tavsiyeleriniz lütfen :??racer 200
Reklamlar
-
arkadaşlar mondial 150 zat dan sonra kanuni racer almaya ailemi ikna ettim(daha doğrusu babam onu al diyo ) :D bu motorlar nasıl hiçbi bilgim yok arıza sorun çıkarırmı çok yakarmı yada sağlammıdır kullanışlımıdır lütfen acele yardımlarınıza ihtiyacım var
he birde kanuni caracal bununda hakkında bilgi lütfen kısaca
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Reklamlar
-
ben sana sımdıden cogunlugun verecegı cevabı soyleyım
çin malına yaklasma
kanatıme gelınce motor senın oldugunda
1. dıkkat et (RACİNG SANIP BASMAZ ISEN)
2.BAKIMINI AKSATMADAN KULLANIRSAN
sana uzun bı sure sorun cıkartmaz.
ayrıca bununla ılgılı topıkler mevcut arastır derım
unutma kalıte olarak fazla ıyı olmayan motor vardır ama sorun cıkarması daha cok kullanıcıya baglı bıseydır
KÖTÜ MOTOR YOKTUR KÖTÜ KULLANICI VARDIR...
-
Ben 1,5 yıl kullandım.
Her hafta sonu servis ustası ile gorusmekten abi kardes olduk.
Haftada bir gun grenajların vidasını sıkmaz zorundasın zira titresimden grenajların vidası duser.
Kelimenin tam anlamı ile bes para etmez.
Bende sana abi tavsiyesi.
Motor kilitledi bir arkadasın yolda giderken Allah an yavas hızlarda idi yoksa simdi aramızda olmazdı.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
woow bu yetti tamam saolun hayatımı kurtardınızda denebilir peki caracal nasıl odamı kötü ?
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
-
Ben 1,5 yıl kullandım.
Her hafta sonu servis ustası ile gorusmekten abi kardes olduk.
Haftada bir gun grenajların vidasını sıkmaz zorundasın zira titresimden grenajların vidası duser.
Kelimenin tam anlamı ile bes para etmez.
Bende sana abi tavsiyesi.
Motor kilitledi bir arkadasın yolda giderken Allah an yavas hızlarda idi yoksa simdi aramızda olmazdı.
BEN HEVESİNİ KIRMAMAK ICIN DAHA IYIMSER YAKLASTIM AMA ARKADAS HAKLI
-
Super Moderator
İki model hakkında da kullanıcı yorumlarıyla dolu geniş başlıklar var. Arama yaparak ulaşabilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler