Türkiye'de motor kültürü neden gelişmiyor, bence dahada gelişmeyecek...
Reklamlar
-
Günün fotoğrafı, Mardin’in Nusaybin ilçesinden geldi... Bu fotoğraf trafikte çekildi...
Motosikletli baba, trafikte seyir halindeyken iki çocuğunu motosikletinin heybesinde taşıdı. Vatandaşlar ise bu görüntü karşısında şaşkınlığa uğrayarak motosiklet sürücüsü babayı uyardı. Baba ise eleştirilere aldırmadan yoluna böyle devam etti.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Reklamlar
-
İşte cehalet motosikletle birleşirse böyle birşey olur herhalde...
-
birgün benimde böyle resmim yayınlanacak diye ödüm kopuyor bazı zamanlar takım elbiseyle bindiğim oluyor
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
bunun motor kültürüyle filan alakası yok
Türkiyedeki insan profili ve Dünyanın neresinde olduğumuzla ilgili
her yıl % 10 zenginleşiyoruz daha ne homurdanıyorsunuz diyenlere
kimin %10 zenginleştiğinin zenginleşmenin ne kadarının tabana yayıldığının cevabı aslında
-
ya bu işin tek çözümü var o da falaka
adamı o takım elbisenin içinde bir güzel falakaya çekeceksin
ama bir kez değil 3 günde bir yarım saatlik falakalarla
çok zor değil
-
Küçüklüğüm geldi aklıma.
Benim annem köydeyken beni eşşegin heybesinde taşırmış
Hemde kasksız!
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
bu motosiklet kültürüyle alakalı bir konu deil. bu bence insani kültürle alakalı bir konu ve malesef bakkala göndermek için çoçuk yapılan ülkede bu gibi durumlar hiçde şaşırtıcı olmuyo yazıkkk..
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
Bu herif ne o motoru hakediyor, ne de o çocukları. Hatta buna herif demek bile iltifat sayılır.
-
Değişik bir objektifden bakmak istedim bir an. Oysaki o cocuklar hiçbirşeyden habersiz o kadar mutludurlardırlarki. O rüzgarın okşayışına öyle bırakmışlar kendilerini mahsumca . Motosiklet kelimesini duyunca kücücük tüğleri dikleşiyordur.
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
-
volkanix adlı üyeden alıntı
off bu yorum çok ağır olmuş
bilmediğim bir şey daha öğrendim
yazık hayvanlara
anlaşılıyor
Sen Hiç Yaşar Kemal okumamışsın
-
-
Bu eşeğin yerinde olmak isteyecek çok adam çıkar
-
bunun motosıklet kültürüyle alakası yok
o adamı küççükken babası anası eşşeğin semerınde taşımış
şimdi kendınce bu adam cağ atladığını düşünerek eşşeği saydığı motosıkletıne yüklediği semerı tıpkı kendısıne yapılan gıbı yaparak cocuklarını evıne götürüyor
-
Adam derken en üst teki resimden bahsediyorsanız ben göremedim. O küfelerin içindekilerse onların adam olma yaşı gelmemiş geldiğinde inşallah üstteki gibi olmaz
-
sağdaki heybe, eksoz sıcaklığından dolayı yanmıyor mu acep?
-
Adam için hiç bir şey demiyorum. Çocuklarda onun zihniyetinden gideceği için kayıp yok.
Eşek için çok şey diyeceğim. İşin iş bu dünyada kadife
Şapkayı da takmışsın kafaya, yediğin önünde, manzaran süper.
Sucuk olasın inşallah
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Biz Vietnamdaki Hindistandaki motorcular ile dalga geciyoruz ama onlardan asagi kalir yanimiz yok.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
-
anamm yarabbim ya, bu ne bişe böle. birde takım elbiseli.:D gülermisin ağlarmısn hemde ikizler ha...abm yeni havalimanından geldi, ona gösterdim, oda annemi çağırdı ona gösterdi anam eşek sandı motoru:D
-
motosiklet istiyorum artık para para para..:salut::silent:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)