Çok güzel ve anlamlı bir video
Çok güzel ve anlamlı bir video
abi öldüm gülmekten ya helal olsun altın elbiseli dayıya
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Bu vatandaşa soruda sorulmaz adamı döver vallaha koptum ve on numara diyorum....
Vitesliyle başlayıp trafiğe löp diye atlamayını kastetmiş. Herkezin yeteneği farklı. Sen vitesliyle 3-5 gün boş alanda calışıp trafikte viteslerde debriyajda herhangi bi sorun yaşamassın başka biri bi türlü alışamaz sürekli dikkatinin çoğu debriyaj fren vites üçlüsünde olur hataya davetiye çıkarır. Motosiklete meraklı bi okadarda yeteneksiz olan insan var. Bınlar trafik akışını okuyamaz panik yapıp işeri çıkmaza sokabilir
Önce trafikte motorlu olmanın ne demek olduğunu hissedin demiş. Ama çoğu kişi bi scooter alıyım sonra 125 vitesli sonra istediğim motoru alırım.. Bu alsatları çoğunluk göze alamaz. Ama bütçesi müsait bi çok insan kendini gereksiz tehlikelere atıyor her sezon başı
katılmadığım nokta skutırla başlama tavsiyesi...çok göreceli bir kavram...Türk gençliğinin 15 ila 20 li yaşlar arasında kendi motoru olamasa da bu tecrübeyi çoğunlukla emanet makinalarla veya bir şekilde kazanıyorlar...yani maddi güçlüğü ve genelde ilk makinayı baba parasıyla aldığını varsayarsak bu tecrübeyi edinmek için cup motor veya vitesli düşük cc de alınabilir...
600 lük makinayı 35 inden sonra genelde kimse göremiyor... videoda bahsedilen örnekler extrem...forumdaki 600 lemi başlayım 1000 lemi başlayım muhabbetlerini zaten çok ciddiye almıyorum...evinde interneti olmayan velet net kafeden babasının harclığıyla girip 600 RR alayım mı diye konu açıyor...kıçından uydurduğunu hepimiz anlıyoruz...
yetenek ve özgüveni bazı insanların erken gelişir...bu kişiler istisnadır istediği cc ile başlayabilirler...onları bu kategorilerden ayrı tutalım...
dediğim gibi maddi güc zayıflığı zaten bu gencliği 600 kullanmaktan men eder...hayal kurarlar ilerde bir şekilde ulaşırlar ama piyasada motosikletden anlayan çok çok kişi yok...bu forum bizim için birer nimet...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Espiri anlatımınız gerçekten çok çok güzel.
Hyosung Gt250R yada Comet testi yapmanız mümkün mü?
öylemi...pardon o zaman...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
ben sizden ybr tvs ve cbfnin aynı anda test edildiği bir paylaşım bekliyorum...
ama suya sabuna değen sağlam yorumlar olmalı...3 markanında 2011 modelleri mevcut...markalar test için motor vermezse kullanıcılardan ricayla sağlayabilirim ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yıllar yılı Amerikan/İngiliz menşeili otomobil/motosiklet test/yorum programlarını izlerken her zaman özenmiş ve kendime sormuşumdur: Neden Türkiye'de böyle hem eğitici, hem bilgilendirici, hem de esprili yaklaşım ile sunulan programlar çekilemiyor?
Cevabımı aldım, çekilebiliyormuş =]
Çok büyük ihtiyacımız olan bilinçli motosiklet kullanımı konusunda çok güzel çalışmalar gerçekten.
Tebrik ediyor ve nice programlara diyorum!!
Golden Fork
kendine özgü bi anlatımla çok güzel ve en ince detaya kadar anlatmış,motora yeni başlayan arkadaşlara bu ve bu tarz konuların çok yararlı olacağını düşünüyorum.Fakat scooter ve vitesli motor arasında dağlar kadar fark var.daha önce hiç motor kullanmayıpta scooter la başlayıp sonra vitesli motora geçen bir kişi belli bir zaman zorluk ve alışma evresi geçirecek,ben motorsiklet e başlayacak bir kişinin 125cc bir aletle başlamasını daha faydalı görüyorum tabi bu kişiye göre yada görüşüne göre değişebilir.
Çok yararlı bir video olmuş yapımda emeği geçen herkeze teşekkürü borç bilirim.forza altın elbiseli adam
Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter…
Yeni başlıyacak yeni motor alıcak birisi olarak, videoyu ve uslubu çok beğendim. Ama ben kimseye kendimi anlatamıyorum o na üzülüyorum. =)
Ben kilolu birisiyim (fazlaca) 24 yaşımdayım, öyle fazlada hız merakım yok. scutter veya 250r gibi makinalar benim ağırlığımdaki kiloyu ne yazıkki kaldırmıyor. 3 gün sonra amortisör diye birşey kalmıyor. Motosiklet tecrübem, en fazla 5km ile sınırlıdır. Racing almayı istiyorum. Evet başlangıç motoru olarakta 600f düşünüyorum. Sakat mı? Fazlasıyla ama daha alt motorlarım hacmi ve kuvveti benim ağırlığımı kaldırmıyacak nitelikte.. Beyin nakli lazım mı bana? Belki =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
Tek kelime ile harika...
Carl Gustav hayranim sana..
Anlatim tarzin süper...
Biraz asagilici olacak belki ama.. Tam yurdum insani agzindan anlatmissin..
Tek kelime ile
Tek begenmedigim videonun basinda o makas atilmalari..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
güzel bir video hazırlanmış hazırlayan ve de forumda konmasında emegi geçenlere tşk,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
bende 4 sene önce scooterla basladım ama şimdiki aklım olsa küçük cc bir vitesli motosiklet ile başlardım .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)