Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

her ayın son pazar günü motorcular toplanıyor.

REKLAM ALANI
    gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    HER AYIN SON PAZAR GÜNÜ BULUŞALIM ARKADAŞLAR, VİZYONUMUZDA "TRAFİKTE FARKEDİLMEK İSTİYORUZ OLSUN" LÜTFEN BU BAŞLIĞA ÖNEM VERELİM EN KISASINDAN BİR VİDEO İZLETMEK İSTERİM.. ŞUNA Bİ GÖZATIN LÜTFEN, HEPİMİZ MOTORCUYUZ HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR. http://video.haberturk.com/video/index/45147

Biraz duyarlı olalım arkadaşlar lütfen..!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    loading...
    Gerçekten İyi Bir Etkinlik Olur... Fakat Her Ay Sonu Farklı Bir İlde Olsa Daha İyi Olabilir...(Kusrum Varsa Affola)

İyi güzel de motorcular grup grup bölünmüş, topla toplayabilirsen. Önce ortak bir oluşumda birleşmek gerekir. İsmini koyup yola çıkarız,sorun olmaz.

Motosikleti
    gv-650
    Sadece motorCular olmasın..ne olur.tarfikte adam yerine konmayan,bisikletliler,yayalar,engelli aracı kullananlar varız biz ve hepimiz biriz...

Motosikleti
    loading...
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi güzel de motorcular grup grup bölünmüş, topla toplayabilirsen. Önce ortak bir oluşumda birleşmek gerekir. İsmini koyup yola çıkarız,sorun olmaz.
    benim dusundugum sekilde yapılırsa belki diger illerdeki arkadaslar baska motor gruplarıyla goruserek daha fazla katılımcı olmasını saglayabilirler... misal ben bursa mt ile takılıyorum... bundan baska bursa motordelisi grubu var, bursa racing grubu var, bursa enduro var bursa chopper var.. bu gruplarlada gorusulup daha fazla katılımcı olması saglanabilir.. burda yazdıgım sadece bursa için gecerli degil diger illerdeki arkadaslarda boyle davet edici olup yogunluk saglarlarsa bence cok guzel bi retkinlik olacagına eminim...

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı mkemalyonca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece motorCular olmasın..ne olur.tarfikte adam yerine konmayan,bisikletliler,yayalar,engelli aracı kullananlar varız biz ve hepimiz biriz...
    Evet haklısının ama onları şurdan inceleyebilirsiniz, motorsuz araçlar ayrı olmalı. Dışladığımızdan değil, onların bize ayak uydurması zor olur. Onlar açısından zorluk yaşanmasını istemem doğrusu.

http://www.criticalmassistanbul.org/

Motosikleti
    loading...
    Yapılırsa Çok Büyük Yankı Duyuracagına Eminim...

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim dusundugum sekilde yapılırsa belki diger illerdeki arkadaslar baska motor gruplarıyla goruserek daha fazla katılımcı olmasını saglayabilirler... misal ben bursa mt ile takılıyorum... bundan baska bursa motordelisi grubu var, bursa racing grubu var, bursa enduro var bursa chopper var.. bu gruplarlada gorusulup daha fazla katılımcı olması saglanabilir.. burda yazdıgım sadece bursa için gecerli degil diger illerdeki arkadaslarda boyle davet edici olup yogunluk saglarlarsa bence cok guzel bi retkinlik olacagına eminim...
    Bende buna konuya değinmek istiyorum, tek tarz bi motor olmamalı zaten. Her motor tarzı buna katılabilmeli. Trafiğe çıkma izni olan her motosiklet katılabilir. (mobilet dahi olsa) Eğer bi kaç etkinlik yaparsak en az 40 kişilik kemik bi kadro, sonrası gelir. Ama öncelik tabiki istanbuldaki motorcular olmalı, sonra illere göre dağılım yapılır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 ----------

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vizyonumuz şu olmalı diye düşündüm yanlış bi durum olursa düzeltiniz lütfen. "Trafikte farkedilmek istiyoruz" sizce nasıl? Motorlar grup grup ama işte herkes elinden geleni yapsa bu yazı metni canlı tutulsa, herkes okusa elbet bi yerinden tutulacaktır.

Motosikleti
    loading...
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende buna konuya değinmek istiyorum, tek tarz bi motor olmamalı zaten. Her motor tarzı buna katılabilmeli. Trafiğe çıkma izni olan her motosiklet katılabilir. (mobilet dahi olsa) Eğer bi kaç etkinlik yaparsak en az 40 kişilik kemik bi kadro, sonrası gelir. Ama öncelik tabiki istanbuldaki motorcular olmalı, sonra illere göre dağılım yapılır.
    Bende zaten bencillik edip illa Bursa'da baslasın taraftarı deyilim demiyorum..İlla ki Başı İstanbul olmalı... Ama Diğer ay sonlarında farklı illerde devam etmesi taraftarıyım...

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Bende zaten bencillik edip illa Bursa'da baslasın taraftarı deyilim demiyorum..İlla ki Başı İstanbul olmalı... Ama Diğer ay sonlarında farklı illerde devam etmesi taraftarıyım...
    her ay katılımcı sayısının yeterli olduğu illerde eş zamanlı olsa? medyacılar öyle bi haberi kaçırmaz o zaman ve çok çok rahat duyrulur.

Motosikleti
    gv-650
    il il gezer eylem yaparız..neden olmasın...bir idealimzi olsun yeter...

Motosikleti
    loading...
    olay budur...

Thisfalse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan Yok
    Ama Dikkatinizi Çektiyse Motorlu Fren Yapmıyor.Askerden Kaçamak Olarak Bilinçli Yapılmış Olabilir Diye Düşünüyorum...
    Lakin, Düşünceniz Çok Güzel.Ve 81 İlde 200 Motor Buluşacağına,Ortak Bir İlde 5Bin Motorlu Buluşursa Dahada Dikkat Çeker
    Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.

Motosikleti
    loading...
    her ilde mesela 100 motorcunun bulusması mı ses getirir?yoksa bir ilde 1000 motorcunun bulusması mı?

Motosikleti
    05' CBR 125R
    her ilde mesela 100 motorcunun bulusması mı ses getirir?yoksa bir ilde 1000 motorcunun bulusması mı?
    10 ilde eş zamanlı 100 motorcu ses getirir düşüncesindeyim ben.

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Arkadaşlar evet dediklerini çok güzel fikirler ama, öncelikle bunu kurmamız gerekli.. Yani herzaman yeni fikirlere açığız. Öncelikle İstanbulda bu organizasyonu tam zamanlı yapsak, sonra eş zamanlı illerde yapılabilir, 4 ayda bir bahar ve yaz aylarındada buluşma gerçekleştirilebilir.

Motosikleti
    loading...
    Alıntı buggin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fikrine saygı duyuyorum... Olurda oyle bir karar alınırsa, bu konunun daha iyi bir sekilde planlanıp dedigin gibide yapılırsa Olur tabi neden olmasın... ama yogunluk daha ii fikrimin arkasındayım her zaman...

Motosikleti
    Ninja ZX-6R '08
    Aynı fikirdeyim bir ildeki 1000 motorcu belki gözden kaçabilir. Ama sesimizi duyurmak adına 10 ildeki 100 motorcu daha aktif ve daha çok kitleye ulaşmayı sağlar kanaatindeyim.
    ZX-6R '08 Blue

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    katılıyorum, topu kerameti 5-6 motor toplandık mı bile insanların dikkatini çekiyor ki 100 motor toplandık mı şehir ayağa kalkar bunun her şehirde senkronize yapıldığını düşünürsek... manşetleri duyar gibiyim
    bide dediğiniz gibi her ay düzenlenirse...
    Ninja

Motosikleti
    loading...
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum, topu kerameti 5-6 motor toplandık mı bile insanların dikkatini çekiyor ki 100 motor toplandık mı şehir ayağa kalkar bunun her şehirde senkronize yapıldığını düşünürsek... manşetleri duyar gibiyim
    bide dediğiniz gibi her ay düzenlenirse...
    aralarda motoruda ogrenirsin hem dimi?

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)