4500km'de kymco activ125sr dan izlenimlerim...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hiç yorum olmaması enteresan
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Kymco Ck 125 kullanmıştım 30 bin km'ydi Yanılmıyorsan 1-2 gün kullandım Kullanımı rahattı Seninki cup modelimiydi
-
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
kullanana bağlı. rodaja, yapılan muameleye, bakımına, sürüşüne... ata biner gibi binerse 2000de de dökülür, 4000 de de.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
evet bi arkadaşin activ kullandim motor yarıdan boluncekmiş gibiydi komprasor olayi tamamen içler acısı 1 veya 2 ile kalkamiyorum millet icinde rezil ediyordu ufak cektiginde şahlaniyordu acıkcasi ben beyenmedim
-
Arkadaşım kanuni elite 100 kullanıyor.4500 km civarında hiç sorun yok denecek gibi.Ama motosiklette uyuzdur benim gibi.Zincir dişli hepsini kendimiz yağlıyoruz.Dediğin vuruntu sorunu arkadaki takozlardan kaynaklanıyor.6 lira civarıydı sanırım.Sonra o debriyaj olayına gelelim.Sanırım balata sizlere ömür.Cup motosikletler sağlamdır güzeldir.Birtane kullanıyorum.Ve grenajının içine kadar yıkayıp gazla siliyorum.Üstü hep örtülü.Ona bakarsanız o da size bakar. . .
-
immortalboss adlı üyeden alıntı
Arkadaşım kanuni elite 100 kullanıyor.4500 km civarında hiç sorun yok denecek gibi.Ama motosiklette uyuzdur benim gibi.Zincir dişli hepsini kendimiz yağlıyoruz.Dediğin vuruntu sorunu arkadaki takozlardan kaynaklanıyor.6 lira civarıydı sanırım.Sonra o debriyaj olayına gelelim.Sanırım balata sizlere ömür.Cup motosikletler sağlamdır güzeldir.Birtane kullanıyorum.Ve grenajının içine kadar yıkayıp gazla siliyorum.Üstü hep örtülü.Ona bakarsanız o da size bakar. . .
takoz konusunda galiba haklısın fakat bukadar düşük km de takoz eriteceğini aklıma getirmek istememişimdir.. zincir dişli bakım setim var innovadan kalma..
şimdi farkettim ben izlenimlerimi yazınca hiç cuptan anlamıyor ilk cup motorum gibi durmuşum yinede tecrübe paylaşan arkadaşları takip ediyorum teşekkürler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------
deo adlı üyeden alıntı
evet bi arkadaşin activ kullandim motor yarıdan boluncekmiş gibiydi komprasor olayi tamamen içler acısı 1 veya 2 ile kalkamiyorum millet icinde rezil ediyordu ufak cektiginde şahlaniyordu acıkcasi ben beyenmedim
haklısın kardeş üzülerek okudum +1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
kullanana bağlı. rodaja, yapılan muameleye, bakımına, sürüşüne... ata biner gibi binerse 2000de de dökülür, 4000 de de.
haklısın! ama dökülen bir yanı yok hatta belki normal bir kullanıcı için bunlar sorun bile değil, tabiri caizse motor hala sıfır gibi..
-
satoyama yazdıklarını okudukça tüylerim diken diken oldu korku filmi gibi valla ilk boş vaktimde sana yazmaya calisacagim şuan eve gitmem gerekiyor
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
satoyama gerçekten ayrıntılı bir izlenim raporu olmuş.
her model motosiklet alan şu şekilde aktarsa izlenimlerini ne güzel olacak.
Bu güzel formattan ötürü tebrik ederim.
Innova ile kıyasladığın için bu durumlar can sıkıcı olabilir ama seninde bildiğin gibi kymco Çinlilerle kıyaslanamayacak kadar kalitelidir.
Bahsettiğin ufak tefek problemleride halledip uzun km.ler kazasız belasız kullanmanı dilerim...
-
Tolme adlı üyeden alıntı
satoyama yazdıklarını okudukça tüylerim diken diken oldu korku filmi gibi valla
ilk boş vaktimde sana yazmaya calisacagim şuan eve gitmem gerekiyor
tamam abi mesajını aldım seni arayacağım teşekkür ederim.. bu durum inan benimde moralimi çok bozuyor keşke burda olsanda senin makina ile bi kısayaslasak bu na bir binsen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 ----------
AydoganX adlı üyeden alıntı
satoyama gerçekten ayrıntılı bir izlenim raporu olmuş.
her model motosiklet alan şu şekilde aktarsa izlenimlerini ne güzel olacak.
Bu güzel formattan ötürü tebrik ederim.
Innova ile kıyasladığın için bu durumlar can sıkıcı olabilir ama seninde bildiğin gibi kymco Çinlilerle kıyaslanamayacak kadar kalitelidir.
Bahsettiğin ufak tefek problemleride halledip uzun km.ler kazasız belasız kullanmanı dilerim...
teşekkür ederim.
o konuda haklısın zaten farkındayım çinli ile kıyaslanmaz kalitesi
-
mustafa bin işte cup cuptur yahu durumu düzeltince innova alırsın bitane, ben sattım ama satılmayacak kadar özel bir motormuş:(kymcoda çok dandik değil hani innova gibi olmaz ama seni yarıyoldada bırakmaz asla
-
innovayı yada diğer honda cuplarımı övdüğümde arkadaşlar görgüsüzlüğüme veriyorlardı, aslında ben malımı değil yapanı anlatıyordum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------
aykan adlı üyeden alıntı
mustafa bin işte cup cuptur yahu
durumu düzeltince innova alırsın bitane, ben sattım ama satılmayacak kadar özel bir motormuş:(kymcoda çok dandik değil hani innova gibi olmaz ama seni yarıyoldada bırakmaz asla
aynen öyle murat haklısın zaten çok uygun bir fiyata aldığımı düşünüyorum maksat paylaşım işte
-
satoyama bu linkten türkçe servis kitapçığını indir http://rapidshare.com/files/35132351...ve110.zip.html sonra ben sana ayrıntıları ile karbüratör ayarı ve debriyaj ayarını anlatacağım telde,bu arada zincir germe olayı hakkındada kitapçıkta bilgi var onuda incele
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Tolme adlı üyeden alıntı
abi galiba bu bende var, tamam
-
Motorun ilk sahibi çok önemli.
Ama innova cupların kralıdır diye biliyorum. cbf150 ye bile kafa tutuyor(Laf aramızda geçiyor diyorlar ama cbf de devir kesici var)
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
mmucit adlı üyeden alıntı
Motorun ilk sahibi çok önemli.
Ama innova cupların kralıdır diye biliyorum. cbf150 ye bile kafa tutuyor(Laf aramızda geçiyor diyorlar
ama cbf de devir kesici var)
ben defalarca geçtim
-
internet sitesinde kafadan sallayarak yazılmış kymco aktiv bilgileri vardı ben hatalarını gösterince özellikler bölümünü kaldırdılar zaten aktiv125 fiyaskosu komple kalktı bunlar gerçek HP bilgileri
internet sitesinde
7500rpm de 9hp (yok öyle bir beygir)
4000 rpm de 9,5nm (yok öyle bi tork)
kymco nun yaptığı karşılatırma tablosu (aktiv110 ise biraz daha makul yaklaşık yazılmış yuvarlatılmış)
bunlar gerçek bilgileri
7500rpm de 8 hp (6kw)
5500rpm de 8,5 nm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler