Ninja 250r nasıl spor touring yapılır?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sonunda ha ) bence gayet başarılı ve yaratıcı olmuş , tebrikler,artık fileydi ip di uğraşmak yok )
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
aranan kan bulundu yapan ustaların ellerine saglık hayırlı olsun bulut
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
guzel bir sonuc cikmis ortaya hayirli olsun .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Böyle motorlara çanta gitmez derdim ama hem çok kullanışlı olmuş, hem de yakışıklılığı bozulmamış motorun...
Güle güle kullan Bulut...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Teşekkürler arkadaşlar. Aslında bütün işi Ergün Usta halletti.
Bundan sonra fileydi, ipti, sırt çantasıydı uğraşmak yok
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
overcloud adlı üyeden alıntı
Teşekkürler arkadaşlar. Aslında bütün işi Ergün Usta halletti.
Bundan sonra fileydi, ipti, sırt çantasıydı uğraşmak yok
Güzel görünüyor, bende böyle başlamıştım hafiften oynamaya etrafıyla sonra bir baktım vfr üzerindeyim
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
@istanbulccc: iyi bir iş bulayım da, vfr aklımda
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
overcloud adlı üyeden alıntı
@istanbulccc: iyi bir iş bulayım da, vfr aklımda
Allah nasip etsin inşallah, vfr bir başka
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
Güle güle kullan bulut uzun yolculuklar için ideal bir çalışma olmuş.
-
teşekkürler Şevki
-
Güle güle kullan Bulut.
Bu çözüm üretme refleksi hiç bir zaman olamadı ben de motosiklet için.
İmreniyorum valla ne diyim.
O Ninja bende olsa aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir çözüm.
-
elinize sağlık sizin de ustanıızn da
eğreti emanet bi çalışma olmamış kullanışlı olmuş.
ama soft yan çanta için demir şart mı ? yoksa bu demir aslında hard çantayla mı kullanılacak ??
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
soft çantayı destekleyen bir aparat olmadığında kayışları grenaja ve boyaya zarar verdiği gibi çantalar sağa ve sola kıvrılarak lastik ile çamurluk arasına giriyordu. Ninjanın kuyruk tasarımı biraz ince bu yüzden çantalar çok emanet duruyordu orda.
hani hard çanta aklıma gelmiyor değil ama şu an için planlarımda yok bu soft çantalarda abime ait
-
Arka açıdan demirlerin görünmesi çirkin olmuş
ama önden bakılınca çok orjinal bi havası var
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
Demirin çamurluk altından geçebilmesi için kuyruğun sökülmesi gerekiyordu. Tabi bu durumda plakanın bir şekilde sabitlenip bir de paçalık tasarlamak gerekecekti. Daha çok zaman ve paraya mal olacağından böyle yaptık ama plakayı öne almayı düşünüyorum. zaman içinde rotüşlar yapılabilir tabiki.
-
Çok güzel, ben de hyoya yapcam :D
-
Kardeşim çok iyi işçilik,güle güle kullan..İtici değil hatta çekici olmuş..
-
elinize sağlık çok güzel olmuş. bendede aynı çantalardan var ve yolculuklarda egsozdan ısınmaması için çanta altına ısı yansıtıcı koruma koyuyordum. bu haliyle egsozdan çantaların ısınıp ısınmadığını test edebilir misiniz? birde çantalar yüklü iken demirleri büküyor mu diye deneme şansınız oldu mu? bu kadar yapmışken arkaya doğru uzatılıp acaba arka çanta için de bağlantı demiri yapılabilir mi?
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
-
yakışıklı bile olmuş hakikaten, hayırlı olsun
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)