Arkadaşlar bugün kötü bir kaza atlattım..Verilmiş sadakam varmış ki kaza yapmadım..Biraz gezeyim dedim..Çıktım evime aldım
kaskımı ve vücut zırhımı motoru çıkarmaya gidiyorum..giderken kask elimden düştü sertçe aldım baktım bişey olmamış annem de yanımdaydı espri yaptım kaliteliymiş kaza yapsam korur dedim
çıktım yola..üç-dört km gittim şehir çıkışında tam araç sollarken tank tokatlamaya başladım..hızım 120 falan..direksiyonu
tutmaya çalıştım tutamadım..sürekli sağ sol yapıyo..uzun süre böyle yaptı tam aha dedim bitti işim kendimi hazırlıyorum yavaştan orta refüje dogru kaymaya başladım..şeritle refüj arasındaki mıcırlı alana girdim..hala devam etti
tokatlamaya..sıkı tuttum olmadı serbest bıraktım yine toparlamadı..sonra son gücümü topladım ve sımsıkı tuttum..ramak kala topladım motoru.ilerde sağa çektim motoru baktım elim kanıyo tankla elcik arasına vurmaktan..motor
iki kişiyleyken çok iyi ama tek bindigimde sürekli kıç sallıyo gibi..sanırım teker havasından..ya da bilmedigim baska bi sorun..gidişte ve dönüşte 80i geçemedim korkudan
çok kötü bi deneyimdi..arkadaslar simdi size sorum bu
tank tokatlamanın sebepleri nelerdir?
tekeriniz düz bassın..kazasız belasız sürüşler.