Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sizden ögrenecegim cok sey var

REKLAM ALANI

Motosikleti
    05' CBR 125R
    sizin deneyimlerineze cok fazla guveniyorum ama ayni zamanda motordanda fazlasiyla korkuyorum bi yandanda icim icimi yiyor bi an önce ehliyetimi alip motor surmek icin size daniscagim konular var..
    Benim hic motor tecrubem yok motorun uzerine binmisligim bile yok bu motor sevdasida yeni basladi bende hyo gt 250r le baslamak istiyorum butceme uygun 1 kac tane buldum internette..
    Acaba bu motoru ben idare edebilir miyim veya ögrenirken kesin duser miyim? Forumda nerdeyse hic dusmemis adam yok. Bu biraz korkuttu beni.
    Ve motorun gucu bana fazla mi gelir. Hiz tutkum hic yok 4 tekerlekli göturgecde bile 120 dedimi ibre benden soguk terler akmaya basliyo.
    Bu motor cok atik midir? Yanlislikla fazla gaz versem bi anda cok fazla hizlanir mi yani ivmelenmesi nasildir bu motorun? Bide bazen benim ayaklarimda orta derecede titreme oluyo bu motoru surerken olumsuz biseye sebebiyet verir mi? Yardim eden etmeyen herkese tesekkur ederim simdiden
    Saygilar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman

Motosikleti: yakın bi zamanda cbr 125
    Kan Grubu: B Rh-

İDEALİNDE :

hyosung gtr 250

HIZ SEVMİYORSUN, HİÇ BİNMİŞLİĞİN YOK....İŞİMİZ ZOR...

ama şöyle yapalım

1- ehliyetini al..
    2- biz yine buralaradyız
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    düzgün kullanırsan kesinlikle ideal başlama motorlarındandır çok sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum ama paran varsa biraz daha kasıp kawasaki ninja-250R almanı tavisye ederim.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sadece forumu takip ederek o kadar çok şey öğrenebiliyoki insan.. gerçekten bu forumdaki herkez anlattıkları şeylerde çok samimiler açıkcası bende iyki böyle bi merak salmışım iyki bu siteyi bulmuşum diyorum
    edit:bunu buraya niye yazdım onu bende bilmiyorum
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    05' CBR 125R
    ehliyetimi alcam ins. Ama surekli motor konusunda fikrim degisiyor. En son bu motorda karar kildm. Simdiden alcagim motoru belirlemek istiyom ki ona göre arastrma yapiym..yani fiyatlari ögrenim ayagmi yorgana göre uzataym

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Sana herkes memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Benden öğreneceğin konu bu forumda MSN - SMS diliyle yazmamayı ve Türkçe karakterleri kullanmayı öğrenmek olabilir

Soracakların varsa başla, ben hazırım.

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana herkes memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Benden öğreneceğin konu bu forumda MSN - SMS diliyle yazmamayı ve Türkçe karakterleri kullanmayı öğrenmek olabilir

Soracakların varsa başla, ben hazırım.
    Telefondan giriyorum suan turkce karakter yazamiyorum o yuzden elimden geldigince duzgun yazmaya calisiyorum.. Kusura bakmayin
    Benim sorularim belli iste sanirim turkce karakter olmayinca sknti cikabiliyor.. Neyse tekrar soruyum
    Ayaklarimdaki titreme dusmeme sebebiyet verir mi yada yanlislikla gazi fazla versem beni atar mi motor?

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı buggin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefondan giriyorum suan turkce karakter yazamiyorum o yuzden elimden geldigince duzgun yazmaya calisiyorum.. Kusura bakmayin
    Benim sorularim belli iste sanirim turkce karakter olmayinca sknti cikabiliyor.. Neyse tekrar soruyum
    Ayaklarimdaki titreme dusmeme sebebiyet verir mi yada yanlislikla gazi fazla versem beni atar mi motor?

o biraz acemilikle alakalı bişey bende ilk birilerinin arkasında gezerken motorla bu dediğin şey okulyodu. 250 lik bi motorla bunu atlatma süren en fazla 1 hafta alır sanırım. çokta tehlikeli bir durum oluşturmaz
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    NX 400
    Çoğu kişi 250 cc ile başlayabilir ama seni biraz heyecanlı ve endişeli görüyorum.

Motosiklete marka modele özenerek başlama bence. Al ufak birşeyler ve 1 sene kadar onunla idare et. Daha sonra 250 cc herhangi bir modele geçersin.

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o biraz acemilikle alakalı bişey bende ilk birilerinin arkasında gezerken motorla bu dediğin şey okulyodu. 250 lik bi motorla bunu atlatma süren en fazla 1 hafta alır sanırım. çokta tehlikeli bir durum oluşturmaz
    Benim heycan yuzunden olmuyor. Maalesef kullanmak zorunda oldugum bi ilac var onun yan etkisi. Yani gecme ihtimali ilaci birakmadan imkansiz.. :( buda dusmeme neden olur heralde yada olmasa bile fren ve vites degisiminde olur mu ki? Hassasiyeti nasil ?

Motosikleti
    NX 400
    Bacak titreme meselen rahatsızlık ve aldığın ilaç nedeniyle ise şimdi durum değişti.
    Titreme derecesini bilmiyoruz. Ama istemeden neden olacağın durumlar ortaya çıkabilir.
    Scooter'lara yönelebilirsin. Motosiklet deyince neden hemen racing'e hevesleniyoruz ki?

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    evet scooter arkadaş için daha hayırlı olacaktır.frendi vitesdi derdiyle ugraşmaz hem cabuk heyecanlanan bir arkadaşa benziyorsun motosiklet kullanan kişide ilk dikkat ettiğim husulardır korku heyecan dikkat ve kararlılık.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet scooter arkadaş için daha hayırlı olacaktır.
    Hemen SS düşünürler. Neden? Çünkü karizma, hava, hız, adrenalin, hayranlık uyandırma düşkünlüğü vs vs ... gelsin kızlar hesabı (kendilerince). Sanki herkes dönüp bunlara bakacak

buggin, sözüm doğrudan sana değil

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    Hemen SS düşünürler. Neden? Çünkü karizma, hava, hız, adrenalin, hayranlık uyandırma düşkünlüğü vs vs ... gelsin kızlar hesabı (kendilerince). Sanki herkes dönüp bunlara bakacak

dogru değilmi üstat vitesli kullanmak onun buggin için zevk den cok ızdıraba dönüşebilir.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Dostum yüksek cc bir motor kullanmadım ancak motora ilk bindiğim zamanlarda 50 cc motorda bile virajda gaza yanlışlıkla fazla basıp düştüğümü söylemek isterim 250 cc bir motor (vede racing) bence sorunlara yol açabilir.

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dogru değilmi üstat vitesli kullanmak onun buggin için zevk den cok ızdıraba dönüşebilir.
    Bacakları titrediğine göre öylesi doğru olacaktır. Belki de herhangi tarz bir motosikletten uzak durması gerekiyor, titreme derecesini bilmiyoruz. Biraz relaks durumda da olmak lazım 2 teker kullanıcısı olarak.

Motosikleti
    05' CBR 125R

dediklerin doğru belki de dikkat çekme amacım var ama şuanda çok fazla hevesliyim motora ve scooter a da asla binmeyi düşünmüyorum.

ilacı bırakınca kesiliyo titremesi panik atak bozukluğu yüzünden kullanıyorum ilac. panik krizleri gelmediği sürece heycanlanma, korku vs. olmuyor ilacda bu krizleri nerdeyse kaldırdı ortadan ama sorun ayaklarımda titreme yaratıyor...
    sizce ilacı bırakıp sürsem herhangi bi krizimde hemen motoru kenara ceksem olur mu titreme bu kadar sorun yaratacaksa?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)