Testere motorunu kullanarak bisikleti motosiklet haline getirmiş Epey de basıyor alet.
http://webtv.hurriyet.com.tr/categor...?cid=5&vid=993
Testere motorunu kullanarak bisikleti motosiklet haline getirmiş Epey de basıyor alet.
http://webtv.hurriyet.com.tr/categor...?cid=5&vid=993
6,5 beygirlik 2 zamanlı honda su motorundan yapmış heralde,valla helal olsun,canavar gibi de gidiyo maşallah,bizim türk insanı zeki arkadaş kim ne derse desin,kafasına estikçe bişeyle icad ediyo,kesin karadenizlidir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------
Ama yok yok testere motoru demişsin tamam tamam
Eleman fena gidiyor Ama fren yok Yaratıcılık süper.Yurdumun güzel insanı yönlendirilebilse,fırsat sunulabilse kimbilir neler yapacak.Teşekkürler.Teşhis doğru testeresiz,testere O makinelerdede merkezkaç sıkıştırmalı kavramalar kullanılır mobilet,scooter v.s gibi.Eleman testeresini çıkarıp dişli bağlamış mile.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Yurdum insanı ya.. Yaratıcıyız.. :D
arkadaşım sallamayalım lütfen 2 zamanlı su motoru olmaz. birincisi 6-7 saat sabit çalışacak motoru 2 zamanlı yaparsanız klepaj yapar hadi diyelim su çeıkartıyoruz gömlekli yapalım o zamanda suyu bırakma ihtimali var suyu bırakırsa yine klepaj yapar ikincisi o kadar süre çalışan motor çok yakar üçüncüsü her sezon rektefiye etmek lazım, zira bazen son gazla çalıştırmanız gekiyor kaç kmy gelir haftada 3 gün çalışırsa
o yüzden ya dizel yada benzinli 4 zamanlı (eskiden benzin/gazyağlı olanlarda vardı) olur su motorları. nerden biliyorum çünkü 5,5hp honda benzinli ve 11,5hp pancar dizel su motoruna sahibim
bugün çok ukalayım takmayın beni
http://www.makinahirdavat.com/catinf...=1&mrk=&cid=42
ARKADAŞLAR ÖZÜR 5,5 BEYGİR 4 ZAMANLIYMIŞ HAKLISINIZ,BAZEN BÖLE ŞEYLER OLUYOR,GEÇENLERDE GT250R YE 2 ZAMANLI DEDİM DİYE DAYAK YİCEKTİM,BÖLE İŞTE
Super zeka cok begendim ama durma kismina ve fren sistemine intihar dicem.....
Malesef....
durabiliyormu?hizli iken fen pabuclari geri kivrilmasin sonra...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
o motor 2 zamanlı arkadaşlar...
motosiklet 2 zamanlı sesinden egsozundan attığı dumandan belli ama bence saçma oldukça ilkel bu motor kesinlikle kullanışlı olmaz adam devri düşürebilmek için ayrıca 2 dişli daha kullanmış yani kısaca boşuna zaman ve para harcamış bu gün motosiklet imalatı yapan fabrikalar 100 yıllık deneyimi kullanarak yapıyor ayrıca yeni motosiklet modeli hazırlayan bir mühendis bu işin okulunu okumuş, kursunu görmüş ayrıca bu işe ömrünü vermiş kısacası meslek edinmiş yani sıradan bir vatandaşın yaptığı böyle basit şeyler boşuna para ve zaman kaybından başka bir şey değil
ayakta alkışlıyorum karadenizli arkadaşımı. Mucitlik vr motor sevdasının buluştuğu son nokta.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Vardı zaten bunlardan..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
İzlemiştim daha önce evet güzel yapmış ama güvenlik sıfır
Türk milletiyiz yaraticiyiz .... Yaraticilik bunun neresinde, oturup düsünmeye gerekmi var böyle bi motorlu bisiklet yapmak icin. 250 lirasi olan, alet edevat kullanmayi bilen, azicikta ilkögretim fizigi olan herkez yapar bunu. Gözde büyütmeye gerek yok. Hatta komik.
http://difm :cat:
2 zamanlı su motoru var mı var ama çok çok eski model bilmeyenlere duyrulur inanmayan honda tarihçesini okusun!
Master of Davar
Abim yarım litrelik su şişesini benzin deposu olarak kullanmış insan bari 5 litre filan koyar.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Uşağımın eline sağlık
Benim çocukluğumunda (1970'ler yani) bisikletin ön tekerin üzerine bağlanan böyle motorlar vardı. Hatırlayan varmı?
Dustugunde o dişliler adamın neslini kokunden kurutur:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)