Kriterlerime uygun motosiklet arıyorum
-
Reklamlar
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
tamam işte mondi 125 zn al mini choper
-
saglam + az yakıcak + mondial'e benzicek + tamirle ugrasmicam + hafta ici kullanicak + hafta sonu 200 km gezicen + karnım doyucak + pastam durucak + 1800'tl yi gecmicek, BOYLE BI MOTOR YOK
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
bulursan haber ver biz de alalım bi tane
-
Bulursan hemen banada soyle 2 tane alıcam
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
125 znye benzeyen fazla motor yok vespa mio actıva var sec begen al. 1800e 2.el bi ybr al 200kmlık kacısların ızdıraba donusmesın
-
-
:( neden bukadar olumsuz mesajlar..
1800 cokmu az zaten yaznlış hesaplamışım paramı 1500 tl m var sıfır zn 1600 olarak sıtesınde gordum o yuzden şimdide karıstım bıraz :S
zn ile uzun yol yapamam mı oluyo :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------
bıde zn cokmu yakıyo:( az yaktığını düşünmüştüm
-
tamam ıste krıterlerıne uyan yok.yoluna baska adaylarla devam edeceksın
-
scooter alma derim sana önereceğim tek motor bu 12bg'lik ybrdir ;)
http://www.sahibinden.com/33_471_km_...XQQdisplayitem
-
Aynen başlıkda desti izdivaç gibi olmuş (kriterlerime uygun eş adayı arıyorum )
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Aynen başlıkda desti izdivaç gibi olmuş (kriterlerime uygun eş adayı arıyorum
)
aynen sanki aday bekleyecekmiş gibi motor beklemek cok acaip ısrarla krıterlerımde krıterlerım olmaz ki ama
-
arkadaşlar hevesimi kursağımda bırakmaya ramak bıraktınız
çok cahil oldugum için biraz ayrıntılı anlatırmısınız rica etsem
zn nin nesi eksik?
-
hevesınız kursagınızda kalmasın herkes sızın bır motor edınebılmenız ıcın onerılerde bulunuyor.buraya kadar guzel ama krıterlerınız cok acımasız.zn hosuna gıttıyse alın tatlı motordur bıraz sorun cıkartır arada dırdır eder hatta bu dırdırlar arada sıddete donusebılır krıterlerınızı karsılamamaya basladıgında onunla bosanma durumlarına bıle gıdebılırsınız cahıl oldugunuzu zannetmıyorum ayrıca??
-
acemi35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hevesimi kursağımda bırakmaya ramak bıraktınız
çok cahil oldugum için biraz ayrıntılı anlatırmısınız rica etsem
zn nin nesi eksik?
estğfrllah kmse öle demediki...sadece sizin kriterlerinize zn uymaz bunu anlatmaya çalışıyo arkadaşlar eveet zn çok yakar zn sorun çıkarır sitede zn'nin topiği var ne gibi sorunları olduğunu ordan pekala bakabilirsinsen zaten motora yeni başlıyacağın için asıl zn alırsan hevesin tam kursağının ortasnda kalır 1600 e aldığın sıfır motoru 800-900 gibi komik rakamlara satarsın oda zorla...ama arkadaşların önerdiği gibi ybr alırsan başlangıc motoru olarak hem uzun yolda rahat edersin uzun yol dediğim senin dediğin kmler hemde motoru satmak istesen aldıgın fıyata en kötü 100 lira aşağısına satarsın...umarım açıklayıcı olmuştur
-
-
ehlıyetınız varmı?daha once motorla en fazla ne kadar km yaptınız?
-
bu soruyu cevaplamak istemezdim :( ama ehliyetim yok + sadece bikere bindim hayatımda 7- 8 sene önce onda da 20 m falan gittim :(
-
acemi35 adlı üyeden alıntı
bu soruyu cevaplamak istemezdim :( ama ehliyetim yok + sadece bikere bindim hayatımda 7- 8 sene önce onda da 20 m falan gittim
:(
pekı ehlıyetsız olarak sehırler arası yolculaga boylemı cıkacaksınız?oncelıkle ehlıyet alın daha sonra motor bakmaya baslayın dusuncelerınız degısecek ve dogru karar vermeye baslıyacaksınız lutfen yanlıs anlamayın akıl falan vermıyorum ama ehlıyetsız olarak motor kullanmak buyuk bır sorumsuzluktur tekrar tekrar dusunun boyle bı işin altına gırmeyın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler