Jant boyamada yardım edebilecek varmı ?
Reklamlar
-
Asya AS 100 - 8 markasında bir motosikletim var ve ben bunun jantlarını boyamak istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı.
Resimlerle anlatabilecek bir arkadaş.Nasıl boyarım konusunda yardım edecek biri.
Jantlar boyandıktan sonra üstüne kırmızı şeritler ve beyaz yanaklar takılacak.
Buyrun motosikletim de burada.
Belki kızan olur motosiklette tek ayna var diye.O ayna kopmuştu yaptırdım artık.
Reklamlar
-
Ya dostum çok basit birşey eğer elinden iş geliyorsa sök tekerini motosikletin sprey boya al lastiğin yanaklarına koli bandı çek komple boyarsın yani bence basit bir olay. Kolay gelsin inşallah güzel bir iş çıkartırsın orataya
-
-
Öyle arkadaşın dediği gibi direk söküp spreyle boyarsan ilerde başına iş açarsın..
taş darbeleri vs vs bi halta yaramaz.
Önce sökücen lastikleri..güzelce zımparalıyıcan jantı..Sonra ya kaliteli bi sprey boyayla yada..Hava tabancasıyla boyican jantlarını mis
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
hondaRED adlı üyeden alıntı
Ya dostum çok basit birşey eğer elinden iş geliyorsa sök tekerini motosikletin sprey boya al lastiğin yanaklarına koli bandı çek komple boyarsın yani bence basit bir olay. Kolay gelsin inşallah güzel bir iş çıkartırsın orataya
sen bu mantığınla evinin bahçesindeki kömürlüğü boyarsın anca
herşeye cevap vermek zorundamısın bilmediğin konularda sus otur.
-
-
sen bence bi oto boyacıya götür jantları .
-
İXİR27 adlı üyeden alıntı
sen bence bi oto boyacıya götür jantları .
Fazla para alırlar diye korkuyorum.Burası biraz PARİS takılıyor da.Sanki Bugatti Veyron jantı boyuyor adam.
150 TL'ymiş...Çoğu arkadaşım kendi yaptı ama onlar özen göstermez diye korkuyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Öyle arkadaşın dediği gibi direk söküp spreyle boyarsan ilerde başına iş açarsın..
taş darbeleri vs vs bi halta yaramaz.
Önce sökücen lastikleri..güzelce zımparalıyıcan jantı..Sonra ya kaliteli bi sprey boyayla yada..Hava tabancasıyla boyican jantlarını mis
Abi o jantlara zımpara mı atılır yapma allah aşkına ya o jantlar zaten fabrika çıkışı öyle üstüne boya falan dökmüyorlar.Bildiğin normal çelik janta zımpara at diyorsun sen.
-
bRkq35 adlı üyeden alıntı
zımpara at demesinin sebebi jantın dışında jant verniği var bildiğim kadarıyla. vernik yoksa bile pürüzünü almak için atman gerekir. ve sprey boyadan önce metylan sprey astar sıkmalısın. ayrıca lastikleri, diski, kampanayı, dişliyi ve göbekleri sökmen gerekecek. çok zor olmaz söküp takma işlemi ancak boya yaptıktan sonra kuruma safhasına dikkat et toz yapışmasın üstüne. ve astarın tam kurumasını bekle, boyama talimatlarına harfiyen uy. NOT: metylan astar bütün tekzenlerde var. primer diye de geçer.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
zımpara at demesinin sebebi jantın dışında jant verniği var bildiğim kadarıyla. vernik yoksa bile pürüzünü almak için atman gerekir. ve sprey boyadan önce metylan sprey astar sıkmalısın. ayrıca lastikleri, diski, kampanayı, dişliyi ve göbekleri sökmen gerekecek. çok zor olmaz söküp takma işlemi ancak boya yaptıktan sonra kuruma safhasına dikkat et toz yapışmasın üstüne. ve astarın tam kurumasını bekle, boyama talimatlarına harfiyen uy. NOT: metylan astar bütün tekzenlerde var. primer diye de geçer.
Üstünden boyasam ne değişir ki ya. ?
-
bRkq35 adlı üyeden alıntı
Üstünden boyasam ne değişir ki ya. ?
Madem tembelsin neden bir iş yapmaya niyetleniyorsun
Bir işi ya olması gerektiği gibi yap, yada hiç bulaşma benim üşengeç hemşerim.
Tavsiyelere uymazsan emeklerin de boşa gider zaten. Hadi bir şekilde boyadın diyelim, ilerde o boyalar atmaya başladığında görürüm ben seni
-
Levsy adlı üyeden alıntı
Madem tembelsin neden bir iş yapmaya niyetleniyorsun
Bir işi ya olması gerektiği gibi yap, yada hiç bulaşma benim üşengeç hemşerim.
Tavsiyelere uymazsan emeklerin de boşa gider zaten. Hadi bir şekilde boyadın diyelim, ilerde o boyalar atmaya başladığında görürüm ben seni
Nasıl zımpara atayım ki her yerine ?
Yapılacaksa tam yapılacak doğru da nasıl her yerini zımparalıyım.
-
Bak şimdi alıyosun eline bi ince bide kalın zımpara..Üzerindeki pürüzlüğü alıcak kadar zımparılıyosun her yerini..Bi burda zahmet çekersin zaten..Daha önce scooter'ima yapmıştım..
Şuanki motorumada vakit bulabilsem uygulıyıcam..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Bak şimdi alıyosun eline bi ince bide kalın zımpara..Üzerindeki pürüzlüğü alıcak kadar zımparılıyosun her yerini..Bi burda zahmet çekersin zaten..Daha önce scooter'ima yapmıştım..
Şuanki motorumada vakit bulabilsem uygulıyıcam..
Valla bilmiyorum ama denerimmm.Jantın orjinalliğini bozmak istemiyorum.
-
O cant boyamaya 150 tl isteyen adam boyacı değildir işini düzgün yapmayan tembel adamlar varya onlardandır.
Senin cantlar gözümü aldı o güzelim motoruna uygun renkteki cantlar hiç boyanırmı?Kırmızı cant şeridi yapıştır süper olur...
Hemde trafikte bir işe yarar...Bakanlarında gözünü alır )
Uploaded with ImageShack.us
-
bence hiç boyama karde$im gayet güzel duruyor jantlar ama illaki değişiklik diyorsan şeritler ekle onlarda pek masraflı değil zaten GG de görmüştüm bi ara ...
ben bisiklet jantlarımı boyamıştım 12 yaşındayken spreylede dökülüyor bir süre sonra sonra yeniden başlırsın zımraya
-
estelik adlı üyeden alıntı
sen bu mantığınla evinin bahçesindeki kömürlüğü boyarsın anca
herşeye cevap vermek zorundamısın bilmediğin konularda sus otur.
Senide boyamak istemem sana sorup sormayacağım susup susumamayı. Çok şey biliyorsan ölçüştürürüz bilgilerimizi canm benim. Hadi şimdi bak yoluna.
-
1 tane buldum jant sticker'ı uğraştığına deymez boyamaya )
http://urun.gittigidiyor.com/FLOURES...QQidZZ28662668
-
Jant meraklısı olarak dünyanın birinci milletiyiz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)