herkeze hayırlı ramazanlar.bn 17 yaşında 1.70 boy ve 64 kiloyum.abimin daha önce gv 250 si vardı gayet rahat kullanıyordum fakat motoru satmak zorunda kaldık ancak şimdi kendi motorumu almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz dostlarım?
herkeze hayırlı ramazanlar.bn 17 yaşında 1.70 boy ve 64 kiloyum.abimin daha önce gv 250 si vardı gayet rahat kullanıyordum fakat motoru satmak zorunda kaldık ancak şimdi kendi motorumu almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz dostlarım?
bütçeni söylersen yardımcı olabiliriz,
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
Maksimum 7000-8000
ilk sürüş deneyimin olacak 150 cc cbf 150 olabilir.İlk olduğu için 150 cc üstünü düşünmemeni tavsiye ederim.
İlk sürüşüm değil bı sene kadar gv 250 kullandım
Yardım lütfen
Cbr 125 almanı tavsıye ederım
Mustafa Merhaba, Bütçen bi çok motorsiklet için ideal durumda.
Peki ne tarz bi motorsiklet düşünüyorsun. Cross ta var, Race da,chopper da, Scooter da,
Tarzını seçersen gayet rahat yardımcı oluruz.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Tercihim racing
Diğer arkadaşlar gibi bende bunları yazmaktan bıkcam sanırım ama önemli olan azda olsa yardımcı olabilmek o fiyata cbr 125 -aprilia 125 rs-derbi gpr 125 -hyosung gt250r -kanuni racer 200- kawasaki zxr 250 ve adı zor duyulan çinlilere bakabilirsin.
Mustafa kardeşim, tercihin racing ise ve daha önce kullandığın markanın motoru olan Hyosung GT 250r i öneririm. Racinge geçiş için iyi bir makine.bende alıyorum. Ama 4 yıllık tecrübem var. Sen o çok dersen Yamaha'nın YZF R 125 ini öneririm. Cbr 125e göre daha kaslıdır. Senin parana 2nci el bir 600 cc de alınır AMA!! Asla başlangıç için seçme. Senle boylarımız aynı, ben senden bi 5 kg kadar zayıfım :D Nami diğer ÇÖP ADAM yan :D Çin Mallarına bulaşma, parana yazık derim. Kawasaki Ninja 250 de alabilirsin. Ama ne diyorum, sürebilirsen, eğitimini alırsan, Kaskını takarsan, Bakımını yaptırırsan. ne o seni ne de sen onu üzersin, gül gibi geçinir gidersiniz.
İnş. istediğin motor şekli kafanda tam oturur.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Sana listeyi yapayim gerisini sen ayarla, madem racing merakında var...
Hyosung GT250 R + A2 EHLİYET
Kask
Mont
Eldiven
Dizlik
Bellik
Kabul ediyorum bu sıcaklarda takmak zor, ama uzuvlarından dahamı önemli.. Karar senin.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim.kafama gt250r daha yatkın şuan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------
abi bide gt250r gzel racing sesi olan bi egzoz taktırmak ne kadardır ?
Mustafa, tiger egzozlar var en çok tercih edilen, 350 tl gibi bi rakam görmüştüm geçenlerde. Ama sakın 250 cc makineden 600 veya 1000 cc sesi bekleme. o ses gelecek diye de makineyi red line' a sokma. Krankı eline alırsın.
sitedeki Hyosung GT 250R kullanıcı formuna girersen ordaki arkadaşlar sana daha çok yardımcı olur. Madem motoru kafanda kararlaştırdıysan.
Sitede bazı arkadaşlarda çok sağlam GT250 R lar var satılık. istersen bi bak. İkinci el al derim sana.
tmm teşekkürler
gt650r
ama daha da mantıklısı kavasaki er6f
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)