Arkadaşlar merhaba.
8900 km de Kanuni Windy S motorum var. Son 3 günde şehirler arası, 2 kişi olmak üzere yaklaşık 500 km yol yaptık. Öncelikle Antalya'dan Isparta'ya gittiğimde, akşam farkettiğim bir sorun oldu. Kalkışta ve vites büyüttükten sonra gaz verdiğimde, arka düzenden geldiğini tahmin ettiğim, tok bir "tak" sesi gelmeye başladı. Kanuni servisine götürdüm, arka tekerin göbeğindeki lastik takozu değiştrdi, sorunun ordan kaynaklandığını söyledi. Denedim motoru, ses gitmişti ancak 10 km yoldan sonra falan tekrar başladı. Sizce nerden geliyor olabilir?

Bir diğer ve önemli olan soruna gelince:
Bugün Antalya'ya geldik, şehrin girişinde trafik ışıklarına yaklaşırken yavaşlayıp debriyajı sıktığımda farkettimki, boşa aldığımda yada debriyaja basıp giderken, (tarif etmeye çalışıcam) sanki piston yada krank dönmeye devam ediyor ve bir yerlere vuruyor gibi ses geliyor :S Ama viteste iken, giderken hiç bir sorun yok. Bunun sebebi ne olabilir? Debriyaj balatası falan geliyor aklıma ama.. Başka bir ihtimal daha geliyor aklıma ama düşünmek bile istemiyorum Rampa yukarı bir kamyonu sollarken hayvanın teki de beni sollamaya çıktı arkamdan, sağdan sola kamyon-ben-araba giderken kamyonun altına girmeyelim diye vitesi 5ten 4e atıp köklemiştim gazı. Ondan dolayı diye korkuyorum..
Hemen tamirciye de götüremycem, malum işsizim, cep delik cepken delik
Ama kafama çok takıldı, uyku tutmaz beni şimdi
Yardımcı olursanız, en azından tahminlerinizi iletirseniz çok sevinirim.