Parça Bulamayan Zavallı Bir Yamaha Sahibiyim Ben
Reklamlar
-
25 Haziran 2010, 18:53
Geçen hafta stopların yanmadığını kornamın çalışmadığını ( sigorta atmış) farkettim. Elektrik arızası olduğu belli ben de fazla kurcalamadım hemen " YETKİLİ " servise götürdüm. Söyle bir kurcaladı, " arka stopu kuyruğa bağlayan vidalar kırılmış, duy bozulmuş kısa devre yapıyor aaaabi" dedi. Ne yapalım, canı sağolsun motorumun ne de olsa iki basit parça. Hadin sipariş edelim !! . Cevap KLASİK YAMAHA CEVABI " PARÇA YOK 50-60 GÜNDE GELİR" Oldu canım bende beklerim. İnternetten siparişi verdim başladım beklemeye haftaya gelecek inşallah. Ama bu arada stopsuz frem lambasız da gezilmez ki. Utanarak da olsa motoruma pilli bisiklet stopu takmak zorunda kaldım. Bunu Yamaha'nın yanına bırakmayacağım, sanayi bakanlığına yazdığım şikayet dilekçesini bugün iadeli taahhütlü posta ile gönderdim . Siz de öyle yapın, her şikayette ceza ödeyecekler, yamahanın bize yaptığı parça eziyetini yanlarına bırakmayalım arkadaşlar. Parça bulamayan herkesi Yamaha Türkiye'yi bakanlığa şikayet etmeye çağırıyorum. Türkiyede sattığı bütün modellerin parçasını stoğunda bulundurmak ZORUNDA, bu ülkede iş yapıyorsa bu ülkenin kurallarına uyacak.
Reklamlar
-
25 Haziran 2010, 19:00
haklısın.bende dün yetkili servise gittim.ön amortisör keçesi istedim.elimizde yok dedi.ne zaman gelir demedim
fiyatını sordum 20-25 gibi bişeydi galiba dedi
hade len dedim.piyasada tanesi 2.5-3 lira....(bazı yerlerde özellikle keçe satıcılarında daha ucuz)
-
25 Haziran 2010, 19:01
Nedir ya bu yamahadan yana kimse memnun değil sürekli bi şikayet var yazık gerçekten.
-
25 Haziran 2010, 19:07
Bu kaçıncı başlık, Yamaha'nın düştüğü duruma bak, yazık gerçekten..
Basit bir duy bile bulundurulmuyor stoklarda ve 50-60 gün deniyor, ayıp resmen.
Sana tavsiyem yedek parçacılara gidip oraya uygun bir duy araştırman, büyük ihtimalle bulursun ve 2 ay boyunca bisiklet stobuyla gezmezsin.
Geçmiş olsun.
-
25 Haziran 2010, 19:19
muhaha benim mondi nin beyni servisin elinde zaten wardı, statör yoktu 2 günde geldi. elinde olmayan ama siparişte vermediğim gidonun önündeki grenaj bir dahaki gidişimde ellerinde olmuştu.. paranızla rezil olmanız böyle bişey olsa gerek
-
25 Haziran 2010, 19:24
sa
kurubuz adlı üyeden alıntı
Geçen hafta stopların yanmadığını kornamın çalışmadığını ( sigorta atmış) farkettim. Elektrik arızası olduğu belli ben de fazla kurcalamadım hemen " YETKİLİ " servise götürdüm. Söyle bir kurcaladı, " arka stopu kuyruğa bağlayan vidalar kırılmış, duy bozulmuş kısa devre yapıyor aaaabi" dedi. Ne yapalım, canı sağolsun motorumun ne de olsa iki basit parça. Hadin sipariş edelim !! . Cevap KLASİK YAMAHA CEVABI " PARÇA YOK 50-60 GÜNDE GELİR" Oldu canım bende beklerim. İnternetten siparişi verdim başladım beklemeye haftaya gelecek inşallah. Ama bu arada stopsuz frem lambasız da gezilmez ki. Utanarak da olsa motoruma pilli bisiklet stopu takmak zorunda kaldım. Bunu Yamaha'nın yanına bırakmayacağım, sanayi bakanlığına yazdığım şikayet dilekçesini bugün iadeli taahhütlü posta ile gönderdim . Siz de öyle yapın, her şikayette ceza ödeyecekler, yamahanın bize yaptığı parça eziyetini yanlarına bırakmayalım arkadaşlar. Parça bulamayan herkesi Yamaha Türkiye'yi bakanlığa şikayet etmeye çağırıyorum. Türkiyede sattığı bütün modellerin parçasını stoğunda bulundurmak ZORUNDA, bu ülkede iş yapıyorsa bu ülkenin kurallarına uyacak.
senin gibi mücadeleci arkadaşları tebrik ederim önemsiz bir parça ama hayati bir parça sana diyecekleri tek satılmıyor komple stop oda 100 ü gecer en güzeli anlıyorsan bir duy tak anlamıyorsan iyi bir ustaya taktırda görünürlüğün olsun veya hazır bozulmuşken ledli stop koydur kolayla bozulmaz
-
25 Haziran 2010, 19:33
baBAha adlı üyeden alıntı
muhaha benim mondi nin beyni servisin elinde zaten wardı, statör yoktu 2 günde geldi. elinde olmayan ama siparişte vermediğim gidonun önündeki grenaj bir dahaki gidişimde ellerinde olmuştu.. paranızla rezil olmanız böyle bişey olsa gerek
Deşme yaramı üstad. Motorun arkasında pilliyi gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor zaten....
Bu arada parçalar ayrı ayrı kodlanmış, yani ayrı satılıyor, kaldı ki ben her ikisini de alacaktım.
-
25 Haziran 2010, 19:56
herkes bağırıyor yamaha alın küçük motor alacaklara ybr alın 10 numara diyorlar japon olsun diyorlar motorlar ii olabilir sağlam olabilir ama fakat yedek parça garanti cacık insana koyan parasıyla rezil olmaktır param olsun japon alırsam ömür boyu parça sıkıntısı çekeyim inşallahhh
-
25 Haziran 2010, 20:04
F54 adlı üyeden alıntı
herkes bağırıyor yamaha alın küçük motor alacaklara ybr alın 10 numara diyorlar japon olsun diyorlar motorlar ii olabilir sağlam olabilir ama fakat yedek parça garanti cacık insana koyan parasıyla rezil olmaktır param olsun japon alırsam ömür boyu parça sıkıntısı çekeyim inşallahhh
Parça sıkıntısı ybr için geçerli değil.
Onların yedek parçası piyasada bolca mevcut.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...ml#post2088511
Buyrun buda forum'dan bi abimizin (savaskayan) yamaha hakkındaki şikayet dilekçesi.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
25 Haziran 2010, 20:07
hiç merak edipde soruyormu parça alan arkadaşlar parçalar ne malı diye geçen gün bi arkadaşın honda sı için karbürator parçası arıyoruz bulduk ama ne malı çin dedi satıcı bunu bulduğunuza dua edin dedi birde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
25 Haziran 2010, 20:09
galiba yamahayı çekemeyen çok. yanılıyor muyum acaba
-
25 Haziran 2010, 20:10
F54 adlı üyeden alıntı
hiç merak edipde soruyormu parça alan arkadaşlar parçalar ne malı diye geçen gün bi arkadaşın honda sı için karbürator parçası arıyoruz bulduk ama ne malı çin dedi satıcı bunu bulduğunuza dua edin dedi birde
Karbürator çin malımı
Benim bildiğim kadarı ile çinliler karbürator/parçası yapacak teknolojiye henüz ulaşmadılar. Hatta bildiğim kadarıyla bütün motosikletlerin karbürator ve parçaları alman veya japon malı diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
25 Haziran 2010, 20:24
iyiki yamaha hevesim yok, moralim fena bozulurdu kesin
suzukim canım benim
-
25 Haziran 2010, 20:25
karbürotor komple takımı güzümle gördüm görmesem hiç yazmam
-
25 Haziran 2010, 20:26
qenc_motorcu adlı üyeden alıntı
herkes yamahayı kıskanıyor burda
-
25 Haziran 2010, 20:33
qenc_motorcu adlı üyeden alıntı
yamaha çok ii marka olsa millet 50 gün parça beklemez bende çinli var ne lazımsa en yakın serviste veya parça satış noktasında yiyim öyle markayı ne parça ne birşey var çinli var huzur var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 ----------
bende yzf r125 hayal ediyordum aman allah korusun yaa hayatımın en büyük hatasını yapmanın eşiğinden dönmüşüm
-
25 Haziran 2010, 20:39
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Karbürator çin malımı
Benim bildiğim kadarı ile çinliler karbürator/parçası yapacak teknolojiye henüz ulaşmadılar. Hatta bildiğim kadarıyla bütün motosikletlerin karbürator ve parçaları alman veya japon malı diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
sinan bende öyle zannedıyordum gecen gun bakım için servıse gittim km yuksek oldugu için karburatörü degıstırıyım bi fıyat alıyım dedim adam demez mi bi çin var bi japon.bende şaşırdım ve parçanın üstünde gerçekten prc yazıyor
-
25 Haziran 2010, 20:41
motolab'a ugramanızı veya aramanızı tavsiye ederim.
motorda motor, ille de motor
-
25 Haziran 2010, 20:42
huska adlı üyeden alıntı
sinan bende öyle zannedıyordum gecen gun bakım için servıse gittim km yuksek oldugu için karburatörü degıstırıyım bi fıyat alıyım dedim adam demez mi bi çin var bi japon.bende şaşırdım ve parçanın üstünde gerçekten prc yazıyor
arkadaşlar adamlar uzaya çıktı ki gerisi hikaye bence
-
25 Haziran 2010, 20:52
RunemagicK adlı üyeden alıntı
iyiki yamaha hevesim yok, moralim fena bozulurdu kesin
suzukim canım benim
çok haklısın vallaha birden soğudum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)