Kask Kamerası uyguladım test videosu içerde
Reklamlar
-
02 Haziran 2011, 23:10
Reklamlar
-
02 Haziran 2011, 23:23
-
02 Haziran 2011, 23:24
güzelmiş güle güle kullan montuna taksan harikulade olurdu...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
02 Haziran 2011, 23:27
overcloud adlı üyeden alıntı
Ne yapayım bulut cum kamera bahanesine aylak aylak dolaştım valla )
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
02 Haziran 2011, 23:33
E5 değil mi orası.E5 i oldum olası sevemedim , otobüsü kamyonu minubüsü taksisi eksik olmuyor , çekimler güzel.
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
02 Haziran 2011, 23:44
-
02 Haziran 2011, 23:48
aynısı bendee var kardeş ama tarih ayarı yapamadım nasıl yaptım? ayarları nasıl yapılıor
-
02 Haziran 2011, 23:53
çekim kalitesi iyiymiş fakat sesin de iyi olması için rüzgardan korunan bir yere takmak lazım kamerayı galiba.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
02 Haziran 2011, 23:54
mevlutgs adlı üyeden alıntı
aynısı bendee var kardeş ama tarih ayarı yapamadım nasıl yaptım? ayarları nasıl yapılıor
Tarih kalkmıyor ama ayarı çözdüm ben , Önce bilgisayarına kamerayı usb kablosuyla bağladıktan sonra bir not defteri açıyorsun
içine
[date]
2011/06/01
03:13:00
yazıyorsun ,o anki tarih ve saat ve adını da TAG veriyorsun kopylayıp bellek kartının içine atıyorsun ,usb yi çekiyorsun TAG.txt kayboluyor ve kayıt yapıyorsun güncellenmiş oluyor.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
03 Haziran 2011, 00:19
kim adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar;
Forumdada görmüştüm ve kask kamerasını uyguladım,test sürüşünüde yaptım oldukça tatmin etti beni yani bu fiyata dahada iyisi beklenemez ama başarılı bir sistem oldu
Önce gittigidiyor'dan 32 TL ye Mini dv bir kamera aldım 18 tl yede 4 gb hafıza kartı,kutudan çıkan bir aparatla bunu kaska monte ettim ve test sürüşünü yaptım,görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Buda test videosu
-
amma yavaş gidiyormuşsun arkadaş
görüntü mükemmel, o fiyata varsa hemen bi tane alıyorum. ben daha pahalı sanardım bu zımbırtıları..
Now the world is gone. Im just one.
-
03 Haziran 2011, 00:52
Sergeant adlı üyeden alıntı
amma yavaş gidiyormuşsun arkadaş
görüntü mükemmel, o fiyata varsa hemen bi tane alıyorum. ben daha pahalı sanardım bu zımbırtıları..
Hız yapıp ne yapıcan çita' mı kovalayacaksın
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
03 Haziran 2011, 00:57
Güzel olmuş acaba yüksek süratlerde nasıll ???
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
03 Haziran 2011, 01:14
Resim kalitesi güzel. Ancak çok fazla yukarı aşağı sallanma (head bob) var ve biraz rahatsız edici. Biliyoruz ki sürüş esnasında kafamız -kaska rağmen- bu kadar sallanmaz veya sallandığını hissetmeyiz. Çekimde rahatsız edecek derecede hissedilir olmasında kameranın kare/saniye (fps) oranının düşük olması etkili olabilir. Biraz kurcala bakalım bu oranda bir değişiklik mümkün mü.
Bu arada motor agility 125 galiba. Sinyal sesinden tanıdım
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
03 Haziran 2011, 01:17
29 tl gg dan bende aldım ama açıkçasıbeni tatmin etmedi .ve çok dar alan çekiyor nereyi çektiğinide iyi tahmin edeceksin tabi ! ekran yok
mutlaka gopro hd hero kamera lazım
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
-
03 Haziran 2011, 01:33
-
03 Haziran 2011, 10:24
Arkadaşlar kamerayı alanlara bir tiyo vereyim. Kamerayı motosiklet üzerine sabitlediğiniz zaman çekim kalitesi sarsıntı yüzünden çok kötü oluyor. bunu dikkate alarak kaska monte edebileceğiniz bir sistem üzerinde durarak kamerayı satın alın.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
03 Haziran 2011, 10:33
overcloud adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kamerayı alanlara bir tiyo vereyim. Kamerayı motosiklet üzerine sabitlediğiniz zaman çekim kalitesi sarsıntı yüzünden çok kötü oluyor. bunu dikkate alarak kaska monte edebileceğiniz bir sistem üzerinde durarak kamerayı satın alın.
monta tutturmayı düşünüyorum kamerayı. kafayı saga sola çevirdiğimizde görüntü sabit kalsın.
-
03 Haziran 2011, 18:23
Gaza geldim bir tane de ben sipariş ettim. Yarın elimde olacak depo üstüne oturtabileceğim bir aparat yapıcam. Bakalım nasıl olacak. Ben normal fotoğraf makinamı boru kelepçesi ile gidona sabitleyip deneme çekimleri yaptım. Sonuç gayet başarılı sarsını vs olmadı. Bunda da olmayacağını umuyorum. Kaskta pek stabil olmuyor sürekli sağa sola bakıyoruz. Biraz sorun olur gibime geliyor.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
03 Haziran 2011, 19:19
görüntü kalitesi gerçekten iyi,ses ve sallantı olayını halledip daha kaliteli çekimler alınabilir.
-
03 Haziran 2011, 19:33
kask kameralarının ucuz olmama nedeni bu işte. image stabilizer (VR) olmayan kameralarda ve görüntü titriyor. saniyede çektiği kare sayısı daha düşük olduğu içinde görüntü bazen saçmalıyor. contour HD yurt dışında 100 dolarmı ne ebayden getirin kafanız rahat etsin çok güzel
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)