Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Mondial 150 MR

REKLAM ALANI
    gurblood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    merhaba arkadaslar bende yeni bi motor alacağım ve birkac aydır forumları siteleri didik didik ettim kafamda oluşan fikir aşağı yukarı şöyle belki de yanlıştır ama araştırmalarımdan çıkan sonuclar
    YBR 2011 : güzel sessiz fakat artık gücsüz kalıyor sanırım kullanıcılar artık 100 ün üstüne çıkarken zorlanmak istemiyor.
    CBF 2011 : klasik honda zor temin edilidiği gibi bazı arkadaşlarda aynı sorunlar baş göstermiş ve kronik hale geldi sanırım yada öyle bir seri girdi ülkemize yağ eksiltme vb.
    150MC ve 150MR : mondial bu yeni motorlarda "kendini" aşmış alıp kullananların şimdilik ufak tefek şeyler dışında bir sorunu yok herkes memnun.

aşağı yukarı izlenimlerim böyle ben sırf tipi daha cok hoşuma gitti diye muhtemelen 150MR alacağım anında logo iptal ve bazı plastik aksamları da carbon kaplarım sanırım. buraya kadar sorun yok fakat bu araştırmalar sırasında Kymco Like 125 ile de tanıştım scooter sevmem ancak bu motora acayip ısındım (canlı görmedim henüz) yani sonuç olarak 125MR ile Kymco Like 125 arasında kaldım. nasıl bir kullanıcıyım onu da acıklayım hemen haftanın neredeyse 7 günü çalışıyorum ve küçük bir ilçe de yaşıyorum genellikle burada geçiyor günlerim yazın gelmesiyle birlikte haftada bir gün ege kıyılarını dolaşma turları yaparım hızlı kullanmayı ve motorumu sıkıştırmayı sevmem dolayısıyla sık sık deniz kenarında dururum yani non-stop 100km yapmam ama motorumda da serilik ararım yani kaçmam gerekiyosa altımdakine güvenmek isterim neyse fazla uzatmadan bahsettiğim motorları bilen tanıyan arkadaşlar görüşlerini iletirlerse sevinirim tekerleriniz düz bassın...

not. 2008 yılında YBR almıştım 5bin KM de nedenini bende bilmiyorum sattım pişmanım hiç bir sorunum yoktu motorumla yurtdışındaydım babam müşteri var satalım mı deyince nedense boşta bulunup sat dedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ya arkadaşlar iyide hoşta herkes övüyoda gitti gidiyorda diğer sitelerde daha 10 günlük 1 aylık mr mc mc x ler var.yani ne oluyorda bütün millet satıyor kaçıyorlarmış gibi. bende almayı düşünüyordum bu kadar çok 2. eli görünce vazgeçtim bunun yerine 2000 model mz aldım temiz mz i de bilen bilir daha çok çin malı öldürür düşünün derim

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    arkadaşlar herkese merhaba uzun bir aradan sonra mr 150 alarak aranıza katıldım 2 yıl cbf 150 kullandıktan sonra satmak zorunda kalmıştım uzun süre motor alamadım ve geri dönüşü mondıal ile yaptım herkese tekrar merhaba.
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25

Motosikleti
    Nc 750s dct
    Şu an motorum 13000 de hiç bi şikayetim yok gayet güzel bi motor son hız olarak 120 yapabiliyor mc de mr de ikiside güzel motor yakıt olarak 2.5 lt yakıyor benim motorum

selamlar... . 150-250cc arası tüm motorların ve markaları araştırdım. 3 gün önce mr vulture u aldım, bu fiyata alınabilecek en güzel motor. yaklaşık 25 yıldır. her cc ve tipte motora bindim. gezinti amacındaysan, gayet tatmin edici. orta gelirli bir insanın şehirde ve orta mesafa uzun yolda kullanabiceği bir makina... aldığım gibi 400km(gidiş geliş) yol yaptım. (balık tutmaya) balık tutamadım ama motoksiklet beni tatmin etti. benim gibi düşünen herkeze tafsiye ederim. . 500km oldu hiç bir sıkıntı yok.:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

dostum başlangıç motoru olarak alanlar olabilir malum motor kullanıcısı hele yolun başında ise çok maymun iştahlı olur hemen cc yükseltmek ister 350 bile yapsa 370 yapan motora salya akıtır. ama tecrübeyle sabittir ki önemli olan rüzgarı hissetmek keyf almak ve bir yere giderken benzini hesaplamamak. birde parça lazım olduğunda kasılmamak. zaten 100-120 km den sonra. risk artıyor. ben 250cc düşünüyordum ama bu makina 250cc tadında benim tercihimin sebebi bu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

162cc bir makina. valla senin baktığın makinada bir sorun olabilir. bende bu konularda çok titizim ama beni irite edecek bir işçilik hatası görmedim. ve hatta şaşırdım bu fiyata bu motor diye çünkü 150cc yks motoruda beğendim yakışıklı bir makina ama gücü bundan düşüktü ve fiyatıta 4250 idi iyiki almamışım
    makseli bunu beğendi.

[IMG][/IMG] Merhaba arkadaşlar bende geçen ay bu motordan aldım trabzonda sanırım ilk bende var başka arkadaşlarda da varsa paylaşım yapabiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

[IMG][/IMG]

Bir kaç aksesuar taktım şimdilik 400km rodaj aşamasında motordan memnunum yazın bir kaç bin km uzun yol yapmak istiyorum bu motosikletle uzun yola çıkılır mı fikir beyan edebilecek 150 mr kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum saygılar.

Mr_Q - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 MR Vulture - Keeway Superlight 150
    Selamlar.
    Motoru az önce satın aldım. Yarın da işlemlerini hallettikten sonra kısmetse yarın akşam kendisi ile yakın temasta bulunucaz. Motor epey hoşuma gitti. İstediğim performansı verecekmiş gibi geliyor. Ben genelde uzun yol yapmayı seviyorum. Bayram da da İstanbul a gitmeyi planlıyorum. Umarım problemsiz bir şekilde kullanabileceğim bir motordur. Yorumlar genel olarak olumlu. Biz de bu olumlu havayı bozmadan yorum yapabilecek kişilerden oluruz diye temenni ediyorum
    Herkese hayırlı yolculuklar.

Mr_Q - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 MR Vulture - Keeway Superlight 150
    Selamlar,
    300 Km. yol yaptıktan sonra yağını değiştirdim ve depo bitti gibi bişey.
    Rodaj dönemi izlenimleri olarak;
    *. Motorda hafif vibrasyon var
    *. Özellikle 3. vitese yükseltirken bazen takılabiliyor.
    *. Sele biraz küçük kalmış, artçı olduğunda vites değiştirmek biraz zorluyor... pedal arkada kalıyor.
    Fakat,
    Güç istiyorsanız... Cidden güzel bir motor. 180 kilo iki kişi rampayı 100-110 çıktık ve daha gaz versem giderim diyecek neredeyse 50 Km. yolda hiç 4. vitese düşmeden gayet rahat gidip geldim... Yani motor canavar gibi.
    Vites ve vibrasyon sorununun yağ değişimi ile çözüleceğini sanıyorum. En azından azalacaktır. Yakıt konusunda epey fazla yaktı. Açıkçası 1000 Km. ye kadar yakıt hesabı pek sağlıklı olmayacaktır. Bugün ayarlarını yaptık ve bundan sonra ki yakıtını da yine paylaşırım... Esas denemeyi bayram ve sonrasında yapıcam kısmetse. Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Edirne - İstanbul - Balıkesir Epey yol toplar sanırım

Motosikleti
    mondial 150 mr
    yakıttı bn inceden hesapladım malum litre 5 tl :DD uzun yolda 1 litreye 30 km ile 35 arası bi hsp çkyor :D

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)