Anket: tekintekin(gültekin abi) foruma desteği oluyormu ?
- Katılımcı sayısı
- 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
ewt bana yardımı çok oldu.
-
arada sıra destek veriyor.
-
hiç görmedim yardım ettiğini.
Üyelerimizden tekintekin 'i Tebrik Etmek İstiyorum.
Reklamlar
-
tekintekin adlı üye gerçek ismi Gültekin(Abi) olan abime çok teşekkür ve tebrik etmek istiyorum emeği benim için sonsuz bana yüzyüze yapmayan insanlara karşılık sadece bu forumda karşılaştım ve bana çok yardımcı oldu motorumun vites göstergesi arızalanmıştı ve konu açmıştım Gültekin Abi saolsun geliboluda araştırdı ama oradada bulamadı ve benim için kendisi yapmaya karar verdi ve başardı vites göstergesini yaptı Gültekin Abi üzerimde emeğin çok herşey için sana sonsuz teşekkür ederim ve altınoluğa geziye geldiğinde bir yemek daveti kabul ettin farz ediyorum Gültekin Abi
[B][COLOR="Purple"]{ HaYaT SLoW Ama ßu JoJuK SpeeDy }:queen:[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
-
Birisine yardımcı olduğu için '' tekintekin'' e bende teşekkür ederim...
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
-
Yaa bu duyarlılığa hayranım,tebrik ediyorum tekintekin'i...Bu dayanışma sadece bu formda mevcut ve sadece motorculara mahsus bir özellik...
Allahım iyiki motorcu olmuşum,sana teşekkür ediyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
bana da megalo isimli üye karşılıksız kask gönderdi istanbuldan izmire öğrenciyim durumumuz ii değil yeni kaskta alamıyordum forumda bedava kask diye topik açmıştı bende konuştum kendisiyle ilk önce kasksız arkadaşımız isterse ona gönder dedim oda isteyenler arasında bana gönderdi ÇOK TEŞEKÜR EDERİM
-
işte budur seviyorum sizleri ey iyi insanlar hep varolun
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
-
İlgili başlıkta tekintekin'in yaptığı vites göstergesini önemsiz bulanlar önemini anlamış olmalı. tekintekin, nasıl yaptığını da şemalarıyla birlikte yayınlarsan çok daha teşekkürü hakedersin.
-
4Le0nidas adlı üyeden alıntı
tekintekin adlı üye gerçek ismi Gültekin(Abi) olan abime çok teşekkür ve tebrik etmek istiyorum emeği benim için sonsuz bana yüzyüze yapmayan insanlara karşılık sadece bu forumda karşılaştım ve bana çok yardımcı oldu motorumun vites göstergesi arızalanmıştı ve konu açmıştım Gültekin Abi saolsun geliboluda araştırdı ama oradada bulamadı ve benim için kendisi yapmaya karar verdi ve başardı vites göstergesini yaptı Gültekin Abi üzerimde emeğin çok herşey için sana sonsuz teşekkür ederim ve altınoluğa geziye geldiğinde bir yemek daveti kabul ettin farz ediyorum Gültekin Abi
İlgili Linkler ßenim açtığım konunun linki http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2077662
Gültekin Abinin Açtığı konu http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...si-yaptim.html
[B][COLOR="Purple"]{ HaYaT SLoW Ama ßu JoJuK SpeeDy }:queen:[/COLOR][/B]
-
10 Temmuz 2010, 17:46
bizimde burdan sağlam dostlarımız ve arkadaşlarımız oldu .MOTOSIKLET.NET ailesının hepsine teşekkür ederım.sevmedıklerımızde var tabiiii ama olsun gül bahçesinde arıda olur böcekte maksat gül bahçesının ahenkine mazhar olmak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)