Bu biraz çamur benimde hakkım...
-
Reklamlar
-
güzel bir eğlence olmuştur umarım sizin açınızdan :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
kanka çocukluğumuzu özlemişiz ne yapalım ara sıra yapmaya devammm
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
fat280 adlı üyeden alıntı
güzel bir eğlence olmuştur umarım sizin açınızdan :D
bizim açımızdan güzeldi ama motorlar için aynı şey söz konusu değil...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 ----------
mahonyy adlı üyeden alıntı
kanka çocukluğumuzu özlemişiz ne yapalım ara sıra yapmaya devammm
içimizde yatan çocuk dışarıya çıktı.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Mersin İl Temsilcisi
o arkanızdaki şişeciler ne yapmakta?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
o arkanızdaki şişeciler ne yapmakta?
abi burası istanbul akfırat ın arkasında bir yer... yerden doğal kaynak suyu çıkıyor ve 20 seneden belli bilek kalınlığında akıyor... çok temiz ve güzel su..istanbulda temiz suya hasret kalanlar buradan içme suyu almaya geliyorlar... istanbulun dört tarafından gelenleri gördüm... bizde yaklaışık 5 yıldan beri burdan 15 günde bir su doldurur gideriz.. ama o gün su için değil çamur için gittik... bu arada etrafında ev fabrika veya benzeri bir şey yok...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
.........................................
-
-
oocan adlı üyeden alıntı
Hade len,
Kıyamamışsın motoruna ite ite azıcık çamura sokup poz vermişsin.
Sarıcakaya ya gel bak ne biçim çamur bir parkur yapıcam ben sana , bakalım kıyabilecekmisin motoruna
abi biraz çamurlandıktan sonra resim çekmeyi boş verip çamurla oynadım.... sarıcakayada ybr den çok daha fazlasını bekleyerek dalacağım çamurlara... .. asilik ruhumuzda var....
-
Çocukken kumla, toprakla, çamurla oynardık büyüncede böyle oluyor demek değişen bişey yok heralde güzel eğlenmişsiniz.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Çocukken kumla, toprakla, çamurla oynardık büyüncede böyle oluyor demek değişen bişey yok heralde güzel eğlenmişsiniz.
halen içimizde yatan çocuk var abi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)