Lazer vertigo kask incelemesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun dostum iyi bir rehber olacak.bende en kısa sürede vertigo lx modelinin resimlerini ekleyeceğim.
-
Sağolasın.Sanada hayırlı olsun.
Ayrıca sharp testlerinde 4 yıldız alan bir kask.
-
O yeşil etikkette 2004 filan yazıyor üretim tarihi olmasın, kaskların raf ömrü var diye biliyorum sanki...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
2004 de ödül almış ya bu kask orda aldığı ödüller yazıyor ama anlamadım ne odullerı oldugunu
-
uniqe adlı üyeden alıntı
2004 de ödül almış ya bu kask orda aldığı ödüller yazıyor ama anlamadım ne odullerı oldugunu
O zaman hayırlı olsun güle güle kullan, güzel inceleme olmuş...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Teşekkürler daha eksiklerim var ama zamanla düzelecek
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Sağol abi sayende
-
slm
kazasız gunlerde kullanman dılegıyle
buda benım lazer vertigo LX
Sıze boyunlukta onerırım
-
Güle güle kullan kardeşim, kargolarımız aynı günde geldi, benimki 1 beden göccüğü. allah kaza bela göstermesin.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
bu vertigoların üretim yılı hangisi oluyor kaskın içinde nereye bakacağız bilen varmı ?
-
Çek cumhuriyeti üretimi ama yılını göremedim.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
kazasız gunlerde kullanman dılegıyle
buda benım lazer vertigo LX
Sıze boyunlukta onerırım
Sanada hayırlı olsun abi vertigolarımız asfalt yüzü görmesin inşallah
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan kardeşim, kargolarımız aynı günde geldi, benimki 1 beden göccüğü. allah kaza bela göstermesin.
Sağol abi.Sende güle güle kullan
gursus adlı üyeden alıntı
bu vertigoların üretim yılı hangisi oluyor kaskın içinde nereye bakacağız bilen varmı ?
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
Çek cumhuriyeti üretimi ama yılını göremedim.
Bende bulamadım üretim yılını falan ama
Bütün vertigocular toplandık toplandık toplandık
-
Kullandın mı bakalım, ilk izlenimlerin nasıl..._??
-
Motosikletin üstünde deneyemedim maalesef zaten 6 da çıkdım işten o soğukdada yemedi
-
Kaskı bugün kullandım.Çok güzel bir kask görüş açısı geniş.Çene havalandırmasını açınca hava tam burunun üzerine geliyor Buğu olayı hareket halındeyken yok.Işıklarda durunca hafif bir buğu yapıyor hareket edince buğu kalmıyor.Benim hoşuma gitti tavsiye ederim.
-
-
Abi senin üst havalandırma değişik
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi senin üst havalandırma değişik
evet ya bende şaşırmıştım anesmotora sordum yeni modellerde bu şekilmiş.
diğer farklı yanıda yanlardada vertigo yazısı yok.
buğu olayına gelince hızlanınca kalmıyo buğu fakat düşük hızlarda özelliklede hava soğuksa berbat bi şekilde buğu yapıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)