CBR 125 R (2010) Artık Türkiye'de !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ah kardeşim ah tmm ama buna 6.5-7.5 isteyecekler kimse almaz kı gene aynı fiyatta tutsunlar cok tutulur bence
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
-
edremitli10 adlı üyeden alıntı
ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
105 mı ilginç
-
125 cc.gercekten trafiğe ayak uyduramayan bir segment.bu motora bu yüzden o kadar para verilmez.ancak 'bende para var,hızı da pek sevmem zaten'diyorsa şahıs alınablir belki.
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
-
-
-
fatihsevim adlı üyeden alıntı
105 mı ilginç
benim ybr 125 tek kişi anca o kadar gidiyordu, ha kimisi yokuş ağağıya basıp üzerine yatıyordu taş çatlasın 115 yapardı, oda motoru zorluyordu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------
motorhocası adlı üyeden alıntı
Çok iyi haber,kalite çıtası yükselsin artık.
Ciğer dediğin kedinin ciğerine ulaşamaması
,senin motorla yarışır hatta geçer.
Sen hiç konuşma seninkini eski Cbr 125 bile alt eder.
yok o anlamda değil, ciğer hani bazılarında nefesi sağlam olmaz ciğer yok derler ya, motorların 125cc olanlarına bizim burda ciğer yok derler
-
-
Fuarda yeni düşük cc modeller görmek tek arzum...haydi hayırlısı... 1 tane büyük cc satılacağına 5 tane düşük cc satılsın daha iyi...yeterki adamakıllı kaliteli modeller getir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
karasahin adlı üyeden alıntı
Plakaları değişik,birinde acemi sınıf plaka var iyi bakın.
-
benim ybr 125 tek kişi anca o kadar gidiyordu, ha kimisi yokuş ağağıya basıp üzerine yatıyordu taş çatlasın 115 yapardı, oda motoru zorluyordu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------
yok o anlamda değil, ciğer hani bazılarında nefesi sağlam olmaz ciğer yok derler ya, motorların 125cc olanlarına bizim burda ciğer yok derler
senın motor sorunluymuş bence ama ybrler oyle geneli ama cbr 105i 4.vitesde yapar ve 6 vitesli
-
Cbr125 normal şartlar düz yolda 125km civarı son hızı olan bir motor.
Şehir trafiğine ayak uydurabilememe gibi birşey söz konusu değil.
-
-
-
-
kasayı buyutmusken bırazda beygırıde arttırsalardıya
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Cbr125 normal şartlar düz yolda 125km civarı son hızı olan bir motor.
Şehir trafiğine ayak uydurabilememe gibi birşey söz konusu değil.
ybr 125 ile motoru sıkışırmadan rahat yolcuuk aslında 90km dir, 90dan sonra sıkışıyor bu makineler, cbr 125 sanırım 13 beygir olduğu için biraz hız yapabilir ama devir saati sonda giderken hem motoru üzüyor hemde sürücüsünü yoruyor bide benzini içiyor
-
Şahin istediğin motor gelmiş , alcakmısın
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler