Böyle bi başlık düşündüğün için teşekkürler.Uzun yol psikolojini yanıma alacağım eşyalarımla üstümden atıyorum.Güven verirler bana...
Böyle bi başlık düşündüğün için teşekkürler.Uzun yol psikolojini yanıma alacağım eşyalarımla üstümden atıyorum.Güven verirler bana...
benzinciye giripte yönünüzü unutmamak için motoru gideceğiniz yöne doğru parkedin [/QUOTE]
x-fi anladım ben onu.ama attığın taş isbet etmedi eğildim
Uykusuz sürmeyin şu şeytan aletini yönler de yollar da karışıyor. Yalova'dan İstanbul'a feribota binecektim pazar akşamı yokmuş gece gece yönler karıştı insan bile bulamadım çektim benzin istasyonuna uyudum. 3 gün uyku uyumayınca insan sapıtıyor.
nereye anlıyorsun yaw
tesisin kapısına dikine!!! perketmiştim
bedevinin bahtsızını çölde kutup ayısı......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------
aha da buldum.bundan sonra gittiğim yöne doğru motorun deposuna bir ok işareti koyacağım.
böylece yönümü kaybetmeyeceğim..
(hayır karadenizli değilim).
uzun yola çıkan her motorcu kendine gidona takılabilen gps alsın bitane benzinlikte yön şaşırabiliniyor.
ama bunun sebebi izmir ve motoru aldığım izmirli arkadaş
adam noterden çıkınca arkasını dönüp gitti ya..8 saat otobüsle yol gelmişim sabahın körü yorgunum uykusuzum yer bilmem yurt bilmem v.s....ne bir çay, ne bir sigara , ne açmısın tokmusun , ne de ana yola kadar çıkarmak...hiçbiri yoktu
aha da sana taşşşş
yaaa
ayıp etmiş ben olsam gezdirir yedirirdim depoyuda fullerdim uzun yol gitcen onların derdine düşersen böle olur üstadım bidaha gelirsen izmire karşılar gezdiririm ybr ile gelirsen kapışırız
Allah razı olsun dostum...azıcık ilgi ve ağız ucuylada olsa sormak da yeterdi ama...neyse...zaten o zaman bu siteye üye değildimki...
şimdi olsa hemen hemen heryerde bir arkadaşımızın olduğunu bilmek güven veriyor...
bu arada ybr ile değilde yzf ile gelsem kapışırmıyız yine??
yabancı şehirlerden araç almaya gelen insanlara x-fi nin dediği gibi yardımcı olan yada olurdum diyen tüm herkese teşekkür ediyorum...
konuyu hortlatmış olucam ama olsun
turgutreis - istanbul seyahatimi tamamlamış bulunuyorum. 1 haftada 1800km yol yaptık, 8 ay önce 7500km'de aldığım motor 12bin'e dayandı. bana destek olan ve bilgilendirici mesaj atan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. gerçektende yola çıkınca gerisi geliyormuş. dönüş yolunda tek başıma gelmem sandığımın aksine yolu daha rahat bi şekilde tamamlamamı sağladı.
işin komik yanı, üçüncü sahibi olduğum motorsikletime evimin yakınındaki benzinlikten benzin alırken motorun ilk sahibi ile karşılaştık, adam cbr 125 ile bodruma gidip geldiğime inanamadı
yarın gezim daha detaylı anlatan bir konu başlığı açıp bir kaç foto ile süsleyeceğim, detayları orda görebileceksiniz.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)