5 Dk da Biten (Randevulu) Muayene İşlemim...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motorlar arabalara göre daha şanslı.. Pek bakmıyorlar.... Ama arabada b..unu çıkarıyorlar resmen....
İnsan araç sahibi olduğuna pişman oluyor... Saçma salak bahaneler buluyorlar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Bu konunun sabit kalması faydalı olacaktır
Eline sağlık Mete.
-
+1,muayene gecikme faizi her ay %5.
36 ay gecikme ödemiştim Cgl'yi alırken 100 Tl fazla tutmuştu.
-
BEn motoru yeni aldım muayne yaptırmam gerekli mi? Plakasında o cıkartmadan yokta.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Metehan bey abi xenonun takılı gittin dimi
-
Teşekkürler bilgilendirme için. Yanlız kafama takılan birşey var ki oda köprü kaçak geçişleri... Çünkü benim motorda ilk sahipleri tarafından tahmin ettiğim kaçak geçişler görülüyor şuan muayeneye gitsem yapılmayacak demek ki ozaman.. Bu cezalardan nasıl kurtulabilirim acaba?
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
-
zenon adlı üyeden alıntı
BEn motoru yeni aldım muayne yaptırmam gerekli mi? Plakasında o cıkartmadan yokta.
Sıfır km araçlar 3 yıl doldurduktan sonra muayene ediliyor. ruhsatında yazar (ilk muayene geçerlilik süresi)
-
Eline sağlık metehan.Çok önemli ve faydalı bilgiler vermişsin.
Bende dün gidip arabanın muayenesini yaptırdım.Toplamda 40-45 dk surdu.
küçük bir not motorda bulunması greken tek ekipman kask.kaskı olmadan muayeneden geçemiyosunuz.
-
Metehan güzel bilgilendirme için teşekkürler..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
çok faydlı bir paylaşım olmuş emeğine sağlık abicim....
benm merek ettiğim iki iey var gözlemleriniz varsa veya biliyorsanız iyi olur...
egsoz ve xenon konusunda sorun çıkıyormu yani performans egsoz çok abartılı olmamak kaydı ile sorun çıkarıyormu???
-
Çok faydalı ve güzel konuya değinmişsin..Arada böyle faydalı işler yapmasan hiç çekilmessin...
-
Metahan abi, motor ile şase noyu kontrol etmiyorlarmı? onları yazmamışsında.
-
edii adlı üyeden alıntı
Baktıkları zaten o.... Birde farlara ve görünüşe bakıyorlar... Ani frende kızaklamasını istiyorlar....
-
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
Sıfır km araçlar 3 yıl doldurduktan sonra muayene ediliyor. ruhsatında yazar (ilk muayene geçerlilik süresi)
Ruhatına hic dikkat etmemiştim için rahatladı çok teşekürler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
edii adlı üyeden alıntı
Yahu etmezmi...asıl muayene amacı şasi no kontrolu bak yazmışım yukarı görmüyorsunuz ayıp ama ya...
edii sen önce bi göz muayenesine git bende hacıı...
mete_han adlı üyeden alıntı
f.Motor Şasi nosunu mutlaka temizleyin o an görevlinin bakması için...
...
.........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
Metehan bey abi xenonun takılı gittin dimi
kanka xenon takılı değildi...şu an taktırdığım zenon tekli H7 zaten...yani hayatta geçmez ...illaki uzun kısa olacak...xenon falan önemli dğeil...
shadow slx adlı üyeden alıntı
Teşekkürler bilgilendirme için.
Yanlız kafama takılan birşey var ki oda köprü kaçak geçişleri... Çünkü benim motorda ilk sahipleri tarafından tahmin ettiğim kaçak geçişler görülüyor şuan muayeneye gitsem yapılmayacak demek ki ozaman.. Bu cezalardan nasıl kurtulabilirim acaba?
usta o cezalar bu yeni sistemden sonra yeni alıcıya girer...ha mahkemeye gidip iptal ettirirsin orası ayrı ama illaki ödenecek...
dagulapeyi adlı üyeden alıntı
Eline sağlık metehan.Çok önemli ve faydalı bilgiler vermişsin.
Bende dün gidip arabanın muayenesini yaptırdım.Toplamda 40-45 dk surdu.
küçük bir not motorda bulunması greken tek ekipman kask.kaskı olmadan muayeneden geçemiyosunuz.
usta eminmisin kaskla ne alakası var...benim kask motorun çantasındaydı...bişey diyende olmadı...
bu muayenede sorulan şeyler efsanesinden biri olmasın dediğin...öyle bişey yok usta...kaskla motorun ne alakası varki..BU TEKNİK MUAYENE:::
mantıkende hatalı zaten yanlışın var dostum...
ferhat uçank adlı üyeden alıntı
çok faydlı bir paylaşım olmuş emeğine sağlık abicim....
benm merek ettiğim iki iey var gözlemleriniz varsa veya biliyorsanız iyi olur...
egsoz ve xenon konusunda sorun çıkıyormu yani performans egsoz çok abartılı olmamak kaydı ile sorun çıkarıyormu???
valla motor çalışırken egsoza bişey sokmadılar ses iğret durursa bişey dermi bilmiyorum...ama sesle alakalı bişey denmedi...bi egsoz ölçümü yapılmadı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
valla motor çalışırken egsoza bişey sokmadılar ses iğret durursa bişey dermi bilmiyorum...ama sesle alakalı bişey denmedi...bi egsoz ölçümü yapılmadı...
Ya bu araba içinde geçerli.. muayene olurken egzoz emilsiyon istemiyorlar.. ama 600 tl cezası varmış, nasıl iş anlamadım
-
fthinky adlı üyeden alıntı
Ya bu araba içinde geçerli.. muayene olurken egzoz emilsiyon istemiyorlar.. ama 600 tl cezası varmış, nasıl iş anlamadım
motorda egsoz emisyon falan yok...bunu unutmayın...aracla motosiklet farklı muamele görüyor orda...adam fazla incelemiyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
gidip dudulludaki yere sormuştum bende. havalı korna yasak, muayeneden geçirmezler
birde benim arka teker kilitlenmiyo, yerler kayganmı bari orda, frenden kalmıyalım
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler