Arkadaşınmı var derdin var...!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motora usta eli değimiş motor kılığına girmeye başlamış
-
Şimdi daha yakışıklı olmuş,resimlerin devamı nerede.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
acun0 adlı üyeden alıntı
motora usta eli değimiş motor kılığına girmeye başlamış
eyvallah sağol.... can sıkıntısı gidiyor hemi faydalı oluyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
abi sinyaller mondial 125uag nin sinyalleri galiba fena olmamış arka lastiği abi geniş takmıştınız ya hiç belli değil fotoda sanki orjinal gibi eline sağlık tekraradan
-
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
Şimdi daha yakışıklı olmuş,resimlerin devamı nerede.
bu hafta çarşambadan sonra elektirik tessisatını yenileyeceğim..öyle hazır al tak yapmayacağım.. ellerimle dizeceğim.... yakında onları görürsünüz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
abi sinyaller mondial 125uag nin sinyalleri galiba fena olmamış arka lastiği abi geniş takmıştınız ya hiç belli değil fotoda sanki orjinal gibi eline sağlık tekraradan
kalın taktık ama o kadar belli değil.......
sinyaller ucuz ama güzel... fazla para vermeye gerek yok..işlevi aynı beyaz olması da ybr ye farklılık kattı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
elinden geleni ardına koymuyorsun helal olsun...
bizimde elimizden gelse yerimizden gelmiyor yerimizden gelse içimizden gelmiyor içimizden gelse zaman elvermiyor...
çok şanlısın çokk , en büyük derdin bunlar olsun...
tekrar eline emeğine sağlık
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
elinden geleni ardına koymuyorsun helal olsun...
bizimde elimizden gelse yerimizden gelmiyor yerimizden gelse içimizden gelmiyor içimizden gelse zaman elvermiyor...
çok şanlısın çokk , en büyük derdin bunlar olsun...
tekrar eline emeğine sağlık
eyvallah sağol iyi dileklerin ve yorumun için...
-
yahu Ramazan iki dakika rahat duramıyorsun dimi
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
yahu Ramazan iki dakika rahat duramıyorsun dimi
abi motor silindir piston istiyor... orjinal 400 lira tutuyor..sedat a al bir set takayım diyorum almıyor... yoksa silindir piston değişimide yapacağım... far tasını bir görmelisin.. boşta kablolar, ucu açık kablolar... bu hale getirene küfürler ettim.... kablo olsaydı yapacaktım... kablo alsın onlarıda yapacağım....
elektirik tessisatını komple kendim yapacağım..
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
abi motor silindir piston istiyor... orjinal 400 lira tutuyor..sedat a al bir set takayım diyorum almıyor... yoksa silindir piston değişimide yapacağım... far tasını bir görmelisin.. boşta kablolar, ucu açık kablolar... bu hale getirene küfürler ettim.... kablo olsaydı yapacaktım... kablo alsın onlarıda yapacağım....
atarız abicim silindir pistonu hatta 150 cc bile yaparız far tasını kısmen gördüm cırtlar falan sanırım h4 ampulü tutturmak için yapmışlar...ya nasıl bir zihniyetle bu şekilde tesisat bırakıyorlar anlamadım, arkadaş hertaraftan sarkan kablolar ucu neyin nesi belli olmayan kablolar ya bunu yapanlarda bir parça estetik yada yaptığı işe saygı yokmu nasıl rahat ederler anlamadım o tesisatı öyle bırakınca
Drift Religion
-
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
atarız abicim silindir pistonu hatta 150 cc bile yaparız
far tasını kısmen gördüm cırtlar falan sanırım h4 ampulü tutturmak için yapmışlar...ya nasıl bir zihniyetle bu şekilde tesisat bırakıyorlar anlamadım, arkadaş hertaraftan sarkan kablolar ucu neyin nesi belli olmayan kablolar ya bunu yapanlarda bir parça estetik yada yaptığı işe saygı yokmu nasıl rahat ederler anlamadım o tesisatı öyle bırakınca
aynen bende anlamıyorum.. zenon takılı o yüzden çırt kullanmışlar... h4 ampül var uzun kısa yok.. 2 kabloyu bağlamak zor gelmiş... ben böyle ustaları gördükce kendi ustalığıma bir kez daha aşık oluyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:26 ----------
abolgi adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık ramazan.
sağolasın toprağım......
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aynen bende anlamıyorum.. zenon takılı o yüzden çırt kullanmışlar... h4 ampül var uzun kısa yok.. 2 kabloyu bağlamak zor gelmiş... ben böyle ustaları gördükce kendi ustalığıma bir kez daha aşık oluyorum....
nasıl yani zenonun uzun kısa devresi varda bağlamamışmı?..yoksa tek devremi
şayet tek devre ise bak onada karşıyım zira sellektör çok önemli...kimi arkadaşlar bişey olmaz farım nasılsa zenon falan diyorlar karşı taraf görür gibisinden bir fikre kapılan çok tanıdığım var ama bence yanlış...
Drift Religion
-
nasıl yani zenonun uzun kısa devresi varda bağlamamışmı?..yoksa tek devremi
şayet tek devre ise bak onada karşıyım zira sellektör çok önemli...kimi arkadaşlar bişey olmaz farım nasılsa zenon falan diyorlar karşı taraf görür gibisinden bir fikre kapılan çok tanıdığım var ama bence yanlış...
zenon uzun kısa ama 2 kaabloyu bağlamamış... yani şöyle anlatayım h4 uzun kısa zenonlar bilirsin apülün ileri geri oynaması ile uzun kısa yapar... tek flamandıır ama... adam direk zenonun bağlıyor ama uzun kısa kablosunu bağlamıyor... bir artı bir eksi... bunu takmaktan aciz miş bu usta...
-
Drift Religion
-
-
Drift Religion
-
bak zenonu geçtim,geçenlerde benim takada 2 tane korna var malum desibel düşüklüğü oluyor,role taktırayım dedim üşendiğim ve uğraşacak zamanım olmadığı için 5 tane motorcu dolaştım oto elektirikcisine taktır biz takamıyoruz dediler
bende oturdum kendim bağladım
mekanik olarak tamam da elektirik işi oldumu büyük bir bölümü yetersiz kalıyor yada uğraşmak istemiyorlar
basit far rolesi nasıl takılıyor bir çoğu bilmiyor....
-
ELİNE saglık ustam kolay gelsin...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)