Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

İstanbulun En Tehlikeli Caddesi (Bağdat Cd.)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Son 5 aydır Bağdat caddesinde aktif olarak arac kullanıyorum...sabah akşam diyebilirim...sokak sokak ezberledim...giriş çıkışları ve trafiğin Cadde üzerinde ki o dengesiz hallerini tek tek gözlemledim...

Duruma hem şoför...hem motosiklet kullanıcısı...hem de yaya olarak bakmak gerekirse kuralların hiçe sayıldığı ...keyfi hareketlerin zikzagların makasların atıldığı ve bizi ilgilendiren kısım motosikletci olarak asla tavsiye etmeyeceğim bir güzergah...

Cadde trafiğini aslında karıştıran çorba yapan Kadıköy ve Taksim Dolmuşları...inanılmaz gamsızlar...sadece kendileri varmış gibi her türlü pisliği yapıyorlar...arabamda patron olduğunda zor tahammül ediyorum...

Sol şeritte ilerlediğimde ansızın ara sokak ve apartmanların parkından çıkan aracların önce kafayı uzatmaları ve sizin panik duruşunuzla birlikte arkadan çarmpa olasılığın meydana gelebilmesi...

Şaşkınbakkal ışıklarda taksilerin en sağ şeridi kapayıp durağa çevirmeleri...Göztepe parkına kadar zaten sağ cepler hep dolu...

Ayrıca herhalde dünya üzerinde görülmeyen sadece bizde var olabilen sol şeride arac parketmeler...

Yahu solda arac parkedilir mi...mal indirenlerden tutunda lüks mağazaların müşterileri bunu hep yapıyor...bir refleks oluşmuş...

Apaçiside zenginide Cadde de... apaçi dediğim doğanlı şahinler değil...bir üst kademe ama yine de apaçi ruhlu kişilerin kullandığı orta segment arabalar...lüks spor aracların ara sokaklardan caddeye girişleri zaten olay...ilk kalkış hep hararetli ve bol drıftli oluyor...

Pizzacılar mcdonaldscılar alayı kaldırımda ve tersten gelen var...kaldırım o kadar geniş ki...bu genişlik doğal olarak motorcuları cezbediyor...

Kaldırımda yürüyorsun aracın biri apartmanından çıkmış eğer dikkatsiz bir gününüzdeyseniz size çarpabilir...çoğu apartman önü otopark ve yola girişleri kaldırımdan...

Caddenin Alt yolu da aynı karmaşaya sahip...yani stadın oradan başlayıp Bostancı Vapur iskelesine kadar riskli bölge...

Kalamış tarafı biraz sakin ama artık Kızıltoprak sıkışınca Dereağzından kaçıp Fenerbahçeden çıkmayı bende öğrendim...

Neyse ki Marina tarafı sakin diyorsunuz ama neredeyse yatın içine kadar araba girebiliyor...yani Murphys bara aracınızla girme imkanınız olabilir... yani bir nevi kaldırım bile otopark olmuş...

Fenerbahçe Parkı harika bu arada tavsiye ederim...motorunuzu girişe bırakın kendinizi doğaya bırakın...bir avuc cennet diyebilirim...iyi ki fazla kimse bilmiyor oraları...

Şaşkınbakkaldan ilerlerken solda bir cami var...her Allahın hafta içi günü cenaze var ve çile dolduruluyor...kardeşim başka cami mi yok dersiniz kafir derler...abicim rahmetliye küfür ettirmeye gerek yok...o cenazeyi başka bir yerde de kaldırablirsiniz...Müftülük sizi oraya yönlendiriyorsa bile biz orayı istemiyoruz diyebilir cenaze sahipleri...Avrupa yakasında sosyete Nişantaşında gömüyor yakınını Asya da burada...afilli cami sanki Cadde de olunca...

Ne hikmettir Göztepe parkı ışıklarına gelince yol hemen açılıyor...Selami çeşmeye kadar genelde açık...sonrası Feneryolunda Kızıltoprak da yoğun zamanlarda biraz çile çekiliyor sonrası köprü girişine kadar açık...

Daha 2-3 hafta önce sahilde apaçiler yoldan denize uçtular şaştım kaldım...sahil hız pisti...virajı alamayan kaldırımda patlıyor...bu kaza da sabah koşusu yapan bir bayan ağır yaralı hastaneye kaldırıldı...bende oradaydım...adamlar sahil yolundan denize uçtu arkadaşlar inanamazsınız böyle kaza mı olur dersiniz...

Kızıltoprakdan Bostancıya kadar riskli bölgedir motosiklet kullanıcıları için...

Geçen başıma geleni anlatayım...motorumla Suadiye ye geçiyorum...Çiftehavuzları geçtim göztepe park ışıklarına geldim bir Toyota land cruser jip şeridime bi daldı...ssol dizimle vurdum sağ kapısına ve motoru nasıl toparladığıma bile hayret ettim...sonrası malum adam özür dileyince olay kapansın diye uzatmadım...sonra bana demez mi sen kör noktadasın...o zaman şalter attı tabi...şşerit değiştirdin şimdi hatanı kabul et bari dedim...arzıya bağlamadan hatasını kabul etti...genc biri bende motorcuyum dedi...sol ayağım az ağrıdı ama ciddi bir şey yoktu önemsemedim...

Arac kullanırken motorcuların nasıl tehlikede olduğunu daha net farkediyorum...

Caddeyi bilenler bilir...ben yeni keşfettim ve çok büyük risk taşıyan bir güzergah...

Stadın Oradan Kızıltoprak Fenerbahçe..Çihfehavuzlar Göztepe Cadde Bostan sonrası sahilden Bostancı iskelesine kadar olan güzergah...(sonrası zaten düzlük ve yarış parkuru gibi ama sivil radarlardan tırsıyor millet )

Selamiçeşmeye gelirken adam eşşek kadar EDS yi görmeyip umursamayıp kırmızıda geçiyor...

Cadde aslında bir cazibe merkezi ve sosyal haraketin kalbi olduğu için normal karşılanabilir kimileri tarafından ama kuralsızlığın en çok şahit olunduğu bir mevki diyelim buna...

Bostancı İskeleden ise yine stadın oraya kadar olan güzergah biz motosikletciler için her an herşeyin olabileceği dengesiz sürücülerin ani şerit değiştirenlerin...çılgın dolmuşcu ve taksicilerin fink attığı...deli paketcilerin aralardan fırladığı kaldırımlarda gezindiği...ve yayasının kendisini yola atmasıyla meşhur bir caddedir...bilgileriniz sunarım...

Başıma bir hal gelirse bilin ki bu güzergah da olacak...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul'da tehlikeli olmayan yol yok galiba.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1GQIS0L88

kanka manka dinlemem ,dayak yeme pahasına döverim ülen seni..o ne biçim söz öyle???

biraz kısa yazsan neyse de ...senin bize garezin mi var yav??? monitör başında bizi şaşı etmeye mi çalışıyorsun???

bahsettiğin yeri 1990 dan beri iyi bilirim.. oranın durumu (bence ) tam bir kanayan yaradır...ve zaman geçtikçe kangren olma yolunda ilerlemektedir...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    gecen hafta okkanla istanbula gitmistik , bagdat caddesinden ciktiktan sonra istanbula motorla gelmeye tovbe ettim.
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son 5 aydır Bağdat caddesinde aktif olarak arac kullanıyorum...sabah akşam diyebilirim...sokak sokak ezberledim...giriş çıkışları ve trafiğin Cadde üzerinde ki o dengesiz hallerini tek tek gözlemledim...

Duruma hem şoför...hem motosiklet kullanıcısı...hem de yaya olarak bakmak gerekirse kuralların hiçe sayıldığı ...keyfi hareketlerin zikzagların makasların atıldığı ve bizi ilgilendiren kısım motosikletci olarak asla tavsiye etmeyeceğim bir güzergah...

Cadde trafiğini aslında karıştıran çorba yapan Kadıköy ve Taksim Dolmuşları...inanılmaz gamsızlar...sadece kendileri varmış gibi her türlü pisliği yapıyorlar...arabamda patron olduğunda zor tahammül ediyorum...

Sol şeritte ilerlediğimde ansızın ara sokak ve apartmanların parkından çıkan aracların önce kafayı uzatmaları ve sizin panik duruşunuzla birlikte arkadan çarmpa olasılığın meydana gelebilmesi...

Şaşkınbakkal ışıklarda taksilerin en sağ şeridi kapayıp durağa çevirmeleri...Göztepe parkına kadar zaten sağ cepler hep dolu...

Ayrıca herhalde dünya üzerinde görülmeyen sadece bizde var olabilen sol şeride arac parketmeler...

Yahu solda arac parkedilir mi...mal indirenlerden tutunda lüks mağazaların müşterileri bunu hep yapıyor...bir refleks oluşmuş...

Apaçiside zenginide Cadde de... apaçi dediğim doğanlı şahinler değil...bir üst kademe ama yine de apaçi ruhlu kişilerin kullandığı orta segment arabalar...lüks spor aracların ara sokaklardan caddeye girişleri zaten olay...ilk kalkış hep hararetli ve bol drıftli oluyor...

Pizzacılar mcdonaldscılar alayı kaldırımda ve tersten gelen var...kaldırım o kadar geniş ki...bu genişlik doğal olarak motorcuları cezbediyor...

Kaldırımda yürüyorsun aracın biri apartmanından çıkmış eğer dikkatsiz bir gününüzdeyseniz size çarpabilir...çoğu apartman önü otopark ve yola girişleri kaldırımdan...

Caddenin Alt yolu da aynı karmaşaya sahip...yani stadın oradan başlayıp Bostancı Vapur iskelesine kadar riskli bölge...

Kalamış tarafı biraz sakin ama artık Kızıltoprak sıkışınca Dereağzından kaçıp Fenerbahçeden çıkmayı bende öğrendim...

Neyse ki Marina tarafı sakin diyorsunuz ama neredeyse yatın içine kadar araba girebiliyor...yani Murphys bara aracınızla girme imkanınız olabilir... yani bir nevi kaldırım bile otopark olmuş...

Fenerbahçe Parkı harika bu arada tavsiye ederim...motorunuzu girişe bırakın kendinizi doğaya bırakın...bir avuc cennet diyebilirim...iyi ki fazla kimse bilmiyor oraları...

Şaşkınbakkaldan ilerlerken solda bir cami var...her Allahın hafta içi günü cenaze var ve çile dolduruluyor...kardeşim başka cami mi yok dersiniz kafir derler...abicim rahmetliye küfür ettirmeye gerek yok...o cenazeyi başka bir yerde de kaldırablirsiniz...Müftülük sizi oraya yönlendiriyorsa bile biz orayı istemiyoruz diyebilir cenaze sahipleri...Avrupa yakasında sosyete Nişantaşında gömüyor yakınını Asya da burada...afilli cami sanki Cadde de olunca...

Ne hikmettir Göztepe parkı ışıklarına gelince yol hemen açılıyor...Selami çeşmeye kadar genelde açık...sonrası Feneryolunda Kızıltoprak da yoğun zamanlarda biraz çile çekiliyor sonrası köprü girişine kadar açık...

Daha 2-3 hafta önce sahilde apaçiler yoldan denize uçtular şaştım kaldım...sahil hız pisti...virajı alamayan kaldırımda patlıyor...bu kaza da sabah koşusu yapan bir bayan ağır yaralı hastaneye kaldırıldı...bende oradaydım...adamlar sahil yolundan denize uçtu arkadaşlar inanamazsınız böyle kaza mı olur dersiniz...

Kızıltoprakdan Bostancıya kadar riskli bölgedir motosiklet kullanıcıları için...

Geçen başıma geleni anlatayım...motorumla Suadiye ye geçiyorum...Çiftehavuzları geçtim göztepe park ışıklarına geldim bir Toyota land cruser jip şeridime bi daldı...ssol dizimle vurdum sağ kapısına ve motoru nasıl toparladığıma bile hayret ettim...sonrası malum adam özür dileyince olay kapansın diye uzatmadım...sonra bana demez mi sen kör noktadasın...o zaman şalter attı tabi...şşerit değiştirdin şimdi hatanı kabul et bari dedim...arzıya bağlamadan hatasını kabul etti...genc biri bende motorcuyum dedi...sol ayağım az ağrıdı ama ciddi bir şey yoktu önemsemedim...

Arac kullanırken motorcuların nasıl tehlikede olduğunu daha net farkediyorum...

Caddeyi bilenler bilir...ben yeni keşfettim ve çok büyük risk taşıyan bir güzergah...

Stadın Oradan Kızıltoprak Fenerbahçe..Çihfehavuzlar Göztepe Cadde Bostan sonrası sahilden Bostancı iskelesine kadar olan güzergah...(sonrası zaten düzlük ve yarış parkuru gibi ama sivil radarlardan tırsıyor millet )

Selamiçeşmeye gelirken adam eşşek kadar EDS yi görmeyip umursamayıp kırmızıda geçiyor...

Cadde aslında bir cazibe merkezi ve sosyal haraketin kalbi olduğu için normal karşılanabilir kimileri tarafından ama kuralsızlığın en çok şahit olunduğu bir mevki diyelim buna...

Bostancı İskeleden ise yine stadın oraya kadar olan güzergah biz motosikletciler için her an herşeyin olabileceği dengesiz sürücülerin ani şerit değiştirenlerin...çılgın dolmuşcu ve taksicilerin fink attığı...deli paketcilerin aralardan fırladığı kaldırımlarda gezindiği...ve yayasının kendisini yola atmasıyla meşhur bir caddedir...bilgileriniz sunarım...

ALLAH KORUSUN dostum daha ne günler göreceğiz hep beraber ancak haklısın söylenmekte,
    nacizane bende bir rota eklemek istiyorum,E-5 gidiş dönüş acıbadem- kozyatağı arasıda manyakların oldukça sık kullandığı bir yol olmuş ben şahsen mecbur değilsem o yolu kullanmıyorum.!!

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    şaşkınbakkal ışıklarda duran taksicilerden biride benim galiba.... 24 saatte araç sahibine 200 lira verip yakıtı kazanıp artı eve ekmek götürmek zor.... bence riskli dur kalk yapmadıkça taksicinin orda durması kaçınılmaz.. zaten polisler beş dakilkada bir taksici bekleme taksici bekleme diye kulağımızı çınlatıyor... bu arada oraya müşteri alırsam uğrarım yoksa hiçbir kuvvet beni bağdat caddesine sokamaz....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    katılmıyorum minibüs caddes, daha dar ve daha tehlikeli bağdat caddesi değilde kızıltıpraktan caddebostana kadar olan aralık özellikle göztepe parkı ve büyük kulup kısmı tehlikeli onun dışında bilen bilir ona göre kullanır o tarafı. cuma cumartesi akşamları saat 10 dan sonra ise sahil tarafında gözünüzü dikiz aynanızdan ayırmanız sizi kolayca öldürebilir. caddede trafik varken supermoto ve crossçular herzaman çok eğlenir kendimden biliyorum çok güzel duran arabaların arasında gitmek herkez uyuz uyuz size bakıyo gidiyo diye, hele benim SANAYİpovic egzost la yayalarda bu trafikte kim böyle gidiyo diye herzaman bakar beni görürseniz artık daha net seçersiniz beyaz asya 200gy türkiyede tek
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Yamaha R1
    benim de en sevmediğim iki güzergah var. biri bağdat caddesi diğeri de ümraniye civarları. ümraniye civarında korkunç şeyle roluyor. geçenlerde ışıklarda durmuş beklerken aynadan hızla bir kamyonetin geldiğini gördüm. kırmızıda duruyorum muhtemelen bana çarpacaktı. herifi durdurdum ve ne oluyor dedim. eceline mi susadın lan çekil önümden deyince adama dalacaktım. fakat başka birine böyle daldım ve başıma bela oldu. bir daha olmasın diye basıp gittim.

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    Valla ben 25yıldır burada yaşıyorum 7senedir sürekli orada araba kullanıyorum. artık bıktım ve özellikle sadece bağdat caddesine has,daha doğrusu o büyüklükte ve yoğunlukta bir caddede yapılan hareket SOL ŞERİDE PARK ETMEK. gerçekten inanılmaz bir şey.
    şaşkınbakkal civarı, caddebostan mado önü(yazın kesinlikle), birde selamiçeşme de AVİS in oralarda bir dersane mi ne var onun önü burada sürekli zart diye sol şeritte önünüzde giden araba giderken durup,park haline geçebilir.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da tehlikeli olmayan yol yok galiba.
    birde Beşiktaş Barbaros Bulvarı çok sakat...

Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1GQIS0L88

kanka manka dinlemem ,dayak yeme pahasına döverim ülen seni..o ne biçim söz öyle???

biraz kısa yazsan neyse de ...senin bize garezin mi var yav??? monitör başında bizi şaşı etmeye mi çalışıyorsun???

bahsettiğin yeri 1990 dan beri iyi bilirim.. oranın durumu (bence ) tam bir kanayan yaradır...ve zaman geçtikçe kangren olma yolunda ilerlemektedir...
    sev beni...

abi bunlar uzun süreli izlenimler...bir yaraya parmak basmanın verdiği huzur var içimde... bana bişey olursa üzülürmüsün...

Alıntı Alper41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecen hafta okkanla istanbula gitmistik , bagdat caddesinden ciktiktan sonra istanbula motorla gelmeye tovbe ettim.
    nası tövbe ettin len...hani gezecektik buralarda...

Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ALLAH KORUSUN dostum daha ne günler göreceğiz hep beraber ancak haklısın söylenmekte,
    nacizane bende bir rota eklemek istiyorum,E-5 gidiş dönüş acıbadem- kozyatağı arasıda manyakların oldukça sık kullandığı bir yol olmuş ben şahsen mecbur değilsem o yolu kullanmıyorum.!!
    yok aga bu memelekette motorcu olmayacaksın...o yüzden hep İstanbul dışına kendimi atıyorum ya...huzuru hep dışarda aramam bu yüzden...ormanlar göller patika yollar yaylalarda düşersen toprağı öpersin çarpsan koyuna ineğe çarparsın...burada otobanda düştün mü üzerinden 10 tane araba geçer...

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaşkınbakkal ışıklarda duran taksicilerden biride benim galiba.... 24 saatte araç sahibine 200 lira verip yakıtı kazanıp artı eve ekmek götürmek zor.... bence riskli dur kalk yapmadıkça taksicinin orda durması kaçınılmaz.. zaten polisler beş dakilkada bir taksici bekleme taksici bekleme diye kulağımızı çınlatıyor... bu arada oraya müşteri alırsam uğrarım yoksa hiçbir kuvvet beni bağdat caddesine sokamaz....
    kankam benim en sevdiğim iki kankam taksici kendileri de aynı şeyi söylüyor...ama tam orada sağa dönüş var ve insanlar trafiğe girmemek için (ben dahil) orayı tıkamak hiç hoş değil... yakışıyo mu sana aga...

Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özellikle göztepe parkı ve büyük kulup kısmı tehlikeli onun dışında bilen bilir ona göre kullanır o tarafı.

trafik olunca tehlike olmuyor mu diyorsun... asıl tehlike o zaman başlıyor ani şerit değiştirmeler kafaayı çıkaramalar vs başlıyor...ve tam bir çorba havasında herşey...

bahsettiğin bölgelerde trafik olmuyor ve yolun en geniş olduğu yerler..bu bölgelerde yolun en sol şeridi ve en sağ şeridi riskli bölgeler...

sıkışık trafikte motosiklet ilerleyemiyor ve apaçiliğe başlıyor...sonrası kaldırımlarda gördüğümüz elemanlar yaya trafiğini tehlikeye sokuyor...

Alıntı canekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben 25yıldır burada yaşıyorum 7senedir sürekli orada araba kullanıyorum. artık bıktım ve özellikle sadece bağdat caddesine has,daha doğrusu o büyüklükte ve yoğunlukta bir caddede yapılan hareket SOL ŞERİDE PARK ETMEK. gerçekten inanılmaz bir şey.
    şaşkınbakkal civarı, caddebostan mado önü(yazın kesinlikle), birde selamiçeşme de AVİS in oralarda bir dersane mi ne var onun önü burada sürekli zart diye sol şeritte önünüzde giden araba giderken durup,park haline geçebilir.
    Teknosa Çatalçeşme önünden Göztepe Parkına kadar olan bölgeyi sevemedim bir türlü...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    seni sevmeyen motorsuz kalsın be....
    diğerine cevap veripte kızmak istemiyorum..anladın sen onu...

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    gülü seven dikenine katlanıyor, ben caddeden geçerken orta şeritte tam gaz gidiyorum.
    makas falan yememek için
    What goes around, Comes back arround...

Motosikleti
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gülü seven dikenine katlanıyor, ben caddeden geçerken orta şeritte tam gaz gidiyorum.
    makas falan yememek için
    sana makas atmak için GÖÖÖÖZ gerekir..orta şeridi kaplayan bişeye kim makas atmaya cesaret edebilirki???

tamam tamam bu akşamlık bu son ..

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana makas atmak için GÖÖÖÖZ gerekir..orta şeridi kaplayan bişeye kim makas atmaya cesaret edebilirki???

tamam tamam bu akşamlık bu son ..
    ya bizim memlekette apaçiden bol ne var abi allaşkına
    hayır makas atsın sorun yok da dikkat dağıtıyorlar asıl tehlike o abi
    bide inip dövemiyosunki koca caddenin ortasında
    What goes around, Comes back arround...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yeni mi geldin sen İstanbul'a meteban agidiş?
    Ben niye hem cruiser hem enduro istiyorum sanıyorsun? İnsan görmek istemez hale getiriyorlar artık.

Ama cadde bir nebze olsa da Ümraniye Alemdağ caddesi benim şimdiye kadar bellediğim en belalı yerlerden biri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    3 yıldır bir gün isanbul'a gidicem diyorum ama gitmemek için direniyorum.Bursa'dan 1.5 saatte hızl feribotla istanbul'a gelebilirim ama motoru bırakmak daha akıllıca olacak sanırım.Sadece bir kere arabamla istanbul trafiğine girdim.Kardeşimi sabiha gökçen hava alanına bıraktım.3 kere kaza tehlikesi atlattım.Eğer motorla gelirsem postu deldireceğimiz kesin.

Motosikleti
    ducati monster 696 wth akr '13
    ev caddede duruma alıştım işe güze tarafından bakmak lazım az olsada fakat dolmuşlar yüzünden kanser olabilirim
    ride for wind

34 BR 5411

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    bende 1 yılı aşkın süredir kadıköy'deki iş yerime sahil yolu ve bağdat caddesi üzerinden motorla gidip geliyorum. gece saatlerinde (akşam 8'den sonra) dolmuşçular terör estiriyor doğrudur, ancak kesinlikle kendimi E-5 ve minibüs yoluna göre daha güvende hissediyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

Alıntı AmonRA34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 yıldır bir gün isanbul'a gidicem diyorum ama gitmemek için direniyorum.Bursa'dan 1.5 saatte hızl feribotla istanbul'a gelebilirim ama motoru bırakmak daha akıllıca olacak sanırım.Sadece bir kere arabamla istanbul trafiğine girdim.Kardeşimi sabiha gökçen hava alanına bıraktım.3 kere kaza tehlikesi atlattım.Eğer motorla gelirsem postu deldireceğimiz kesin.
    istanbul trafiğine yabancı olanlar zorluk çekebiliyor. genelde sürücünün hareketlerine ya da aracın modeline göre ne tür bir kullanıcı olduğunu anlayabiliyorsunuz. ben kendimi trafik akışında buna göre konumlandırıyorum genelde tehlikeli olduğunu düşündüğüm araçtan uzak durmaya çalışıyorum. istanbul trafiğinde araç kullanmak gerçekten çok zor. hele trafiğin en yoğun olduğu işe gidiş ve iş çıkışı saatlerinde E-5'te..
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    metehan abi en azından düşene kadar motorla her gün caddebostana kadar kullanıyordum ben o motoru
    kaldıki önümüzdeki hafta sonundan itibaren tekrar kullanmaya başlayacağım (=
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    İstanbul'da aktif olarak motosiklet kullanan kişilerin kesinlikle gözlem yetenekleri daha gelişkin oluyor bana kalırsa. Mesela overcloud'un dediği gibi araç tiplerinden anormal hareket yapma potansiyellerini tayin etmek gibi.

Bunların yanında bir de özellikle kara noktalar var. Mesela bir taksinin sağ tarafı, sarı dolmuşun dört tarafı, minibüslerin sağ tarafları gibi.

Bu nedenle ne olursa olsun E-5 vb. hızlı yollar her zaman daha güvenli ana arterlere göre..

Zira yaya geçişine müsait yollarda risk kesinlikle otoyoldaki sıkıştırılma riskinden daha ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Bu siteye üye arkadaşlarımızın hayatını kaybettği yolların türleri hakkında istatistik tutsaydık çoğunluğunun şehir içi ve gavurun jaywalk dediği yola fırlayan yayaların olması muhtemel yerlerde gerçekleştiğini görürdük..

Çok yazdım, özünde demem o dur ki; yayasız yol en iyisidir. O minibüsler, taksiler hep yayalar yüzünden saçma hareketler yapıyor çünkü..

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)