Pazar günü arkadaşla iki gt250r akşam 9 gibi Silivri'ye gidelim dedik..Bastık gittik sahilde bir nargile içtik..Dönerken Kumburgaz taraflarında ışıklardan kalktıktan 150-200 metre sonra önde arkadaşın bütün motorunun yalpaladığını gördüm..Kısa mesafeydi hemen az bir fren yaptım..hızım 110 gibiydi..100 e anca düşmüştür. Dikleştim. Gidonu sımsıkı tuttum ve E5'in ortasındaki durup bakmadığım ama hala çok merak ettiğim çukura girdim. Böyle gözümün önünden youtube da motor kazalarını helmet cam'den izler gibi hissettim. Gidon sağa sola taka tuka oynuyodu. Bitsin lan bir an önce dedim 1-1.5 saniyede geçtim çukurdan..Arkadaş yavaşladı baktı ben naptım diye..baktık iyiyiz devam ettik..
O çukura ya da yolun 2-3 metre boyunca bozuk olduğu bir yere elimi dinlendirirken, ya da aynamı düzeltirken, ya da bişeyler düşünürken, etrafa bakarken, her türlü girebilirdim.
Böyle bir durumda eğer çukura gireceğimizi biliyorsak ne yapılır var mı tavsiyeleriniz ?
Bu arada sizlere de uyarı olsun Kumburgaz'ın oralarda veya Kumburgaz'a gelmeden dikkat edin Büyükçekmece istikametine doğru.