Arkadaşlar yarın motor alıcam 2006 cbr600rr
bu ilk motorum olacak ama dolandırılmaktan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım??? Bir de bu dolandırıcılık işleri Batman tarafında yaygın mı?
Arkadaşlar yarın motor alıcam 2006 cbr600rr
bu ilk motorum olacak ama dolandırılmaktan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım??? Bir de bu dolandırıcılık işleri Batman tarafında yaygın mı?
Valla dostum motoru bul once sonra ruhsatla trfıkten arastırr borcuna harcınan bakk bır sorun yoksa notere gıt satısını al parasını ver .bu kadar basıt
daha önce araba alıp sattım ama
motorda çok oynama yapıyorlarmış??? bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------
bu arada motoru buldum zaten
önce motoru üstüne al ondan sonra adamların parasını ver ;) hatta motora yeni plaka çıkart kafan rahat etsin
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
güzel yazmışsın da parasını almadan kim devir işlemi yapar ki arkadaşım!!!
başlık:dolandırıcı aranıyor xD
sanki dolandırılmak istiyorum demişsin xD
Dolandiriciyi git baska yerde ara , bizlerin arasinda dolandirici yok diye biliyorum
Ruhsat ile satin alacagin makinayi eslestir , sorun yoksa devrini al paraya kiy yeni plaka al , kafan rahat etsin.
First Day Of My Life
dikkat çeksin diye öyle yazdım
motoru almaya giderken yanında mümkünse motordan iyi anlayan birini al.ilk önce söyliceklerini motoru alacağın kişiye telefonda söyle aklındaki bütün soruları bir kağıda yaz muhabbet esnasında sormayı unuta bilirsin bunları kesinlikle yap faydası olacak.birde formda biraz araştır 2.el alırken nelere dikat edilmeli dur yada ben sana bulayım bir link.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...etmeliyiz.html
buraya bakabilirsin
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
işte noter satışını almadan önce(yani parayı vermeden önce) o motorun çalıntı olmadığından nasıl emin olurum? adam belki şasi numarasını değiştirmiştir!
ya da iki tane motoru vardır birini hiçe sayarak onun ruhsatı üzerinden işlem yaptırmaya çalışabilir?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
m. şanveren çok sağol yardımın için ben araştırdım biraz nelere dikkat edilmeli diye o linke bakmıştım zaten pratikte farklı bişeyler olabilir diye konu açtım sizlerin görüşleri önemli çünkü.
Bu arada motordan anlayan birine çok da ihtiyacım yok çünkü direkt honda servisinde check-up yaptırmayı düşünüyorum!! olmaz mı?
metehan bey aslında araba çok alıp sattım ama motor ilk defa olacak şasi numarası bile nerde yazıyor bilmem doğrusu. Bu sebeple korkuyorum.
böyle bir imkan olanak mevcutsa en doğrusu bu olur.bu arada şasi numarası ayakcık hizasında yazardip not olarak düşeyim dedim.mete abinin dediği gibi kesinlikle dolandırılamıcak kadar zeki olduğunuza inanıyorum zaten araba alıp satmış birisiniz defalarca kere,en azından alım satım işlerine yabancı değilsiniz.allah işinizi rasgetirsin.
heee bide aracı sorgulamak için bir link vereyim.
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgul...sorgulama.aspx
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
öncelikle yanına güvendigin biri alınır. servise gidilir. belli bir ücret karşılıgında ekpertiz raporu çıkarılır. ancak exper parasını satıcı ödesin çünkü sana söylemedigi hata ve kusurlar burada ortaya çıkacaktır. diyelimki adam hiç kazasız dedi ama exper raporu motorun şasesinde oynama var düzeltilmiş derse bu durumda yapılacak iki şey vardır. ya almaktan vazgeçersin böylece hiç zararın olmaz. yada bu hatayı pazarlıkla fiyatı aşagı çekerek aranızda kapatabilirsiniz. ben olsam kesinlikle vazgeçerim bana yalan söyleyen adamla işim olmaz.
gelelim diger konuya. noter satışının gerçekleşmesi için aracın borcu yoktur kagıdı olması gerekir. daha önce araç alıp sattıysan mesele yok rutin işlemler burdada geçerli.
son olarak herkes bişeler yazmız çizmiş ama başlangıç motoru olarak seçtigin makina akıllara zarardır. şanslıysan hayatta kalırsın yok degilsen dost acı söyler gidersin oturuş pozisyonu gidon yapısı başlangıç için uygun degildir. motor gücünden bahsetmiyorum bile. bana kalırsa düşündügün modeli tekrar bidaha gözden geçir.
arkadaşlar çok sağolun ilginize!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:02 ----------
neden motorla yavaş gidilmez diye bi ibare mi var ki hayattan kalmıcam?
daha önce bmw aracım vardı 220 de yaptım yerine göre 20 ile de gittim ben katılmıyorum size!!
başka bi konuya dikkat çekeyim izninizle .
ilk motorun CBR 600 RR .boşunamı bas bas bağırıyoruz SuperSport modeller ile motosiklete başlamak rus ruleti oynamak gibi birşey diye
Sen kafaya koymuşsun artık , bari motoru aldıktan sonra kendi limitlerini görmeye başlayıp motosiklete alışmadan sınırları zorlama ! umarım yazdıklarım aklında kalır ve umarım kötü bi durum yaşamazsın ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ilk motoru cbr600rr olup hayatta olan kimse yok mu yaw?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)