el emeği göz nuru... far a led uygulaması...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline sağlık ramazan abi çok güzel olmuş
-
süper olmuş ikinci uygulama süper tabi ya ybr dedin mi duracaksın türkiyede satış rekoru kıran motor
-
fat280 adlı üyeden alıntı
eline sağlık ramazan abi çok güzel olmuş
eyvallah sağol.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 ----------
acun0 adlı üyeden alıntı
süper olmuş ikinci uygulama süper tabi ya ybr dedin mi duracaksın türkiyede satış rekoru kıran motor
aynen ..sorun yaşamadığın tek motosiklet...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
turkuaz olan ayar olmuş yhaa :D:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------
hyosung gidince ybr göz nuru oldu galiba ;)
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
grossefox adlı üyeden alıntı
eyvallah.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
acun0 adlı üyeden alıntı
abi sana birşey soracağım seninde honda yok mu ne bu honda düşmanlığı aslında bende markaya bakmam kaliteye bakarım kaliteliyse çin malıda olsa alırım mesela benim motor çin mali ancak kaliteli benim gözümde
-
grossefox adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------
hyosung gidince ybr göz nuru oldu galiba ;)
yok ybr her zaman göz nuruydu.. yakından tanıyanlar bilir... hyosung a krank kestirmek için aldım beceremedim.. şuan kaan da oda çok memnun...
-
güzel olmus ben komple motoru evi falan şerit led döşedim bu kullndıgınız led in beyni olması laızm nekadara aldınız o beyin ve ledin metresini ayrı ayrı yazarsanız cok sevinirim hayırlı olsun
-
fat280 adlı üyeden alıntı
abi sana birşey soracağım seninde honda yok mu ne bu honda düşmanlığı aslında bende markaya bakmam kaliteye bakarım kaliteliyse çin malıda olsa alırım mesela benim motor çin mali ancak kaliteli benim gözümde
ben 6 adet honda modeli kullandım altısındada sorun yaşadım... mesala kronik yağ yakması.. şimdi ağzıyla kuş tutsa yaramaz.. çünkü benden geçersiz not aldı.. cbf e 8750 lira para verip servisle akraba olmak bana koyuyordu mesla.... 2007 senesi.... aldığım 1000rr ın 2 sefer motorunun yarılması :::::( yağ yakma ve vites ten atması) beni çıldırttı... titan gibi motor yapsın herkes elinden öper. aldığı parayı hak eder....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------
3 metre kadar led bana forum üyelerimizden byhazin getirdi... mahalle komşum... ben beyin yerine direnç ve role kullandım onlarıda o temin etti... metresinin 35 lira civarı olduğunu söyledi... bu letler tek kablo şeklinde... ayrı ayrı değil..üç çıkışlı tek düzen yani...
-
çok güzel olmuş.hoşuma gitti.bide led sürücü devre yaparsan renkler kendi kendine değişir.böylece dahada güzel olur
-
gurkan_66 adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş.hoşuma gitti.bide led sürücü devre yaparsan renkler kendi kendine değişir.böylece dahada güzel olur
sürücü devre takmayı düşünmüyorum..3 kademeli bir düğme bulursam bence daha güzel olacak....
birde çakmaklık montajı yapacağım kısa bir süre içinde..sigara kullanmıyorum ama telefon şarjı için çakmaklık takacağım...
-
teşekürler bilgi icin . bende yapıcam muayneden sonra güzel bise dusunyorum cok farklı olcak kimsede olmayan bise =) videosunu paylasıcam sizle ii aksamlar =)
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
teşekürler bilgi icin . bende yapıcam muayneden sonra güzel bise dusunyorum cok farklı olcak kimsede olmayan bise =) videosunu paylasıcam sizle ii aksamlar =)
ne demek lafımı olur....
farklı olmak güzel.. zaten motor kullanmak başlıca farkımız....
-
Eline sağlık Ramazan'cım. Ledler tam simetrik değil gibi geldi bana, gerçi yanınca anlaşılmıyordur. Güle güle kullan
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Eline sağlık Ramazan'cım. Ledler tam simetrik değil gibi geldi bana, gerçi yanınca anlaşılmıyordur. Güle güle kullan
abi bunlar spot aydınlatmaların içi için tasarlanmış..... 1,5 cm enin de ve 3 devre yandığından bükünce kırılıyor... farın içi şekilli olduğundan dolayı şekil vermek lazım ama şekil veremiyoruz.. ilk deneme değil ama 2 denemede daha düzgün bişey çıktı... dışardan bakıca pislik belli olmuyor... ama içi milimetrik değil....
-
güzel olmuş eline sağlık tebrikler. yuvarlak farlar içindemi aynı teknik geçerli? birde farı söküm için özel bir anahtar gereklimi daha önce hiç sökmedim!
-
hayaletfilo adlı üyeden alıntı
güzel olmuş eline sağlık tebrikler. yuvarlak farlar içindemi aynı teknik geçerli? birde farı söküm için özel bir anahtar gereklimi daha önce hiç sökmedim!
yuvarlak fara döşemek daha kolay...... kare farı sökmek in yıldız ve düz tornavida gerekli... sıcak silikonlu camı kırmadan sökmek önemli...
yuvarlak farı yıldız anahtar ile söküp içerisine direk döşeyerek daha basit yaparsınız.. biz mz ve javalara yapardık..o zamanlar led bukadar yaygın değildi..karaköyden tek tek led alıp delerek tek tek döşerdik.... şimdi en azından hazır devre...
-
Eline sağlık ramazan usta Mavi favorim bu arada
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Eline sağlık ramazan usta
Mavi favorim bu arada
şuan akşam nasıl yanıyor diye baktım mavi ve yeşil çok feci yanıyor... kırmızı ise çok çekici...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)