Çevremdekiler tutturmuş motora binmek kısır yapar diye sizce bu ne kadar doğrudur ? Motor üzerinde sarsıntının kısır yapma ihtimali varmıdır. Sonuçta en fazla titreşimi üreme bölgesi alıyor bunun aslı olabilir mi ?
Çevremdekiler tutturmuş motora binmek kısır yapar diye sizce bu ne kadar doğrudur ? Motor üzerinde sarsıntının kısır yapma ihtimali varmıdır. Sonuçta en fazla titreşimi üreme bölgesi alıyor bunun aslı olabilir mi ?
İnşallah yapmaz Yok ya yapmaz abi ne alakası var titreşimle onunsünger koysak faydası olurmu araya
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sigara böreği bile yapar
esas sorunun yanıtını bilmiyorum.
hekim varsa cevaplasın lütfen.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şöyle yapabilir bak: Şimdi sen sabah sohbeti kontrayla başlayıp akşam akşama kadar yok buji değiştirdim, alarmlı kilit buldum, dişliyi mi küçültsem yoksa diye devam edersen tabi haliyle etrafında XX kromozomlu kimse kalmaz. Nasıl yapacaksın ki sonra çocuk?
edit: şaka bir yana ist tıp 5. sınıftayım. Ulaşabildiğim bilimsel kaynaklarda bu sonuca ulaşamadım. Tabi bu yapmadığı anlamına gelmez yalnızca buna dair henüz bir kanıt olmadığını söyler
bu iddia işi gücü pipi olanların aklına gelir anca. bi hobin var yapıyosun hemen laf gelir "kısır yapar". saçmalık, 30-40 yıldır motosiklete binen abilerimiz vardır, öğrenelim gerçekleri onlardan
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
yaa kardeşş motor kısır yapsaydı varyaa türkiye gelişemezdi türkiyede 10 kişiden 5 i motor kullanıyoo
Bana mantıklı gelmedi ayrıca senı vazgeçirmek amaçlıda söylemiş olabilirler
yok kardeş alakası yok.uzunn yılar boyunca motor kullanan insanlar var.motor yüzünden böyle bi sonuçlar karşılaşan birini hiç görmedim daha önce motorun motora zararı olmaz kafan rahat olsun
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Biri 8 diğeri 2 yaşında iki çocuğum var. Ellerinden öper abisi .....
İnsan sağlığı ile ilgili geyiklerin çabucak şehir efsanesi olarak yayılması alışılmış bir durum. Bu geyiği ben de duymuştum, ama titreşim yüzünden değil de motor ısına maruz kalan testisler yüzünden diye. Bilimsel olarak titreşimin ya da sürekli ısının böyle bir etkisi olduğunu varsaysak bile testislerinizi motor bloğu üzerine sererek motor kullanmadığınız sürece kısırlık ihtimalini düşünmek saflık olur.
Ben asıl "Çin malı motor kanser yapıyomuş" geyiği ne zaman çıkıcak onu merak ediyorum. Al, şimdi ben dedim diye çıkar belki.
Tüm korumaların üzerinde iken sıkışık trafikte testislerinin ısısı artacağından sperm sayın düşer ama trafik açılıp da rüzgarı yiyince kendine gelir o merak etme.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
ömrü boyunca motora binipte 5-6 cocuğu olan biri yazarsa bu olay çürütülmüş olur:D
Oha! Konuyu 23 kişi okuyo,
adjaoıfhalfashşlkfaskofkap
Bu olay Donald duck abime kadar gider...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Kısırada bayılırım haaaa hele içinde nar ekşisi varsa öfff...
Yahu bu soruya ne denebilirki olsa olsa soruya bak hizaya gel denir, yahu bunlar kesin kocakarıların uydurmasıdır, tecrübeyle sabit 19 yaşında dağ gibi oğlum var, senelerdirde titremiş testislerim var..
Yakında sigara gibi motosikletlerin üzerinede ''kullanmayın kısır olursunuz, sperm sayısı düşer '' filan diye yapıştırıyolarmış haa
Şaka bi yere öyle bişey olacağını sanmıyorum, arkadaşın dediği gibi şehir efsanesi gibi olmuş bu olay Yoksa şimdiye kadar böyle bişey olsa doktorlardan muhakkak duyardık deyilmi? Bırak onun bunun dediği lafı Ağzı olan konuşuyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)