Bu sefer kesin: Yeni motorum Kuba CG 150 2011
Reklamlar
-
evet arkadaslar gecen günlerde yeni motorumun çelik sk 125 olduğu hakkında bir konu açmıstım.O kadar yakındı ki motor bana,o yüzden kesin gözüyle o motoru aldım diyordum.Ama bugun motoru alacağım kişi,borcu olduğu bir kişiye motosikleti rehin olarak vermiş ve bana bunu söylememişti.Bende bunu duyunca direkt olarak iptal ettim ve almaktan vazgeçtim.Sonra baktım ki ortada asyalar aroralar yukiler bilmem ne dolasıyo hangisini alıym derken eski motorumu aldığım Kuba bayisine gittim
Ustayla konustum ve CG 150 almaya karar verdim.Ama özel dizayn olacak.Görsel açıdan modifiyeli olarak teslim alacağım motoru.Siyah depo siyah yan kapaklar siyah camurluk siyah egzoz nikelaj kaplama sinyaller ve zincir muhafaza demiri..İşte egzoz siyahmı olsun yoksa nikelajmı olsun diye düşünüyorum artık onuda motoru yarın alınca kararlaştırırız
Peşinatı verdim ve yarın saat 9 dan itibaren motorumu gidip alabilirim..Sonunda bi motorumuz oldu cok sukur
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
Reklamlar
-
Fiyatına göre en iyi modeli seçmişsin, tekerin düz bassın.
http://www.kubamotor.com/new2/tr/mod...ng/cg150-sport
-
sagolasın teşekkür ederim.bunun klasik modeli işte ben onu daha cok seviyorum. 1750 Tl 12 ay taksit..
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
-
Bende de kopya Cg modellerinin babası var Cgl 125, %50 parçaları uyumlu olduğundan Cg'lerden parça kullanılabiliyor.
-
pasa216 adlı üyeden alıntı
sagolasın teşekkür ederim.bunun klasik modeli işte ben onu daha cok seviyorum. 1750 Tl 12 ay taksit..
çok iyiymiş aga hem 150 lik hem 1750 tl ye 12 taksit güle güle kullan kardeş
-
paşa sen daha alamadın mı egzoz.bi tane kuba vardı diye hatırlıyorum ne oldu.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
abi vardı bitane Km 125-6 ama onu caldırdık.Ben de yeni aldım bitane.Düzülüyo yarın (Buugun alıncak) egzozu ayrı getirtcem.[COLOR="Silver"
-
Mersin İl Temsilcisi
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
keşke fastwind 200r alsaymışsın. bence en güzel kuba o
gerçi fiyatından haberim yok ama olsun, hepimize en güzeli yakışır
şimdiden hayırlı uğurlu olsn...
Fiyat 3900 Sencer Abi.
-
:D 4000 tl eder plaka mlaka falan :D benm plaka ile 1900 olacak..
Bugun teslim aldım motorumu arkadaslar,eski motora göre bayaa fark var aralarında.Titreşim sıfır zaten,sinyaller nikelaj egzoz honda egzozu takıldı ön far yuvarlak yakıldı (CG150 Sportun farı takıldı) arka stop lambası LED li vsvs daha bir cok sey..Özellikle egzozuna hayranım..Bu tipte birsürü motor var ama benim yeni motor,geldiğini hissettiriyor,bangır bangır ses cıkıo tabi 150 CC olması etkili.Zaman geçince 200 lük de yaparız o da kolay :D
-
Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Hayırlı olsun yeni motorun.
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Resim varsa görebilirmiyiz.
-
inci1903 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Resim varsa görebilirmiyiz.
kardeş resimleri cektim de baska bi pc deyim eve gidince atarım inş.bugun aksam ya da yarın ama büyük ihtimalle bu aksam atarım..Gercekten cok guzel oldu orj olmasına rağmen çekişi ve sünmesi iyi.daha dişli falan atmadım. Allahm esirgesin..
-
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
gecen fatihle senin yanına uğramıstık ama yoktun
-
-
modifiyeli aynalarını unutmuşsun
-
ben mi göremedim yoksa aynalar yok mu acaba?
-
keşke aynalarıda olsaydı keşke kaskında olsaydı keşke ön disk fren olsaydı keşke keşke
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
aynaları almadım arkadaslar çünkü eski Kubamın aynaları duruyordu evde şans eseri cıkarmıstım onları yıkamaya götürmek için,o gün calındı..Bende aynaları almadım onun yerine sinyaller nikelaj oldu ve egzoz Honda egzozu oldu...Ayna kullanmayı sevmiyorum gerçi de neyse..Motosiklette gerek duymuyorum,sebebini de bilmiyorum hem orjinal aynalar pisduruyodu..Eski motora da baba zoruyla takmıstım aynayı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)