Sele Kaplama Çok Ucuzmuş (cbf 150- 25 gayme)
Reklamlar
-
29 Ağustos 2011, 21:53
Reklamlar
-
29 Ağustos 2011, 22:06
abi ben eski döşemeciyim bana getirsen ben bedava döşerdim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
29 Ağustos 2011, 22:06
Olmamış gibi bence
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
-
29 Ağustos 2011, 22:16
-
29 Ağustos 2011, 22:32
eline sağlık abi
-
29 Ağustos 2011, 22:36
abi hayırlı olsun güle güle kullan fiyat çok iyiymiş öğrendiğim iyi oldu lazım olursa aklımda bulunsun hem yakında
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
29 Ağustos 2011, 22:42
kask yapmışın kılıfta on numare olmuş
-
29 Ağustos 2011, 22:42
İşçilik güzel
-
29 Ağustos 2011, 22:43
F54 adlı üyeden alıntı
öyle bir adama böyle bir laf oy oy oy
-
29 Ağustos 2011, 23:04
Metehan abi yüzyüze tanışmadık ama açtığın konulara ve muhabbetine hayranım abi. Güle güle kullan.Ya bu motosikletleri ilk alınca komple grenajları kaplayacaksın hem ses gidecek.Hem grenaj eskimeyecek.Eskidimi değiştir deriyi devam...Ayrıca metehan abi koruma demiri civataları pas yapmış abi. Bir kutu siyah akçalı ister bu koruma demiri.Kazasız belasız güle güle kullan.
-
29 Ağustos 2011, 23:11
-
29 Ağustos 2011, 23:27
Mete abi, yılmazı tanıyormusun?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
29 Ağustos 2011, 23:34
burada koltuk döşemeyi 10a kaplıyorlar ekstra sünger attırıp 15 tl vermiştim eski scooter ımda. ama depo kılıfının üstündeki küçük cüzdan çok tatlıymış. banada lazım öyle birşey inşallah rastlarım öylesine
-
31 Ağustos 2011, 02:04
F54 adlı üyeden alıntı
abi kavgada söylenmez bu mübarek bayram günü gel git falan ramazanın bittiği nasılda belli oluyor...
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
Olmamış gibi bence
can sıkıntısı agam yav...koy gitsin...
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
valla kanka bi tane kedi var mekan belledi benim koltuğu gerçiiii çamurlu ayaklarıynan basıyo kerata onun dışında bi zarar vermiyo ama olurda bi gün tırnaklarını bilemeye kalkarsa selemin üzerinde o zaman seni kesin ararım
bu arada fişne çürüğü depo koruma güzel olmuş ne oldu depoya pasta çektirdinde kılıfmı taktın ne oldu ??? ? aynı benim motüre benzemiş kafa rengini saymazsak
Aga kedilere çiftleşmeleri için doğal ortamlar hazırlamak motorculuğun kaderinde var galiba...
fat280 adlı üyeden alıntı
eline sağlık abi
ben bişey yapmadım ki ama para verirken zorlandım orada elime sağlık olabilir...
Felon adlı üyeden alıntı
abi hayırlı olsun güle güle kullan fiyat çok iyiymiş öğrendiğim iyi oldu lazım olursa aklımda bulunsun hem yakında
aga fantastik bişey yapacak olursan renk babında hemen uğra...
myhammer adlı üyeden alıntı
kask yapmışın
kılıfta on numare olmuş
he..kask vardı takmaya başladım artık...
quezzap adlı üyeden alıntı
İşçilik güzel
evet adamlar kuryelerin tek tercihi...İstanbuldaki kuryelerin alayı bu adamların eline bakıyor iyi mi...
tr100a adlı üyeden alıntı
öyle bir adama böyle bir laf oy oy oy
canı sağolsun yav giderim döşedi döşedi...yoksa ...
immortalboss adlı üyeden alıntı
Metehan abi yüzyüze tanışmadık ama açtığın konulara ve muhabbetine hayranım abi.
Güle güle kullan.Ya bu motosikletleri ilk alınca komple grenajları kaplayacaksın hem ses gidecek.Hem grenaj eskimeyecek.Eskidimi değiştir deriyi devam...Ayrıca metehan abi koruma demiri civataları pas yapmış abi.
Bir kutu siyah akçalı ister bu koruma demiri.Kazasız belasız güle güle kullan.
hemşo nettin...selam sevgiler yarın Uşağa geçicem sabahtan yola çıkıcam ve Salihliyede uğrayacağım...telini mesajla bıraksana aga geldiğimde seni ararım...anne tarafı salihli baba tarafı uşak...
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Mete abi, yılmazı tanıyormusun?
abi 2.kez gidiyorum ama fuarlardan simaen tanırım...ahbaplığım pek yok...
gokmenkurt adlı üyeden alıntı
burada koltuk döşemeyi 10a kaplıyorlar ekstra sünger attırıp 15 tl vermiştim eski scooter ımda. ama depo kılıfının üstündeki küçük cüzdan çok tatlıymış. banada lazım öyle birşey inşallah rastlarım öylesine
gerekirse buradan yollarız biraderim ayıpsın...yıldızticaretde var mesela netten alabilirsin...ben 3
0 a aldım yıldız ticaretde 40 gayme...sana gelişi kargoyla 50 olur...haybeye masraf...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Ağustos 2011, 02:15
mete_han baaa niye bişey yazmadınız...
-
31 Ağustos 2011, 02:35
ferhatkars adlı üyeden alıntı
bide para mı veriyorsunuz
arkadaşımın kendisi de abisi de motorsu...abisi döşemeci...
selenin eski yüzünü sökmedik...üstüne 2-3 kat daha sünger koyup üstünü suni deri ile kapladık...eskisinden daha da konforlu oldu....
yumuşacık
abicim valla es geçmem kimsecikleri ama atlamışım...konuyu açıp kaçıyorum 1 hafta sonra odaklanamıyorum ama bu geri dönüşlerde çok hassasım aga...mutlak cevap yazarım nezaketen... uzun yolda ben altıma mini bir yastık alıyorum yoksa totoş hacamat oluyor...mesela 5 günde 2000 km yol yapıcam yarından itibaren...halimi sen düşün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
31 Ağustos 2011, 03:00
mete_han adlı üyeden alıntı
abicim valla es geçmem kimsecikleri ama atlamışım...konuyu açıp kaçıyorum 1 hafta sonra odaklanamıyorum ama bu geri dönüşlerde çok hassasım aga...mutlak cevap yazarım nezaketen...
uzun yolda ben altıma mini bir yastık alıyorum yoksa totoş hacamat oluyor...mesela 5 günde 2000 km yol yapıcam yarından itibaren...halimi sen düşün...
ben başka şehre motor almaya gıderken totoşum hacamat olmasın dıye yanıma yastık almayı akıl ettım ama otogara gıderken yanıma almayı unuttum ....otogarda satılan yastıklardan almıstım oda nalet koltugun ustunde zırt pırt kayıp kayıp duruyordu sınır ettı benı....mecburen ankaraya kadar totoşu hacamat etmek zorunda kalmıstım...gelır gelmez de döşeme üzerine 3-4 kat sünger koyup yenıden döşeme yapıp totoşu kırtardık....
-
31 Ağustos 2011, 03:07
ferhatkars adlı üyeden alıntı
ben başka şehre motor almaya gıderken totoşum hacamat olmasın dıye yanıma yastık almayı akıl ettım ama otogara gıderken yanıma almayı unuttum
....otogarda satılan yastıklardan almıstım oda nalet koltugun ustunde zırt pırt kayıp kayıp duruyordu sınır ettı benı....mecburen ankaraya kadar totoşu hacamat etmek zorunda kalmıstım...gelır gelmez de döşeme üzerine 3-4 kat sünger koyup yenıden döşeme yapıp totoşu kırtardık....
aga şimdi uzun yola çıkıcam erken kalkıcam ayıptır söylemesi motorda 8 saat sürekli kesintisiz yolculuk yapmış biri olarak totoş acısını en çok ben bilirim...hiç bir sele asla rahat olamaz bence...ya da benim totoş çok büyük olduğu ve seleye sığmadığı için sıkıntı aslında sele de değil...totoş da...
-
31 Ağustos 2011, 03:32
bu son yorumuna bittim mete abi :D
-
31 Ağustos 2011, 04:14
tüm ağırlığınızı totoşa yüklüyorsunuz ondan hacamat oluyor totoş. yükün bi kısmınıda ayaklarınıza verin.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)