mt ailesi değil ! benim ailem :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
abi sen karamursellimisin ? , eger karamurselliysen biz neden hala tanismadik neden hala beraber surmedik yahu )
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
benim babamla abim değil motosiklet almak, bakkala gitmek için arkama bile binmez...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Alper41 adlı üyeden alıntı
abi sen karamursellimisin ? , eger karamurselliysen biz neden hala tanismadik neden hala beraber surmedik yahu
)
ah be kardeşlim be yarın sabah gel adalı ekmek fırınına bir çay ısmarlayayım böle forum larda mı tanışacağız valla helal bize
havalar düzeliyor inşallah beraberde gezeriz ama yukardaki söylediğimde ciddiyim şu an gece vardiyasındayım yani gündüz yokum ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ah be kardeşlim be yarın sabah gel adalı ekmek fırınına bir çay ısmarlayayım böle forum larda mı tanışacağız valla helal bize
havalar düzeliyor inşallah beraberde gezeriz
ama yukardaki söylediğimde ciddiyim şu an gece vardiyasındayım yani gündüz yokum ...
abi okul olmasa emin ol gelirdim , carsida baglarin tam caprazinda ali sarkuteri tekel bayii var bizim olur abi orasi ben aksam ustu 5 ten gece 12:30 a kadar oradayim pek vaktim olmuyor , ama c.tesi gunleri 2-2.5 saat cikip koylerde dolasiyorum.
arasira sabah 7-7.30 gibi forumdan okkanla cikip dolasiyoruz hafta sonlari .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
nekadar güzel bütün aile motorcu annen hariç iki kız kardeşim kullanabiliyor eşim bisiklet kullanmasını bilmediğinden motorda kullanamıyor ve öğrenemedi de seni yakından tanımayı isterdim inşallah bu yaz oraları gezmeye giderim
-
-
sideprensi07 adlı üyeden alıntı
çok güzel kareler bunlar
ailecek motorcu olmuşsunuz
41 plakayı görünce aklıma geldi,
sabah haberlerinde kocaeli ve sakaryaspor un maçından bir görüntü gösterdiler
sakarya 4 atmış kocaeli 1,skor tabelasında 41 gözüküyor
hal böyle iken seyirciler dalga geçiyorlar
41 kere maşallah diye,buna sinirlenen kocaelili futbolcu topu kendi kalesine götürüp atıyor skoru 5 1 yapıyor
seyircinin tezarüatın dan kurtulmak için
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
Maşallah süper bir aile.Allah kaza bela vermesin.
-
-
Değerli kardeşim, motosikletlerinizi; ailece, güle güle ve
kazasız belasız kullanmanızı dilerim..
Hepinizin tekeri düz bassın ve yolunuz açık olsun..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
sideprensi07 adlı üyeden alıntı
çok güzel kareler bunlar
ailecek motorcu olmuşsunuz
41 plakayı görünce aklıma geldi,
sabah haberlerinde kocaeli ve sakaryaspor un maçından bir görüntü gösterdiler
sakarya 4 atmış kocaeli 1,skor tabelasında 41 gözüküyor
hal böyle iken seyirciler dalga geçiyorlar
41 kere maşallah diye,buna sinirlenen kocaelili futbolcu topu kendi kalesine götürüp atıyor skoru 5 1 yapıyor
seyircinin tezarüatın dan kurtulmak için
gerçekten güzel kareler ben sakarya lıyım ve maçta güvenlik olarak görev yapmaktayım tam sakarya yedek kulibesi yanındaydım ve kocaeli teknik direktörü kendi kalesine gol atması için topçulara bagırıyordu topçu da aldı kendi kalesine attı ne zevkli idi maç 4 1 olsa çok zoruna giderdi adamların taraftarlar 80. dakikada da çıktı gitti 40 yeseler zoruna gitmez ama plaka yazmak adamarın zoruna gitti
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
benim babamla abim değil motosiklet almak, bakkala gitmek için arkama bile binmez...
Aynen bizdede durum böyle bana deli gözüyle bakıyolar çekirdek aileyi geçtim sülalece bazı toplanmalar oluyo teyzemler,ablamlar eniştem, amcamlar falan hepsinin dediği canına kastınmı var oğlum satalım sunu araba alalım diyolar. Bi desem araba alıcam satıyorum motoru destekleyin araba beleşe gelicek o derece
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
süper bir aile tablosu ya tebrik ederim gerçekten
-
bi aneyy eksik...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
allah kaza bela vermesin, maaşallah...
-
Ailenin kanında var motosiklet aşkı.Allah herkesin ailesine motosikleti böylesine sevmeyi nasip etsin.
Kimi aileler destek olurken kimi köstek olabiliyor.
Kazasız sürüşler,kucak dolusu sevgiler
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
Moral düzeltici bir paylaşım olmuş. Teşekkürler . Böyle aileler görmek hoş oluyor. Resmi anneme ve kardeşlerimede gösterimde feyz alsınlar biraz
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
süper bir aileniz var =)) bir evde 4 motor çok harika bir şey =)))
-
güzel bir resim Allah kaza bela vermesin motorcu dostlara.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)