Honda CBF150 Yenilendi !..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cbf 150, makyajı yemiş. Avrupa ve Japonya ne kullanıyorsa onlar gelsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...paylasimi.html
-
Ben daha çok değişim beklerdiö.. Keşke CBF 125 gelse..
-
altın semer vurmuşlar ama maneviyatı aynı kalmış.
-
arkadaşlar ebaydan o göstergeleri kelepir fiyatlara bulabilirsiniz aslında devir saati özelliğide kazanılır.. bence araştırılması gereken bi durum... ufak tefek makyaj yapmışlar (grenajların stickeri değişimiş sanırım sadece) bence yakışmış büyük değişiklikler her zaman iyi değildir.. zaten iyi motor piyasadada tutundu neden adamlar kasayı değiştirsinki bu kadar başarıyı elde etmişken.. bu modeli için hondaya tebrikler... türkiyeyi hala 3.sınıf dünya ülkesi gördükleri içinse yazıklar olsun diyorum..!
Yeni yine yeniden
-
Devir saatini eklemeleri gerçekten güzel olmuş.
Fakat bende bir kaç seneden önce gelmez diyorum bu makyajlı kasa.
-
3-4 bin devir de economy yazıyor,bayılma olmuyor mu,düşük kalmıyor mu o devirler?titan da devir göstergesi yoktu,cbf 250 kullanırken de hiç dikkat etmedim,merak ettim doğrusu...
-
küçük bir şanzıman hatası vardı acaba oda düzeldimi ? vites 1 den boşa zor geçiyordu
ve birde fabrika çıkışı arka kuryuk ve plakalık çok hafif eğik duruyordu buda çok dikkatli bakınca belli oluyordu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
ama genede yamaha 125 tvs apaçhi ve kawazaki cbf 150 nin yerini tutamaz
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
sağol araştırma için Hacı...işte bunu getir normalara sok makinayı ama beni düdüklemeden yap bunu...fırsat bu fırsattır diye getirip sanki bir halt yemiş gibi zam yapıp kanımızı emme...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Teknik konulardan anlayan arkadaşlar yukarıdaki yeni karbüratör resminden bişeyler anlaşılıyormu?
Üstünde kocaman bir vida var ve elekronik girişler mevcut.
Bunlar hakkında fikri olan varmı?
deli mavili adlı üyeden alıntı
küçük bir şanzıman hatası vardı acaba oda düzeldimi ? vites 1 den boşa zor geçiyordu
Bende dahil bir çok cbf kullanıcısında bu problem yok.
Kullandığın makinenin debriyaj ayarları ile düzelebilecek bir durum bu.
okan4037 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ebaydan o göstergeleri kelepir fiyatlara bulabilirsiniz aslında devir saati özelliğide kazanılır.. bence araştırılması gereken bi durum... ufak tefek makyaj yapmışlar (grenajların stickeri değişimiş sanırım sadece) bence yakışmış büyük değişiklikler her zaman iyi değildir.. zaten iyi motor piyasadada tutundu neden adamlar kasayı değiştirsinki bu kadar başarıyı elde etmişken.. bu modeli için hondaya tebrikler... türkiyeyi hala 3.sınıf dünya ülkesi gördükleri içinse yazıklar olsun diyorum..!
Ne yazıkki ebayde bu gösterge paneli yok. Başka bir devir saati alıp uydurmak lazım ama hem uğraşacak vakit hemde sabır lazım
mete_han adlı üyeden alıntı
sağol araştırma için Hacı...işte bunu getir normalara sok makinayı ama beni düdüklemeden yap bunu...fırsat bu fırsattır diye getirip sanki bir halt yemiş gibi zam yapıp kanımızı emme...
Aynen metehan hocam.
İnşallah en kısa zamanda getirirler ve olması gerekenden fazla bir fiyat biçmezler.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
Ah bide arka fren disk olaydi...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Eyvah cbf150'yi avrupa normlarına uydurmuşlar.Buda demek oluyoki cep yakacak.Hondanın bi modeli daha var avrupa normlarına uygun.PS150i.Buda şimdi 6.000 TL'den aşşağıya satılmaz.Bizim cbf150'leri 4.500 liradan ikinci el olarak satarız o zaman
CBF150'ciler kıymetini bilin motorlarınız.Yakında çok değerlenecek.
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Ah bide arka fren disk olaydi...
katılıyorum ve şu egzoz uda biraz daha şık ve direksiyonu daha kibar yapsalardı 10 numara olurdu....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
katılıyorum ve şu egzoz uda biraz daha şık ve direksiyonu daha kibar yapsalardı 10 numara olurdu....
Hatta birde SS grenajı koysalar, enjeksyon olsa, ABS eklense, makina 30hp olsa...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Hatta birde SS grenajı koysalar, enjeksyon olsa, ABS eklense, makina 30hp olsa...
Yok artik
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
arkadaşım ben bunu cbf150 forumunda açıklamıştım fakat sevinmeyin o farklılıklara o katranda gidondaki değişikliklere filan zaten eski modelinde de katran gidon öyleydi sadece bize gelen modellerinde devir göstergesiydi çartıydı çurtuydusunu değiştiriyorlardı. size söyliyim arkadaşlar o cbf150 nin bize sadece stckerlarıyla sinyalleri yenilenmiş olarak gelicek ki onlarda eskisinden iğrenç
-
son 2 sene altına yatırdığım parayı cbf 150 ye yatırsam çok daha karlı olacaktım..!
Yeni yine yeniden
-
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
ne varki ? arkadaş güzel bir konuya değinmiş..! çok garibinize gitti sanırım
Yeni yine yeniden
-
okan4037 adlı üyeden alıntı
ne varki ? arkadaş güzel bir konuya değinmiş..! çok garibinize gitti sanırım
Evet arkadaş çok güzel bir konuya değinmiş.Bende uzun zamandır hondanın 250 cc çift silindir 30 beygirlik bir motor getirmesini bekliyorum.Ancak ben cbf150 gibi dağa bayıra gelebilecek enduro tarzı bir motor istiyorum.Honda ne yaptı.Gitti vtr250 gibi naked motor getirdi.Eğer aynı motoru kullanan bi enduro getirse 13.000 TL'ye kıyar alırım şerefsizim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler