dayanıyor mu bu icatlar? 2 güne silinip gitmesin
dayanıyor mu bu icatlar? 2 güne silinip gitmesin
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Drift Religion
bunu duyduğum iyi oldu kelleci saol. almayı düşünüyordum siyah üstü sarı güzel olur dedim ama yatar bu iş. kalemin kalitesinden böyle bir sorun yaşamış olabilirmisin?
lastik kalemi nedir
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
ben kullanmıştım lastiklerimi değiştirene kadar uzun bir süre geçmişti yaklaşık 4-5 ay ve hiç deforme yoktu. ama alırken 3 lirayada vardı 10 lirayada vardı pahalı olanı almıştım ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
ben denemek için zamanında sıvı daksil kullanmıştım. iyi bir keçeli kalın uçlu kalemin ( içi bitmiş olması gerek) yardımızyla ve kendi minik fırçasyla yapmıştım 1-2 harfini. gyet başarılıydı.
sonra sattım gitti motoru. 1 sene kadar dayanmıştı...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kaliteli olanlar uzun süre gidiyor ancak renkler kir gösterdiği ve kirlenince çok çirkin göründüğü için sürekli olarak üzerinden geçmek gerekiyor
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ben kırtasiyeden bi daksil,dakstil v.s ne deniosa aldım boyadım 1 ay kadar bembeyaz parlıyodu şimdi rengi sarardı ama hiç çıkmadı
81VATAN__54MEKÂN
sarı almayı düşünüyorum ben. sarı pek kir göstermez herhalde. sık sık yıkamak gibi huylarım yoktur ve bir soru daha: 1 kalem marka model (pirelli scorpion) boyayarak kaç kez boyar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)