KuweytLi adlı üyeden alıntı
beni bu zevkten mahrum bırakanlara yazdıgım yazıdır bu.
kucuk cc ıle baslama kervanına burdan beyin şartlanmasıyla katıldım skyjet f5 ve gt 250 r ile kısa süre vakit geçirdim daha sonra dayanamayıp r6 aldım ve şuan gayette hakkını vererek kullanıyorum.ŞİMDİ SİZE SORUYORUM neden hala tabu haline gelmiş fikirleri bazıları insanlara empoze ediyor.Lütfen insanları yanlış yönlendirmiyelim ilk etaptaki gerekli tedbirlerle 4 silindirli pekalada kullanılıyor.
bnde 600f ile başladım ancak ne olacak bu böylemi gider hayır, kullansan pekala kullanırsın ama rahat rahat alıştıra alıştıra manevlaraları kıvrak yapamazsın bikere
1. altındaki motor değerli olucak kıyamayacaksın
2. motor ağır olacak ve hem ağırlık hem dikkat bukadar şey bir arada dikkat dağılması olabiliyor.
ben tasarımcıyım birşeyi bende düşünürüm, yeni gelen bir arkadaşta düşünür, ancak pratiğe dökmeye gelince aradaki fark ortaya çıkar. bnde bilmediğim konusunda bilenin yanına g ittiğimd eöyle..
hayat bile tecrübe kaldıki motor mu olmayacak canım kardeşim yada abicim baldan daha tatlıdır can.
.. ancak çekişmeye başladığnda anlarsın.
ömrümde 3 kez ölümden döndüm o korkuyu o anı bilemezsin. bn yaşamadım bide yaşayana sormak lazım ama imkansız.
dizlerinin bağı çözülür ve hiç bişe hatırlamazsın.
oda motordan değil ha
1. fıratta boğuluyordum.
2. ve 3. yabanı hayvan.
nerde yaşıyorsun dersen istanbulda
yazın köye gittiğimde bu tehlikeleri atlattım bn ayıdan zor kurtuldum heleki af ola insanlar için böle konuşmak istemiorum ama trafikte bukadar ayıdan farksız insanlar varken 600 başlangıç için çok.