... kask takarsanız iyi olur....
Reklamlar
-
sevgili dostlar motor sürüş esnasında almamız gereken güvenlik önlemleriyle ilgili o kadar şeyler söylendiki...bu konuda artık yeterince bilinç oluştu gibi...yani bir dönem kask kafalı avına bile çıkmıştık...
dün akşam 01.47 de FB TV de motosikletle ilgili bir programda programı sunan beyefendinin ağzından bu kelimeler çıktı...
bu söylem bence bir slogan olmalı....
programı dikkatle izledim ve çok beğendim...bir motor programımız yok demeyin tvlerde...cuma geceleri FBTV yi açıp izleyebilirsiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
gerçekten güzel slogan. inşallah etkili olur
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
bu topiğe fazla ilgi neden yok anlamadım. motorda güvenlik ekipmanlarının en önemlisi tabi ki kask. bu konu fazla konuşulmalı ki kask takmayanlar bi ders almalı diye düşünüyorum. kask takmayan birçok motorcu var. bunlara kask taktırmak için gerçekten güzel bi slogan. başka yöntem varsa buyrun paylaşalım
-
-
kask taktırmaya çalıştığım arkadaşlar sanane dedi geçti. bu topiği de öne alalım. ben takarım istediğim zamanlarda. kimseyede karışmam yeter artık.
-
Kafası olmayan kask takmaz.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
yahu arkadaşlar benim mesaj ne yazıkkı sevgili modumuz BBRR tarafından kırpılmış ben böyle yazmamıştım...daha hoş bişey yazmıştım ama rtüğe takılmışım...neyse Barış abi seni böylede sevdik...herşeye rağmen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
metehan ne yazmistin abi sen
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
-
sevgili dostlar motor sürüş esnasında almamız gereken güvenlik önlemleriyle ilgili o kadar şeyler söylendiki...bu konuda artık yeterince bilinç oluştu gibi...yani bir dönem kask kafalı avına bile çıkmıştık...
dün akşam 01.47 de FB TV de motosikletle ilgili bir programda programı sunan beyefendinin ağzından bu kelimeler çıktı...
..KORUYACAK BEYNİNİZ VARSA KASK TAKARSINIZ...
bu söylem bence bir slogan olmalı....
programı dikkatle izledim ve çok beğendim...bir motor programımız yok demeyin tvlerde...cuma geceleri FBTV yi açıp izleyebilirsiniz...
BENİM YAZIMIN ORJİNALİ BUYDU...AMA SEVGİ KELEBEĞİ BARIŞ ABİM HERHALDE SAKINCA GÖRDÜKİ APAROSYON YAPTI. KENDİSİNE SELAMLAR EDER NE KADAR MARMARİSLİ(KENDİSİ MARMARİSLİDİR) YURTTAŞIMIZ VARSA HEPSİNİ ÖPERİM...KENDİSİNE BİR SÖZÜM VARDI TUTAMADIM YAV...ŞİMDİ GELDİ AKLIMA...OFFF YAAA...
-
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler