Sanki gelmiş,ama teknik değer olarak karbüratörlü tipinki konmuş,ilan dün verilmiş.
http://www.sahibinden.com/cbr_125_r_...XQQdisplayitem
Sanki gelmiş,ama teknik değer olarak karbüratörlü tipinki konmuş,ilan dün verilmiş.
Arkadaşlar bakın ne buldum
İlan tarihi 05 Şubat 2010 demek ki satışta diyecektim ki yeni gördüm hocamın mesajını p bakmayın kusuruma :D
Hocam hayırlı olsun inş. kavuşursun isteğine
cok tesekkurler bu hassas dusuncenız ıcın bence bu sıtenın kalıtesını artıran ozellıklerden bırıde bu olsa gerek saglıklı gunler
kardeşim hiçbir motoru kötülemedim, sadece 125cc trafiğe ayak uyduraayan bir segment dedim, ne demek istiyorsunuz anlamış değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 ----------
kardeşim cbf 150 ile 130 gördüğünü söylüyor rampa aşağı ve rüzgarı arkana alarak yapmış olabilirsin, ama hiç inandırıcı değil,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
neyin peşindesin anlatta bilelim evet avcılık atıcılık üyesiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------
yere göğre sığdıramadınız şu 125cc bisikletten bozma motosikletleri, senin motoruna göre benimki güçsüz olabilir, he burda bazı şahıslar cbr 125 in benim motoru geçeceğini söylüyor o zaman bende salliyim biraz bende kawa er-5 leri cbf 500 leri geçerim
Trafiğe ayak uyduramaz,bisikletten bozma vb. saçmasapan düşünceye sahipseniz biraz konuyu takip edin,yoksa alttaki link 3. kez atılmazdı.
http://www.youtube.com/watch?v=5tG1d...eature=related
Tahmini fiyatının böyle olması gerekir.
İnnova 125i İngiltere Fiyatı 5012Tl Türkiye Fiyatı 4270Tl
Cbr125 için orantı kurduğumuzda(vergisi vs. aynı) Türkiye fiyatı 6380Tl gibi bir miktar çıkıyor.
yere göğre sığdıramadınız şu 125cc bisikletten bozma motosikletleri, senin motoruna göre benimki güçsüz olabilir, he burda bazı şahıslar cbr 125 in benim motoru geçeceğini söylüyor o zaman bende salliyim biraz bende kawa er-5 leri cbf 500 leri geçerim [/QUOTE]
Arkadasım Ben Gecer Demiyorum Her Türlü GEcerim Diyorum Ben Motoruma Güveniorum Mademki buna İnanmıosun Gel Görelim Bunun Sallamakla Alakası Yok Kanıtlıyım Diyorum
Arkadasım Ben Gecer Demiyorum Her Türlü GEcerim Diyorum Ben Motoruma Güveniorum Mademki buna İnanmıosun Gel Görelim Bunun Sallamakla Alakası Yok Kanıtlıyım Diyorum [/QUOTE]
biz biliyoruz o motorların nasıl gittiğini, zincir dişliyi küçült, silindiri değiştir, orjinalliğinden çıkar makineyi sonra ya allah kerim öleceğini bile bile biniyorsun mobiletlere yapıyorlar burda onları hızını arttırıyorlar, ben motorumla kendimi hiç kasmadan, motorun üzerine yatmadan, motorun orjinalliğinle oynamadan geçerim
tamamen boşuna, tamamen gösteriş için.
125cc, tek silindir, üstüne bir de 4 zamanlı bir motordan bahsediyoruz.
öyle anlatıyor ki bazısı; değil 250cc, enazından 400cc bir motordan bahsediliyor sanıyor insan
standart bir cbr 125 ile 150 kms hız yapmanın yolu serbest düşüş yahut buna yakın bir durumdur arkadaşlar.
gene hız muhabbeti
her cbr gecmez ama iyi acılmış cbrler ybr 250 cbf250yı gecer arkadaşlar bu motoru kucumsemekten vazgecın
cbr125 cbr600 cbr 1000 in yaptıgı herseşi yapar sadece 250yı gecmek hariç aizin gectıgınız cbrlerdeki suruculerdende etki olabilir herşeyı gozonunde bulundurun
ayrıca cbr150yı serbest dusme falan boyle komikliklere gerek yok size videolarla cıkıyoruz karsınıza hala muhalefet oluyorsunuz
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
yuh artık
kendi ibresiyle bir takım abartı rakamlar görmüş olabilirsiniz.
biz hyosung ile son hızını 125 kmh ölçtük (tabi söz konusu hyosungu 2007 ve 2008 fazer ile ve 2007 zx10r ile ölçmüştük, %1-2 fazla gösteriyordu.), onu da ıkınarak yapıyor.
sakın olayı sürücüye bağlamayın, sürücüsünün yanında buradaki çoğu kimsenin esamesi okunmaz; belki motoruna göre 5-10 kmh daha hızlı gidebilir okadar.
Kıskanmayın 150 yapan 125'liği hazmedemediniz işte kabul edin.
bu makine çıktığından beri eleştiriyorsunuz yok bisikletmiş, trafikte ayak uyduramazmış, ybr daha iyiymiş, o para verilmezmiş, 105 basarmış...mış/miş/muş/müş...
arkadaşlar size zorla cbr almanız için senet mi imzallattılar?
ulusal pazar; isteyen istediğini alır beğenmediğini almaz ortada bir eleştiri olacaksa "benim babam senin babanı döver" zihniyetinde olmamalı...Neden alalım yada neden almayalım sorularına cevap bulmalıyız...
işte bu zihniyetten dolayı 2007-08 de çıkan makine daha yeni geliyor ülkemize.yazık...
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
yeni modelde grenaj dışında hiçbir değişiklik yok galiba bu yeni model 4 sübaplı
enjeksiyonlu 15-16 hp gücünde olmalıydı.hem bu cbr 150'yi neden getirmiyor honda TR'ye hayret ya
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)