izmir Karşıyaka Girne bulvarındaki işyerimden öğleden sonra 16:00 – 16:15 sularında tvs apache’m ile okula giderken alaybeyin ordaki tersane cafe ışıklarında bekliyordum, yeşil ışık yandı ve yavaş bir sürat ile yoluma devam ettim. Sol şeritten giden şerefsiz çimento mixer sürücüsü sinyal vermeden, hızını kesmeden, hiçbir önlem almadan, adice, bir anda sağa şeritten tersanenin içene girmek için kamyonu sağa döndürdü. Ulan şerefsiz madem döneceksin bir aynana bak, bir kontrol et, bir şey yap it herif, bisiklet sürmüyoruz ya orda elbet farkedersin. Benim hızım 50 55 km civarlarındaydı sağ şeritten yavaş yavaş gidiyorum. Bu şerefsiz adam önüme kırınca kendimi kaldırıma atmaya çalıştım ama zaman biraz geçti. Çok şükür ki montum kaskım eldivenim vardı, sadece motosikletin araca çarptığı anı hatırlıyorum. Mixer çarptım ve o anda motorun bütün ön grenajı , amartisörleri , motoru paranparça olmuş. Ben o can havliyle kendimi sağdaki kaldırıma attım ve hayatta kalmamın en büyük nedenide buydu. Ancak tek hatam kaskın klipsini takmamam oldu, ilk darbeden sonra kask kafamda fırladı ve surat biraz kaldırımda sürüklendi, en son gözlerimi açtığımda çimlerde yuvarlanıyordum. Bir anda herkes etrafıma tplandı tabi ambulans çağrıldı hemen, ancak çarpan adam daha bir inip bakmıyor bile hayvan herif, ambulansa bindirdiler hastaneye geldik aldılar hemen acile beni doktorlar geldi, Allahtan bende çok büyük hasar yok kaş patlamış oraya dikiş atıldı, kafa arkadan patlamış oraya 3 dikiş atılmış, ama en kötü yeride sol bacak biraz ağrıyor ve diz kapağının oraya dikiş atıldı, biraz canım acıyor ama öyle tahamül edilemeyecek bir şey değil. 1 2 saat müşadede tuttuktan sonra eve saldılar beni yarın bir kaç kontrol için gidicem tekrardan hastahaneye umarım kalıcı bir rahatsızlığımolmaz. Allah benim gibi kaza yapan arkadaşlara acil şifalar versin, herkesin tekeri düz bassın. Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim iyi geceler herkese. (daha rapor gelmedi ama motosikletim perte çıkıcak sanırım.) şu duruma ne yapmam gerektiği hakkında arkadaşlarımız beni bilgilendirirse hepinize minnettar kalırım.Bu kötü anımı sizlerle paylaşmak istedim Tekrardan Teşekkür Ederim.
Gürkan TOSUN