Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

nasıl bi eylem!!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    gv-650
    Arkadaşlar ayrı bi forum başlığı olması bana mantıklı geldi.
    Hergün tarafikte yaşadığımız sıkıntılar ve insanların motorculara bakışını değiştirmek için sesimizi nasıl duyuralım..fikirleri yazalım hadi ......ve bir sonuca varalım..

BaŞkasının cahilliğinden ufacık yaptığı bir hatadan dolayı ailemizi bizsiz bırakmak istemiyorsak .....
    bişey yapmalı heeeeeeeyyyyy........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

Motora sadace 2 teker diyemi biniyoruz,düşüpte kalçasını çatlatma tehlikesimi bize güzel gelen...yaz günü bile saat 40 km hızla rüzgarı yiyip yüz felci olmaya çalışmakmı güzel olan..
    .hayır
    kalabalıktan sıyrılmak,karşı olmak,sevgi ve barış..felsefemiz.özgürlük ve bağımzsızlıksa...
    Hadi kendimiz için bişi yapalım...
    Motor seven ünlüleri ,siyasileri,ailesinden bir motorcu kaybedenleri,motosikletle bebeciklerini doyuranları,ailemizi kendimizi alalım ve bir eylem yapalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:33 ----------

TÜRKİYEDE 2MİLYON 300 BBİN MOTOSİKLET VARKEN SESİMZİ DUYMACAKLARMI...
    http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=80

AVRUPA BU LİNKTEKİ ÇALIŞMALARI YAPRKEN BİZ NASIL UYURUZ...http://www.esum.eu/

http://www.moted.net/motosiklet_hakkinda.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

BAKIN BİZ MOTORCULARA REVA GÖRDÜKLERİ YAŞAM TARZI VE TÜRKİYEDE MOTORCU OLMAK NASIL BİŞİ...

http://www.moted.net/pdf/Sektor_raporu.pdf

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Çok mantıklı, ilk katılımcılardan biri ben olabilirim.. Bisikletliler bile her ayın son cumartesi günü göztepe parkından 2 tur atıyolar.. Sadece tek bir şeridi açık bırakıyorlar..

Ama biz motorcular herşeyden yakınıp bi birleşemiyoruz!! Birazcık duyarlı olup bunu yapmalıyız.

Forumdaki arkadaşlarda umarım duyarsız kalmazlar...!! En azından şu görüntülere bir göz atın..

http://video.haberturk.com/video/index/45147

Motosikleti
    Land cruiser 250
    kesinlikle doğru artık sesimizi duyurmamız lazım.Böyle bir şeyin yapılmasaı şart
    ::sapkaa::[COLOR="Red"][COLOR="Red"]Rodeo (Biri beni durdursun)[/COLOR]!!![/COLOR] ::sapkaa::

Motosikleti
    gv-650
    Bu başlığı en üst seviyede tutmaya çalışareak başlıyabiliriz eyleme..
    Linkini vediğiniz kza ile ilgilii açılmış bir başlık zaten bu...o çocuğun yerinde ben olabilirdim,siz olabilirdiniz,babamız amcamız dayımız kardeşimiz olabilirdi..bence trafikteki umarsanmazlığımızın en son ve en bariz göstergesi bu video....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

İŞTE BİZLERE BİÇİLEN YAŞAM TARZI VE TÜRKİYEDE MOTOCULARIN HALİ

http://www.moted.net/pdf/Sektor_raporu.pdf

Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin 106’ıncı
    maddesinde “Geçiş Kolaylığı Sağlama” başlığı
    altında ele alınan ifadelerde motosikletten
    söz edilmemektedir. AB standartlarına
    uyumlu geçiş öncelikleri mevzuatımıza kazandırılmalıdır.
    Motosikletin iki tekerlekli bir
    araç olması ve ancak sürüş sırasında dengede
    durabilmesi nedeniyle sürüş güvenliği
    açısından geçiş üstünlüğü olmalıdır. Çoğu
    AB ülkesinde Acil görevli kamu araçlarından
    ve yaya ile bisikletten sonra üçüncü sırada
    geçiş üstünlüğüne sahiptir. Ayrıca bazı Avrupa
    ülkelerinde şehir trafiği düzenlemelerinde
    motosikletlere ayrıcalıklar sağlanmıştır.
    Örneğin İngiltere’de motosikletlerin otobüs
    yollarını kullanmalarına izin verilmiştir.
    Fransa’da sol şerit ile orta şerit arasındaki
    boşluğun motosikletler tarafından kullanılmasına
    izin verilmiştir. Almanya’da ise otoyollardaki
    emniyet şeridini en yakın çıkış
    noktasına kadar belirlenmiş bir hızda kullanmalarına
    izin verilmesi için görüşmeler yapılmaktadır

Öncelikle motosikleti özellikle 250 cc altı mantıklı ihtiyaç duyulan ve ulaşım için kullanılan motosikletlerin desteklenmesi şarttır. Hem 0 km alım fiyatı düşürülmeli hem de bankaların taksit uygulaması teşviği sunulmalıdır.
    Diğer araç sürücülerinin azınlıklı olduğu bir trafikte zorunlu olarak motosikletin de bir taşıt olduğunun farkına varacaklardır.
    Bütün iş devlette bitiyor.

Motosikleti
    Hysong GV 250
    dediğim gibi... Arkadaşlar ozaman buna sahip çıkalım, bir gün belirleyelim, ve bu eylemimizi her ay belli bir gün yapalım..!!

ne dersiniz? Bu sayfayıda güncel tutalım lütfen.. ben buna çabalayacağım..

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    İlkin ağır ve hantal işleyen bürokrasiye, internetten anlamayıp, sadece bilgisayarın "enter" tuşunu bilen hakimlere web sitesi kapattıran zihniyete varlığımızı kabul ettirmemiz gerekiyor. Bunun yolu; vergi indiriminden başlayıp, toplu ulaşımaya alternatif olmaya kadar uzanıyor. Elbette öncelikle iş bize düşüyor. Yollarda "abart eksozlu" apaşlar, tek teker bilmemler neler vb. şahsiyetler varlığını sürdürürse, orada öyle olmakta ısrar ederlerse, bütün motosiklet kullanıcılarının aynı kefeye konması, ve hatta değersiz muammelesi görmesi içten bile değildir. Şimdi burada bütün herkes şahlanacak ama motosiklet kullanıcı imajını zedeleyen veya oluşturan başka bir kullanıcı grubu da "kurye" arkadaşlardır. Değişim ve düzenleme ilkin bizde başlamalı, önce kendimize değer vermeli, değer verme önce kişinin kendisinde başlar. Bu böyle olursa, başkası ister istemez size değer verir. Güzel bir başlık olmuş, niyetim kimseyi veya bir grubu rencide etmek değildir, peşinen söyleyeyim,önce çuvaldızı kendimize iğneyi başkasına batıralım. Herkese bol ve kazasız sürüşler..

Nasıl bir eylem sorusunu ise ben şöyle cevaplayayım; acilen baskı grupları sivil toplum örgütleri "motosiklet sektörünün iyileştirilmesi ve kullanıcılarının yaşamlarının korunması" başlığına benzer bir başlıkta toplanılmalı. Oluşturulacak eylem komitesi derhal ve tam yetkiyle toplanıp imza kampanyası, stıkır, bilbord, tv programı vb gibi mecraları etkin şekilde kullanma konusunda projele geliştirmeli. Başka bir komisyonda denetleme görevi görmeli. Baskı grupları, yani motosiklet grupları,dernekler, varsa vakıflar, büyük motosilet üreticileri aracılığıyla meclisteki seçilmişler aracılığıyla bir soru önergesi verilmesi sağlanmalı. İçişleri bakanlığının bu konuda bir düzenlemesi olup olmadığı sorulmalı.

Onun dışında mantıklı bulduğum her türlü öneriyi onaylar ve bizzat katılırım..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Motosikleti
    gv-650
    Evet arkadaşlar fikirler ... Küçük olsun kıymetsiz olsun fikirlerimizi yazalım ...trafikteki itibarımız için neler yapmalıyız. Nasıl bir eylem...

Gelen öneriler.
    1-her ay belirli bir günde toplantı talebi,
    2-kendimizden başlıyarak eğitim.
    3-sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi.(mt netten,motor delisine,federasyonumuzdan en küçük moto klüb'e herkezi dolaşmalı ve bilgilendirmeliyiz..)

Motosikleti
    Land cruiser 250
    motosikletle ilgili sivil toplum kuruluşlarının önderliğinde daha da etkili sonuçlar verebilir bu çalışma.Ayrıca bülent SERTTAŞ'ın kameralar önünde bir daha motosiklete binmemesi sağlansa daha iyi olur kötü örnek oluyor topluma
    ::sapkaa::[COLOR="Red"][COLOR="Red"]Rodeo (Biri beni durdursun)[/COLOR]!!![/COLOR] ::sapkaa::

Motosikleti
    gv-650
    BİŞEY YAPMALI.....
    BÜLENT SERTAŞ KOMEDİLİ,-------- HALUK LEVENTLİ OKAN BAYÜLGEN SUNUMLU BİR MİTİNG MESELA....

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-bi-eylem.html

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Yok arkadaş, millet saçma salak şeylere yorum yazıyo.. iki gün sonra kendinin düşmiceğini garanti edemez kimse.. Belki ozaman anlar, hoş ben hiç düşmedim kazada yapmadım ama buna önderlik etmek istiyorum.. Herzaman ki türk mantığı..!!

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    çok güzel düşünce katılırım
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    başlığı yeni gördüm az önce kız arkadaşımı evine bırakırken ne demek istediğini anladım tırcı abilerim yüzünden

o yüzden herhangi bi plan vs olursa işten izin alarak katılmak isterim sonuna kadar destekte bulunmak isterim size
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Motosikleti
    HYO GT 250R
    araba kullananlar insan da motor kullananlar insan değilmi ben bunu anlamıyorum arkadaşlar bi anket veya ne bileyim bi şey yapmalı ilk baş MOTOR KULLANANLARI NE OLARAK GÖRÜYORSUNUZ??? diye.niye motora ve üstündekilere böyle davranıyorlar bunu anlamamız lazım bence ilk baş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi... Arkadaşlar ozaman buna sahip çıkalım, bir gün belirleyelim, ve bu eylemimizi her ay belli bir gün yapalım..!!

ne dersiniz? Bu sayfayıda güncel tutalım lütfen.. ben buna çabalayacağım..
    Öncelikle mantıklı bir eylem olduğu sürece ve pazar günü olmak şartıyla her ay değil her hafta bile olsa yapacağınız bir eyleme destek vermeye dair söz verebilirim. Ama maalesef çoğu kişi olası bir eyleme/protestoya geleceğini, destekleyeceğini yazar, sonra bir anda herkesin acil bir işi çıkar gelmez. Biraz genelleme olacak ama Türk milleti olarak böyleyiz sanırım. Yabancı ülkelerde ufak bir zam için bile binlerce kişi sokağa dökülür, bizdeyse hakkımız olanı savunmak için 10 tane motosiklet sürücüsü bir araya gelmez. Eylem için bir fikir veremem ama dediğim gibi düzenleyeceğiniz mantıklı bir eyleme katılarak destek verebilirim. Eğer gerçekleştirecek kadar kişi desteklerse

beretta_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    wr250r
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok mantıklı, ilk katılımcılardan biri ben olabilirim.. Bisikletliler bile her ayın son cumartesi günü göztepe parkından 2 tur atıyolar.. Sadece tek bir şeridi açık bırakıyorlar..

Ama biz motorcular herşeyden yakınıp bi birleşemiyoruz!! Birazcık duyarlı olup bunu yapmalıyız.

Forumdaki arkadaşlarda umarım duyarsız kalmazlar...!! En azından şu görüntülere bir göz atın..

http://video.haberturk.com/video/index/45147
    yahu kazadır bu tamam ALLAH kimseye vermesin kimse isteyerek yapmaz..yaa amaaa bu adama sövülmezmii ordaa ağzı burnu kırılmazzmı bu adamınn arkadaşşşş...yaaa monitöre girişesim geliyo nasııl adam bunlarr yaa.

Motosikleti
    gv-650
    merhaba millet..yorumlarınız için tüm kazazede ve kaybettiğimiz motorcular adına teşekkürler...
    arkadaşlar ilk önce bu sayfayı güncel tutalım.zira forumun en başlarında yer alırsa okuyucusu ve tabiki yapacağımız eylemlere katılımcılar artacaktır....sayfa ziyaretlenizde kısada olsa not,mesaj bırakmayı unutmayalım...
    hepimizin sorununa bir çözüm arıyoruz

Şu durumda Basın en büyük etkendir bence. Birden fazla kanalda, birden fazla alanda, birden fazla haberde göz önüne gelebilrsek zanediyorum duyarlar sesimizi.
    '' Honda CBR 600RR '' :joker:

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı mkemalyonca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba millet..yorumlarınız için tüm kazazede ve kaybettiğimiz motorcular adına teşekkürler...
    arkadaşlar ilk önce bu sayfayı güncel tutalım.zira forumun en başlarında yer alırsa okuyucusu ve tabiki yapacağımız eylemlere katılımcılar artacaktır....sayfa ziyaretlenizde kısada olsa not,mesaj bırakmayı unutmayalım...
    hepimizin sorununa bir çözüm arıyoruz
    Yanlız burada değil tüm medyada güncel tutmak gerekiyor!!!

Zira bu sayfaları sadece biz motosikletçiler okuyoruz.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    bence en basitinden basın tarafında aramızda çalışan birileri varsa ana haberlere çıkabileceğimiz bir gösteri ama ters tepki yaratmıcak mesela yolu kapamadan ama dikkat çekicek bi eylem olmalı sonuçta zaten millet motorlulara karşı tepkili bide yolu kaparsan sonra 40 yıl uğraş en azından benim düşüncem bu

vede bir yığın motor grupları (iş gezmeye tozmaya şekil yapmaya gelince toplanan yada kendilerini yurt dışındaki motorcu kardeşlerimiz gibi göstermeye çalışan ama iş sesini duyurmak olduğunda kaçan) var en azından bunları toplarsak başka motosiklet forumlarında da bunu yayarsak vede gerçekten işin ucunu bırakmadan istediklerimiz olana kadar uğraşırsak bence bişeyler olabilir
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)