merhaba arkadaslar bende yeni bi motor alacağım ve birkac aydır forumları siteleri didik didik ettim kafamda oluşan fikir aşağı yukarı şöyle belki de yanlıştır ama araştırmalarımdan çıkan sonuclar
YBR 2011 : güzel sessiz fakat artık gücsüz kalıyor sanırım kullanıcılar artık 100 ün üstüne çıkarken zorlanmak istemiyor.
CBF 2011 : klasik honda zor temin edilidiği gibi bazı arkadaşlarda aynı sorunlar baş göstermiş ve kronik hale geldi sanırım yada öyle bir seri girdi ülkemize yağ eksiltme vb.
150MC ve 150MR : mondial bu yeni motorlarda "kendini" aşmış alıp kullananların şimdilik ufak tefek şeyler dışında bir sorunu yok herkes memnun.
aşağı yukarı izlenimlerim böyle ben sırf tipi daha cok hoşuma gitti diye muhtemelen 150MR alacağım anında logo iptal ve bazı plastik aksamları da carbon kaplarım sanırım. buraya kadar sorun yok fakat bu araştırmalar sırasında Kymco Like 125 ile de tanıştım scooter sevmem ancak bu motora acayip ısındım (canlı görmedim henüz) yani sonuç olarak 125MR ile Kymco Like 125 arasında kaldım. nasıl bir kullanıcıyım onu da acıklayım hemen haftanın neredeyse 7 günü çalışıyorum ve küçük bir ilçe de yaşıyorum genellikle burada geçiyor günlerim yazın gelmesiyle birlikte haftada bir gün ege kıyılarını dolaşma turları yaparım hızlı kullanmayı ve motorumu sıkıştırmayı sevmem dolayısıyla sık sık deniz kenarında dururum yani non-stop 100km yapmam ama motorumda da serilik ararım yani kaçmam gerekiyosa altımdakine güvenmek isterim neyse fazla uzatmadan bahsettiğim motorları bilen tanıyan arkadaşlar görüşlerini iletirlerse sevinirim tekerleriniz düz bassın...
not. 2008 yılında YBR almıştım 5bin KM de nedenini bende bilmiyorum sattım pişmanım hiç bir sorunum yoktu motorumla yurtdışındaydım babam müşteri var satalım mı deyince nedense boşta bulunup sat dedim