2012 yılı Motosiklet Fuarı / 01 - 04 Mart 2012
-
Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
01 - 04 Mart 2012
İstanbul Fuar Merkezi - İstanbul
Fuar adı : Eurasia Moto Bike Expo
Konusu : Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
Tarihi : 01 - 04 Mart 2012
Fuar alanı : İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
Kaynak : http://www.motoplus.org/index.asp
Reklamlar
-
oh ohh hemde maslaktaymış bi metroya atla gitt
-
Maslak ta olan Fuar organizatörü firmanın merkezi
-
Bu senede geleceğim her sene geleceğim.
-
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
Maslak ta olan Fuar organizatörü firmanın merkezi
hee:D
o zaman asıl fuar hangi merkezde yapılacak?
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
hee:D
o zaman asıl fuar hangi merkezde yapılacak?
Aslında kocaman yazmışlar ama;
İstanbul fuar merkezi'nde. Atatürk Havalimanı karşısı.
-
aah ah vakit olsada gitsek yahu :(
-
mart ayı tehlıkelı bır ay nıye daha önce yapmamışlarki
-
askon adlı üyeden alıntı
mart ayı tehlıkelı bır ay nıye daha önce yapmamışlarki
Sebep?
-
Geçen sene elimde bir sürü bilet olduğu halde maalesef gidememiştim. Umarım bu sene aksilik olmaz.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
ben ticari yönden baktım olaya genelde fuarlarda fırmalar satış yapmak peşinde olurlar .Diğer başka x fırmalarda vergılerını ödeme peşinde olurlar ya anı kararla masrafları kısma fıkrı gelır akıllarına ve ılk iş olarak işçi cıkartırlar küçük esnaf ise adı üzerınde küçüklüğünden olsa gerek aklı fıkrı bu vergı denılen aya takılır peki bireysel olan halk ne yapar bütün bu sıkışmışlığın içinde kaybolur gıder o yüzden kendıne bı maske dahı alamaz cok cok nadır bütün bunlardan etkılenmeyen kesım vardırkı onlarda zaten fuardan önce isteklerıne ulaşmışlardır onlar için zaten fuarın davetten başka önemı yoktur .Firmalar ise kendılerını ve modellerını tanıtmanın peşinde iken satış yapmak için ellerınden gelenı yapmaya calışırlar ki bu tanıtım dan öte panayıra döner bunlar sadece benım fıkrım tabı ben bu yönuyle ele aldım yoksa mart ayındakı kedıler aklıma hiç gelmedı
-
Mart ayı gelir vergisi beyan ve ödeme ayıdır....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Mart ayında yapmaları harika olmuş.Bu sene ki fuarda iliklerime kadar donmuştum çünkü.
-
kanucan adlı üyeden alıntı
Mart ayında yapmaları harika olmuş.Bu sene ki fuarda iliklerime kadar donmuştum çünkü.
O zaman yine donacaksın. Geçen sene 24-27 Şubat'taydı. Yani 2 gün fark ediyor.
-
Kış boyunca, kapalı, soğuk havalarda içi kararmış İnsanların; içinin kıpır kıpır olmaya başladığı, güneşin hafiften yüzünü gösterdiği Nisan-Mayıs aylarında niye yapmazlar aklım mantığım almıyor bi türlü. Ödeme işleride ayrı sıkıntı tabi :(
-
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
Kış boyunca, kapalı, soğuk havalarda içi kararmış İnsanların; içinin kıpır kıpır olmaya başladığı, güneşin hafiften yüzünü gösterdiği Nisan-Mayıs aylarında niye yapmazlar aklım mantığım almıyor bi türlü. Ödeme işleride ayrı sıkıntı tabi :(
Tahminimce yaza girerken kullanıcılar motosiklet ve ekipmanlarını tamamlamış olacağı için fuarda yeterince satış yapamayacaklarındandır.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
O zaman yine donacaksın.
Geçen sene 24-27 Şubat'taydı. Yani 2 gün fark ediyor.
2 güne çocuk doğar. Ilık olsun başka bişey istemem.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Aslında kocaman yazmışlar ama;
İstanbul fuar merkezi'nde. Atatürk Havalimanı karşısı.
görmedim valla ya bazen her insana böyle oluyor
tşklerr
-
biletleri nerden temin edebiliriz ?
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
biletleri nerden temin edebiliriz ?
Ücretsiz olarak bir ihtimal motosiklet dergileri verebilir. Geçen yıl verilmemişti ama ondan önce veriyorlardı. Ayrıca motosiklet servis/bayilerinden bulunabilir. Olmazsa kapıda 20 TL civarı ücretle giriş yapılabiliyor. Ama Mart'a daha çok var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)