arkadaşlar ronny nin ön kısmından biraz ses geliyodu farkettim ki ön takımda bi gevşeklik var dün servise gittim halettiler. ronny yeni bi model olduğu için farklı sorunlardan gelen kişiler olmuş usta söyledi=) benim motorda bi sorun çıkmadı ama tüm ronyler öyle çıkmamış. bi tanesinin ilk çalıştırıldıktan 15 dk sonra falan elektrik tesisatı yanmış. ve gaz kesince stop etme problemi oluomuş ronny kulanan arkadaşlar sizler ne gibi sıkıntılar yasadınız???
Benim ilk aldığımda stop problemi yasadım.Telefonla servisinden bir arkadaş gelip benzin deposu kapagini degistirdi.Sorunum halloldu.Onun dışında bir sorun henuz yaşamadım.Bir de onceki mesajları okudugumda bazı arkadaslarin rodaj donemi kurallarina pek dikkate almadıklarini gordum (2 kisi binmisler, hiz vs).Bu tip yuklenmelerde ilk kullanma surecinde sorunlara yol acabiliyor...
benzin deposu kağaı ile alakası neymiş ki:D ??
selam arkadaşlar gerçekten çok cix duruyor bu motor söylenenlere göre kaliteli bişey bende ehliyet alınca bunu alıcağm :D
240 km de oldu motor ilk bastaki direksiyon yani ön takımın gevesek olması harici bi sorun çıkmadı (onuda servis 5 dk da haletti).. her gecen kilometrede daha bi kendine geliyo motor .. :D
arkadasım hiç sorma bu gece bi kaza gecirdim ... yoldakı kanalızasyon kapağını kaldrmışlar yerınde bı cukur kalmış . en fazla 40 km hızla gderken oraya daldım motor kendını kaybetti ve ben yere düşüp sürüklendım . ronny nın ön maşa şçeri gçötü kaporta desen tamamen dağıldı ben hastanedeydım yenı geldım ewe . ne zarar var hiç bılmıorum yarın görucem .. allahtan bana bişey olmadı onunla avunuyorum ....
Büyükgeçmiş olsun sana bişey olmamış ya ona şükret motor bişekilde hallolur.
Bugün motorumu satın aldım arkadaşlar plaka ve ruhsat işlemleri de halledildi mi artık bir ronny sahibi olmuş olacağım.. Umarım cumartesi teslim olabilirim
Tecrübelerimi paylaşacağım..
saolun arkadaşlar . kafamda kask olmasaydı yüzm falan dağılırdı herhalde çünki yüzüm yere vurdu ... bbora hayırlı olsun motorun.kazasız belasız iyi sürüşler..
Teşekkürler arkadaşlar Yarın almaya gideceğim tamamlanmışsa işlemler.
Motordan düşüp köprücük kemiğimi kırmış biri olarak tam koruma şart diyorum.
Dikkat etmek gerek çok çok..
Herkese kazasız belasız sürüşler
Evet arkadaslar tam koruma sart...Kask basta olmak uzere...Tekrar gecmis olsun Ronnytechno...
bobora hayırlı olsun motorun bu arada arkadaslar yakıta dikkat opettrn benzin aldım sulu cıkdı 110kmde bir depo benzinim bitti shellden aldım 213km bpden aldım 195 fakat artık birazdaha seri kullanıyorum ondan düşmüs olabilir suan 620kmde motorum totali deniyorum bakalım o nekadar gitcek bu motoru almak isteyen arkadaslar elini cabuk tutsun bence bu fiyatta kalmaz bu motor yazda geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 ----------
ronnytechno gecmiş olsun arkadasım insallah çabuk iyilesirsin
arka tekerleği patlayan varmı arkadaslar varsa gecmiş olsun bir teker için ekzoz falan hep sökülüyor bazı arkadaslar köpük falan al diyor aranızda köpüğü deneyen varsa yazarsa sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)