ANKARA çevresinde gezi rotaları
Reklamlar
-
15 Aralık 2011, 13:41
Reklamlar
-
15 Aralık 2011, 13:56
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
daha 38.265941,32.40648 koordinatları falan da yazacaktım ama yer yok napalım onların zamanı geldiğinde açılımını yapıcam ben no problem
yalnız BMW deyince bi durucan
olsa şöle bi 1100 veya 1200gs binilmez mi yani??
Olmaz, 1150 olmazsa binmem, gezmem... Şaka bir yana ben R1150R hastasıyım, o ayrı. Gerçi bana F800 de yeter ya neyse. Sendeki BMW yi değil de harbiden Jawaları sürmeyi çok istiyorum.
-
15 Aralık 2011, 14:09
anaa yunus! nerden bildin ya?
suzukiye kıyamıyorum,
suzuki çok yakıyor,
suzukiyi aldığımdan beri yenileme işlemlerim sürüyor. (daha çok klasik araç gibi pazarları ufak turlamalarda kullanıyorum)
hondam keyifli,
hondam güvenilir, ekonomik
hondam yeni model
bi de yunus'un dediği gibi has motorum.
suzukiyle en uzak beypazarı yaptık.
son olarak da bir motosikletle 800 km gidebileceğimi sanmıyorum. hele ki seyir hızım 70 olunca. günde en fazla 200km git 200 gel yapabilirim sanırım.
Bu da bizim Ankara çevresinde eskiden gittiğimiz yerler. sonra güncellemeyi bıraktık. Umarım beğenirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...agrisidir.html
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
15 Aralık 2011, 17:37
Syanur adlı üyeden alıntı
Olmaz, 1150 olmazsa binmem, gezmem...
Şaka bir yana ben R1150R hastasıyım, o ayrı. Gerçi bana F800 de yeter ya neyse. Sendeki BMW yi değil de harbiden Jawaları sürmeyi çok istiyorum.
72 yi tamamlayalım da sürmesi kalsın ayıpsın bi buluşmada getiririm 5 kağıt veren herkeze bi tur
ANGARAJ
-
15 Aralık 2011, 19:27
FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı
Ankara çevresinde gidilecek bir organizasyon olursa katılmak isterim ... Özellikle Karagöl
tabii karagöl size yakın...
ben sizin yerinizde olsam karagöl olmasada devamlı cubuk barajına giderim.... yani her hafta...
er5in sorunu halledildi mi....ben de size yardımcı olacaktım ama şehir dışı işlerimden dolayı yardımcı olamadım kusura bakmayın...
-
15 Aralık 2011, 23:33
ferhatkars adlı üyeden alıntı
tabii karagöl size yakın...
ben sizin yerinizde olsam karagöl olmasada devamlı cubuk barajına giderim.... yani her hafta...
er5in sorunu halledildi mi....ben de size yardımcı olacaktım ama şehir dışı işlerimden dolayı yardımcı olamadım kusura bakmayın...
Sağol Ferhat
Motorun marş motoru kitlenmiş. Marş takımı tamamen değişti. Marş geç basmasının sebebide belli oldu. Karbüratör ayarsızmış. Marş esnasında oldukça fazla benzin gönderdiğinden bujileri ıslatıyor ve ateşlemeyi engelliyormuş.
Bende çalışssın diye süreki marşa basarak marş motorunu kitlemişim. Ama ilk bakımda ben söylemiştim ustaya karbüratörde sanki sıkıntı var diye ama onlar elektrik sistemine yoğunlaşmışlardı.
Motoru yarın teslim alacağım. tam 1 ay sonra motora kavuşuyorum. Maliyet ise 550 TL
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
15 Aralık 2011, 23:58
Sağol Ferhat
Motorun marş motoru kitlenmiş. Marş takımı tamamen değişti. Marş geç basmasının sebebide belli oldu. Karbüratör ayarsızmış. Marş esnasında oldukça fazla benzin gönderdiğinden bujileri ıslatıyor ve ateşlemeyi engelliyormuş.
Bende çalışssın diye süreki marşa basarak marş motorunu kitlemişim. Ama ilk bakımda ben söylemiştim ustaya karbüratörde sanki sıkıntı var diye ama onlar elektrik sistemine yoğunlaşmışlardı.
Motoru yarın teslim alacağım. tam 1 ay sonra motora kavuşuyorum. Maliyet ise 550 TL
bayagı masraf olmuş abi yaa...
karbüratör ayarı felan kolaydı ben hallederdim....
inşallah doğru söylüyorlardır... aldıklarının paranın hakkını verirler...
motoru saat kaçda alacaksınız...
yarın hava düzgün olursa ben de haymanaya hamama gideceğim.... müsait olursanız beraber gidelim....
-
16 Aralık 2011, 00:55
ferhatkars adlı üyeden alıntı
bayagı masraf olmuş abi yaa...
karbüratör ayarı felan kolaydı ben hallederdim....
inşallah doğru söylüyorlardır... aldıklarının paranın hakkını verirler...
motoru saat kaçda alacaksınız...
yarın hava düzgün olursa ben de haymanaya hamama gideceğim.... müsait olursanız beraber gidelim....
Ferhat yarın öğlen alacağım motoru, akşam bizim halı saha maçımız var mesai sonrası o yüzden Haymanaya gelemem. Hafta sonu olur.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
16 Aralık 2011, 01:03
Ferhat yarın öğlen alacağım motoru, akşam bizim halı saha maçımız var mesai sonrası o yüzden Haymanaya gelemem. Hafta sonu olur.
sağlık olsun abi...hafta sonuda hava ıyı olursa eymir gölünün orda(gecen haftaki yerde) mangal yapacagız...
-
slm ankarda gezi 2012 yaz
slm arkadaslar 2012 sezonunda gezi programı yapanınız yokmu bu senedemı bos gececek yaz varsa toplanalım mayıs ayı en uygunu msjlarınızı beklıyorum
-
Ankara'dan İstanbul'a taşınmamın en büyük (tek büyük) faydası motorla gidilebilecek bir sürü rotanın olması.
Maalesef Ankara'da ağaçlı - virajlı bir yola girebilmek için 70-80 km domdoğru basmanız gerekiyor
-
TUĞR@ adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar 2012 sezonunda gezi programı yapanınız yokmu bu senedemı bos gececek yaz varsa toplanalım mayıs ayı en uygunu msjlarınızı beklıyorum
Bu pazar Kızılcahamam gezisi var.MT Ankara sayfasından takip edebilirsiniz.
ANGARAJ
-
31 Temmuz 2015, 16:19
Yeni yol yok mu?
-
Tam aklıma gelmişti bu konuyu açayım diye, çok daha önceden açılmış ama biraz pasif kalmış :( Şöyle asfaltı güzel, biraz virajlı yok mu Ankara'dan gidilebilecek yerler?
-
güdül ayaş Beypazarı şeytan üçgeninden başka bi yer yok maalesef :(
ben buralara mecbur olsam bile gitmek istemem ama Ankara bozkırında yok da yok işte
-
-
Viraj istiyorsan cubuktan sonra karagole git
Hem gezi hem viraj diyorsan sorgun goletine git
Orman icinde bir gölet güzel bir yer
Nasıl gidilir dersen ayaş,güdül,yesiloz yolunu takip et.yanlız yeşilöz e gelince sola meydana in.sorgun tabelasını görürsün asıl virajlar bundan sonra başlıyor.
Bende ilk defa zaferce nickli arkadaşla gitmiş tim hoşuma gitti ondan sonra 3 kere daha gittim.
-
karaca3 adlı üyeden alıntı
Viraj istiyorsan cubuktan sonra karagole git
Hem gezi hem viraj diyorsan sorgun goletine git
Orman icinde bir gölet güzel bir yer
Nasıl gidilir dersen ayaş,güdül,yesiloz yolunu takip et.yanlız yeşilöz e gelince sola meydana in.sorgun tabelasını görürsün asıl virajlar bundan sonra başlıyor.
Bende ilk defa zaferce nickli arkadaşla gitmiş tim hoşuma gitti ondan sonra 3 kere daha gittim.
Hocam sorgun göleti Ankara merkezden kaç km acaba? Yolları asfalt mıdır?
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
Ankara > Ayaş > Güdül > Yeşilöz > Sorgun yapabilirsin. Yeşilöz Sorgun arası asfalt kötü ama en azından asfalt.
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
125 km 10-15 km kadar biraz bozuk yerler var ama geneli asfalt ve guzel.
en son gittigimde yeşilöz sorgun arasında sanırım köprü çalışması vardı. 1-2 km kadar en bozuk yer orasıydı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)