Yeter otopark alsana motopark
Reklamlar
-
Arkadaslar bursada motopark acmayı dusunuyorum 110 metrekare kapalı alan bıyer buldum bıle burasını hem motopark hem bakım onarım olarak acmayı dusunuyorum sızce nasıl olur kısın yada yagmurlarda motoru nereye koysam dıye dusunenlere gore ıyı deyılmı bursa kukurtlu pembecarsının orda AYRIYETEN CUSTOM CALISMALARIDA YAPILACAK
Reklamlar
-
mükemmel bi fikir bence keşke Bursa'da olsaydım dedim destek olurdum sonuna kadar
-
muhteşem olur hocam benim okul orda çıkışta uğrarım açarsan mekanı
Her türlü destek olurum elimden geldiği kadar
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
çok güzel bir fikir. Memleketim bursaya gittim mi gelirim motoparka ;)
-
Custom çalışmalarıda olacaksa çıkmam ben ordan hocam çırağa ihtiyaç var mı
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
İyi fikir.Ama önce müşterileri ayarlaman lazım. Kirayı kurtaramazsan olmaz.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
kışın orda bir sürü motor olacak. dolayısıyla o kadar aletin orda bekleme süresinde ona göre sigortalanması gerekecek. hesabını iyi yap, batma sonra. o aletlerin başına orda bi şey gelse Allah korusun, yangın, sel, deprem, terör, kundaklama, karşılayabilmek gerekir...
-
Sloganı tuttum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
soner abi sen bu işi yaparsın..
senin motorun 1-2 fotosunu da buraya koy da reklam olsun bence
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
-
ya siyah ape hangers felan var o motormu bu heykelde gördüm geçen gün
[/B]
-
motoru partk etmek için gelirim istanbul'dan Bursaya :p
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Hocam senin motor gayet güzelmiş geçen pazar günü akşam 18:15 gibi heykelde gördüm
[/B]
-
bende iki gün önce kükürtlü caddesinde siyah bişi gördüm sanırım senin motosikletindi, gerçekten resimlerden daha güzel duruyor.
motopark fikri gerçekten güzel,kapalı otoparkı olmadığı için motosiklet almayan arkadaşım var çekirgede ona söyleyeceğim muhakkak.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
Bizede buluşma mekanı çıktı
[/B]
-
O motor değil, KARAŞEYTAN iSTANBUL u birbirine katmış, Ferrari lere bakan olmamış.İnanmayan BursaMT sayfasının 404 ve 405 inci sayfasındaki fotolara bakabilir. Maşallah demeyi unutmayın.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
hayırlısı olsun arkadaşım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
benı herkes goruyoda durduramıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 PM ----------
aslında bu yerı hobı amaclı acıyodum ama yer cok buyuk oldugundan motopark olarakta kullanmak ıstedım olmasada sorun deyıl custom ve bakım onarım yerı olucak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 PM ----------
-
Bide sıcak çorba pişirsen ne güzel olur arada çorba içmeyede geliriz hayırlı olsun şimdiden
Yolver gitsin .
-
-
bende bursa'da olsaydım getirir koyardım motorumu..
tebrikler güzel bir girişimcilik..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler