Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

01,08,2010 Hafta sonu gezisine davet..

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    10,08,2010 pazar günü, Tekirdağda köfte yemeye gidiyoruz, bu geziye dahil olmak isteyen arkadaşlar toplanma yeri olarak 1, ağustos pazar günü sabah saat 9,30 da E5 yolu üzeri incirli kadir has metroport city önünde toplanıyoruz, hareket saatimiz 9,45 olacaktır, günübirlik bir gezi olup mesafe 124 km dir, bu geziye en az 10 motorlu arkadaşımızın dahil olmasını bekliyorum, keyifli bir yolculuk için süratimiz 80km limit 100 km geçmemesi uygundur, elbette kimsenin kimseyle yarış etmeyeceği, kardeşlik arkadaşlık çerçevesinde bir yolculuk olmasını bekliyoruz..

Bu gezide arkadaşlarımız tabiki artçıları olanlar, yada eşleri ile beraber gelebilirler, bu sitede nick olarak yazılarını görüşlerini okuduğumuz arkadaşlarla şahsen tanışma fırsatımızda olacaktır, çünki bütün motorcular arkadaştır, gideceğimiz yer tekirdağ sahilde köfteci özcanlardır, son derece temiz ve nezih bir ortam, bir o kadarda hesaplıdır, elbette herşey alman üsülüdür, aman diyim.. (herkes kesesinden yesin içsin saltanatım var benim .) yemek sonrası tekirdağ gezilebilir sahilde olan çok güzel bahçelerde çay içebiliriz, sigara molası, benzin molası, uyuşan popoları dinlendirme molası toplu halde verilecektir. iştirak etmek isteyen arkadaşları bekleriz, saygılarımla..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    1-Tarih yanlış.

2-Hani sen arabayla gidecektin.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bu topic te araba diye birşey geçiyormu....

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Topicde geciyor demedim zaten ozelden yazdın ya bana.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    başlamadan bitti mi ne müsait oluram rodajı tamamlamak için yol yapmayı düşünüyordum geleceğim.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bu gezide bize sorun olacak tek şey pazar akşam üstü dönüşün olmasıdır, buda biraz trafik çekeceğimiz anlamına gelir, selimpaşada kumburgazda büyükçekmecede ve avcılarda ciddi trafik olmaktadır, eğer tercih edilirse arkadaşlar görüşlerini belirtip cumartesi gününede alabiliriz, henüz vakit varken, olaki arkadaşlar pazar gününü dinlenmeye yada ailelerine ayırmak isteyebilirler..

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    o gün istanbulda olmiycam ama gecen 2 hafta oralardayım yolları güzel öneririm herkeze ama gece kalmayın çok kötü trafik oluyor insanın burnundan geliyor.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)