Alanya Avsallar Motosiklet KAZASI
Reklamlar
-
23 Ağustos 2010, 16:18
Asla bu şekilde böyle bi konu yazmak istemezdim ama mecbur kaldım.
Hala korumasız arkadaşlar varsa, lütfen bir an önce korumalarını taksınlar.
Saat 14.35 sularında Alanya Avsallar Mevki üzerinde ÖZKAYMAK Otel önünde 2 motosikletin çarpışması ile kötü bi kaza meydana geldi.
Alanya istikametine doğru giden YBR 125 üzerinde 50 yaşlarında bi bay, arkasında da 30 lu yaşlarında bir bayan vardı, çarpan motosiklette ( çin malı 150 scooter) de 25 li yaşlarda kasksız genç bir garson vardı.
Scooter sürücüsü otelden bir anda aniden çıkarak en sol şerite fırladı ve o sırada manavgat istikametinden alanyaya gitmekte olan Ybr ye feci şekilde çarptı. scooterdan geriye sadece motor ve tekerler sağlam duruyordu.
Ybrdeki artçı bayan sağlamdı herhangi bir yarası yoktu, sadece sıyrıklar mevcuttu.
Sürücüsü yerde yatıyordu ve artçısı ağzını açıyodu parmakları ile dilini çekmek için uğraşıyolardı. yaklaşık 50 mt sürüklenmişlerdi.
Scooter sürücüsü ise refüje fırlamıştı üstünde t shirt bile yoktu. sol bacağı bileğinin altından kırılmıştı ve kopması an meselesi gibi emanet duruyordu.
ve bütün vücudu titriyordu. hemen(!) yanımızdaki poliklinikten ambulansla karşı yola geçip ilk müdahaleyi yaptılar (!) 15 dk sonra!
3 kişiyi 2 ambulansa bindirip polikliniğin önüne getirdiler ve devlet hastanesinden gelen ambulansa aktardılar. bu işlem yakşalık 10 dk sürdü.
tahmini 30-35 dk sonra ancak hastaneye doğru yola çıktılar..
Burdan bir çok ders çıkarılabilir, ben çıkarttım da.
Ne olursa olsun korumasız binme! ve daha nicesi.
Demek istediğim arkadaşlar sizin hatanızla olmayan bir kaza daha, dikkat ve korumalar gerçekten çok önemli.
bunu hala anlamayan bir sürü arkadaşımız var.
İnş. kazada yaralananlar sağlıklarına tekrar kavuşurlar. Ve kimseye göstermez böyle bir kaza.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Reklamlar
-
23 Ağustos 2010, 16:31
Aynı yerde bir baba ile oğul karşı karşıya çarpışmıştı...
Çok tehlikeli bir yer...Uzun düzlük var...
İşallah çok önemli bir şeyleri yoktur... Bir anlık dalgınlığın sonuçları işte böyle ağır olabiliyor...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
23 Ağustos 2010, 16:37
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Aynı yerde bir baba ile oğul karşı karşıya çarpışmıştı...
Çok tehlikeli bir yer...Uzun düzlük var...
İşallah çok önemli bir şeyleri yoktur... Bir anlık dalgınlığın sonuçları işte böyle ağır olabiliyor...
Evet abi çok tehlikeli bi yer, tehlikesiz gibi görünüyor ama her hafta bi kaza mutlaka oluyor.
Allah acil şifalar versin şimdiden hepsine.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
-
23 Ağustos 2010, 17:26
Antalya , alanya yolu allaha emanet zaten , herkesin acelesi var nedense ....
Umarım yaralanma dışında birşey yoktur.
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
-
23 Ağustos 2010, 17:38
çocukluğumdan beri ölüm karayolu olarak anılan bir yer. yüksek süratlere çıkılabilen,ss lerin yarıştığı,trafiğin allak bullak çalıştığı,ablak sürücüler tarafından devamlı pist gibi kullanılan bi karayolu.hergün mutlaka kaza oluyor zaten ama hala önlem alınmadı.yaralılara inşallah bir şey olmaz,bu yolu kullananlara allah yardım etsin
-
23 Ağustos 2010, 20:01
rasta07 adlı üyeden alıntı
Antalya , alanya yolu allaha emanet zaten , herkesin acelesi var nedense ....
Umarım yaralanma dışında birşey yoktur.
ölü yok şu anda, ama herkes dilini çektikleri adamdan şüpheleniyor. İnş bişey olmaz.
1 kişinin hatası 3 kişinin canını yakıyor.
-
23 Ağustos 2010, 20:04
işallah ölü falan olmaz, çok üzüldüm.
-
23 Ağustos 2010, 20:14
Ofelya adlı üyeden alıntı
işallah ölü falan olmaz, çok üzüldüm.
Amiiin.
-
23 Ağustos 2010, 21:23
Rabbim korusun hepimizi ne diyeyim artık
-
23 Ağustos 2010, 22:03
illuminati adlı üyeden alıntı
Rabbim korusun hepimizi ne diyeyim artık
Amin abi amin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)