Motosiklet ve Köpek Korkusu
Reklamlar
-
Selam Arkadaşlar,
Motosiklek kullanıcıları bilir köpeğin yanından geçerken çoğu saldırıyor kovalıyor yıllardır motosikletle gezme hevesim vardır ,bir çok motor severlerle konuştum en fazla köpek korkusundan dolayı motor almıyorlar, ben kendime özel bir demir yaptırdım o şekilde korunmaya çalışıyorum siz nasıl korunuyorsunuz merak ediyorum.
.
Reklamlar
-
Özel köpek kovucu aletler var.
Tuşa bastığın zaman köpeklerin duyabileceği frekanslar göndererek kaçmasını sağlıyor.
-
Ne menem bir demirmiş bu . Mümkünse fotoğraflayabilirmisin
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Haci kopek dedigin ara gazi verince kacar.Niye buyutuyosunuz bu kadar.Hayvan zaten isirmaya gelmiyorki amaci aksiyon
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
-
köpek kovucu bişey varsa alırım valla.
izmir-konak otobüs duraklarının oradaki köpeklere dikkat edin. ben akşam akşam bir yandan köpeklerle bir yandan da motorcu tanımayan belediye otobüsleri ile uğraştım. aralarından zor sıyrıldım. oradan geçerken dikkat edin mutlaka.
-
beni köpek kovaladıgı zaman gaza basınca kacablecek imkanım varsa gazı köklüyorum. yok eğer kacamayacaksam durup köpekle bakışıyoruz. o bana bakıyo ben ona bakıyorum. ne var derdin ne gibi şeyler söylüyorum. oda yaptıgından utanır tarzda bi bana bakıyo bi bakışlarını kaçırıyo en sonuda kuyrugunu indirp geldiği tarafa gidiyo en sakin haliyle. bu olayı defalarca yaşadım her seferınde aynı oldu. (durdugun zaman sakin olabileceksen dur, yoksa köpekler senin stresini algılayabilir ve oda stresli ve agresif olur)
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
Bir zaman Kocaeli Dağlarında gezideyken; motor kadar bitane kapıyordu bacaklarımızı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Benim gibi dağda taşta gezenler için artık olağan oldu bu tip saldırılar.O köpek kovucudan bende de var motorun üstündeyken bir işe yaramıyor üstelik onunla uğraşırken dengenizi bozuyor.Tek çare korkunuzu yenmek, ben motorla giderken köpek tarafından ısırılmış kimse duymadım!sadece kovalar hepsi bu.
-
en etkili yöntem, hayvana yaklaşırken yavaşlamak, yan yana gelirken aniden gazlamak... hele ciğerli bir makina varsa altında aniden uzayınca köpek direk mal oluyor. düşük cc'li makina ile de köpeğe yaklaşmadan önce iyi hızlanabileceğiniz aralığı tutturarak hayvana yaklaşmayı ve sonrasında gazlamayı denemenizi tavsiye ederim.
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
-
kovucular çoğu ama çooooğu zaman hikaye kalıyor..çok denedim.100 de 5 ancak işe yaradı..o da serbest halde ve kendim güvendeyken..motor tepesinde işe yaramasına kesinlikle ihtimal vermiyorum...
en iyisi köpeğe artislik yapmadan en kısa zamanda popolini kurtarmaya bakmak..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Biber gazı en iyisi.
Baktın geliyo dur in motordan kovala. Kaçmassa acı son köpeğe
-
köpeğin mantığı kaçanı kovalamaktır. durursanız hiçbirşey olmaz. zaten tecrübeli olanlar yazmış. benim de başıma defalarca geldi. köpeğin yanından geçerken köpek ısıracak gibi geliyor. hemen frenlere basın ve durun. hiçbirşey yapmayacaktır. ben tek kişi olduğum zaman biraz tırsıyorum ama çift kişi olursam zerre kadar korkmam dururum. bunu hayvan gibi 2 köpekle tecrübe ettik. sıkıntı yok
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Sakin olduktan sonra hiç birşey olmaz.Eğer kaçamayacağın bir yerde gelirse kontağı kapat ve bekle.İki koklayıp giderler...
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
köpeğin mantığı kaçanı kovalamaktır. durursanız hiçbirşey olmaz. zaten tecrübeli olanlar yazmış. benim de başıma defalarca geldi. köpeğin yanından geçerken köpek ısıracak gibi geliyor. hemen frenlere basın ve durun. hiçbirşey yapmayacaktır. ben tek kişi olduğum zaman biraz tırsıyorum ama çift kişi olursam zerre kadar korkmam dururum. bunu hayvan gibi 2 köpekle tecrübe ettik. sıkıntı yok
arkandaki korkaksa başına bela olur, helede bayansa
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
sametagir adlı üyeden alıntı
kovucular çoğu ama çooooğu zaman hikaye kalıyor..çok denedim.100 de 5 ancak işe yaradı..o da serbest halde ve kendim güvendeyken..motor tepesinde işe yaramasına kesinlikle ihtimal vermiyorum...
en iyisi köpeğe artislik yapmadan en kısa zamanda popolini kurtarmaya bakmak..
Yukarıdaki köpek kovucuyu kullanıyorum. Defalarca saldırıya uğradıktan sonra aldım. Her gün ceketimin sol cebinde duruyor. Motosikletle giderken kullanmak biraz deneyim gerektiriyor. Cihazı sıkıcam diye düşmek gibi bir durum olabilir. Sağ eldeki gaz kolunu bırakmamak sol elle kullanmak daha güvenli oluyor.
Son derece etkili. Sabahları tam motorumu park edeceğim yere üslenmiş durumda bir kaç sokak köpeği oluyor. Bir kaç gün her geldiğimde köpeklere sıktım. Anında topukladılar. Şimdi artık kaçmaları için sadece beni görmeleri yeterli.
Kardeşim mesleği gereği gece saat 02:00-04:00 arası yollarda. Güzergahı üzerindeki köpeklerden korunmak için bu cihazı almış. Bana o tavsiye etti. O da çok etkili olduğunu söylüyor. Bir kaç uygulamadan sonra köpeklerin kesinlikle sizi tanıdığını ve siz geçerken gerekli hürmeti gösterdiklerini söylemişti.
-
isin kolayi ustune suruyorum...
korkuyor o zaman...
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki köpek kovucuyu kullanıyorum. Defalarca saldırıya uğradıktan sonra aldım. Her gün ceketimin sol cebinde duruyor. Motosikletle giderken kullanmak biraz deneyim gerektiriyor. Cihazı sıkıcam diye düşmek gibi bir durum olabilir. Sağ eldeki gaz kolunu bırakmamak sol elle kullanmak daha güvenli oluyor.
Son derece etkili. Sabahları tam motorumu park edeceğim yere üslenmiş durumda bir kaç sokak köpeği oluyor. Bir kaç gün her geldiğimde köpeklere sıktım. Anında topukladılar. Şimdi artık kaçmaları için sadece beni görmeleri yeterli.
Kardeşim mesleği gereği gece saat 02:00-04:00 arası yollarda. Güzergahı üzerindeki köpeklerden korunmak için bu cihazı almış. Bana o tavsiye etti. O da çok etkili olduğunu söylüyor. Bir kaç uygulamadan sonra köpeklerin kesinlikle sizi tanıdığını ve siz geçerken gerekli hürmeti gösterdiklerini söylemişti.
Nerden alınır? Fiyatı nedir? Biraz bilgi verebilir misin lütfen?
-
sherrnova adlı üyeden alıntı
Nerden alınır? Fiyatı nedir? Biraz bilgi verebilir misin lütfen?
Güvenlik araç gereçleri satan mağazalardan alabilirsin. Markası Dazzer. 75TL.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)