foto....??
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
sabah altı buçukta ikitelli de depoyu fulledim
sigara molası
ayakları dinlendiriyoruz ayaktaki platinden dolayı kısa sürede ayak rüzgara ve korumanın kemikteki civataya sürtmesine isyan ediyor
mütevazi kahvaltım
yoldan bi enstantane
demir atı soğutuyoruz...
selimiye camiinin bahçesinde motoru soğumaya bırakıyorum
atalarıyla bi hatıra fotoğrafı
ve onca hediyesi 10 tl olan bir ciğer için tepildi
en son dönüş yolunda yol kenarında iki saatlik bir uyku sonrası gözümü açtığımda bu güzellik başımda bekliyordu
harley is making love with davidson
eline sağlık kardeş güzel bir gezi olmuş
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
askerlıgımı edırnede yapmıştım ıst olsam sana seve seve katılırdım haberım olsa tek başına gezmek daha guzel oluyor cogu zaman canının ıstedıgı yere gıdıyorsun arkadaşın sana uymuş yada sen arkadaşına uymamışsın sorun yok guzel gezın için demıratına tşk edıyoruz daha nıce gezilere tekeriniz düz bassın
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ciğer ve gölgede uyku faslı gezinin en güzel bölümleri bence
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
Güzel gezi olmuş sanki gelmeyenlere taş atar gibi
Tek başına gezinin değişik bir tadı olur. hızını kendin belirlersin, mola yerlerini, planı kafana göre değiştirir, gerektiğinde uzatır veya kısaltırsın gezini, ben tekli gezilerin en çok gizemini severim çünkü ve planlarımı güzergagı bilinmeyene doğru yapmışımdır hep o yüzden her zaman sürprizler hep benle olmuştur.
Güzel gezi olmuş. Yaşadığım şehri başka birinin objektifinden görmek güzel. Elinize sağlık. Umarım bir sıkıntı olmamıştır. Minibüsler rahatsız etti mi? :D
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
bu gezide bende olacaktım ama kısmet değilmiş bazı olumsuzluklar nedeniyle tek bıraktım üzgünüm inşallah birdahaki sefere
bu kawasaki bir başka dostummm
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)