Arkadaşlar 250 lik bi başlangıç race almak istiyorum fakat iki motor arasında kararsızım.Her kafadan bir ses çıkıyor.Özellikle kawasaki veya hyosung kullanan arkadaşların beni aydınlatmasını istiyorum bu konuda .Saygılar....iyi forumlar...
Arkadaşlar 250 lik bi başlangıç race almak istiyorum fakat iki motor arasında kararsızım.Her kafadan bir ses çıkıyor.Özellikle kawasaki veya hyosung kullanan arkadaşların beni aydınlatmasını istiyorum bu konuda .Saygılar....iyi forumlar...
kawasaki ile hyosung'u neyine göre karşılaştırıyorsun
maddi imkanın var ise kawa alacaksın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kesinlikle hyosung gt 250 R ne yapıcan kawasaki zxr 250 yi çok eski tabiki kawasaki kalite olarak daha iyidir ama görüntü için soruyosan hyosung kawasaki eski sorun çıkarma ihtimali çok ben hyosung u gördüm çok güzel ve pahallı duruyor gerçekten harikaydı bence HYOSUNG
kawa eski derken 2008 model yani benm baktıklarım kasa olarak mı eski diyorsun ?
karşılaştırma açısından ise ; fiyat olarak değil ,dayanıklılık arıza werme , servis , açısındn kıyaslıyorum.Hyosung aldığımız zaman çin motorları gibi dağılmasın çok söylenti var hyo hakkında çünkü ,ama hep binmeyen kişilerce.... Kawa içinde servis çok az we parça çok fiyatlı deniyor.Ama dayanıklılık bakımından kimse bişey demiyo.Bunları merak ettim.
ikiside degil bence direk hayabusa ile başla.zaten birsüre sonra sıkılırsın satarkende zarar edersin.sen beni dinle al bir hayabusa ilerde torunlarına bırakırsın.şaka bir yana ben gt250r kullanıyorum.18.000 km yi devirdim.şu ana kadar bana çıkardıgı sorun egzos katalizoründeki petekler dagıldı garantiden degişti,devriyaj müşürü bozuldu garantiden degişti.kanuniye geçti kalitesi bozuldu uyduruk parça kullanıyorlar diyenlere gülüyorum.motor kasa içinde geliyor koreden burada sadece ıvır zıvır montajı yapılıyor.hyo lara göre artısı enjeksiyonlu oluşu ve garanti kapsamında oluşu.burada tartışılabilecek tek şey kanuni servislerinin yeterli olup olmadıgıdır.illaki kawa tabiki kawa diyen arkadaşlarada bir anlam veremiyorum.iki motoruda kullanmış gibi net konuşuluyor.eminim ikisini yanyana bile görmemişlerdir.bu gözle görebildikleri kalite farkınıda ben 18.000 km dir göremedimburalarda fazla dolanma hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. hadi kolay gelsin.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
kawasaki zxr 250 değil ki kawasaki ninja 250r o
hyo orta kalite kawasaki yüksek sanırım.
Ayrıca ben alacak olsam üstünde kanuni yazması bir eksidir.
Kawasaki diyorum tasarımı da çok güzel
facebook.com/kaskafa
maddi olarak imkanın varsa kawa alman mantıklı ...
Sen kawasakinin modelini karıştırmışsın.Senin sormak istediğin kawasaki ninja 250.Ee sorunun cevabına gelince Hyo alacağına git 1998 model yfzr6 al daha iyi.Bi kere hyo yağ soğutmalı ama ninja 250 su soğutmalı.Hem arada çok fiyat farkı yok.Japondan sakın şaşma.Bin pişman olursun.
2 milyar egzoz fena değil fiyat
demekki 4 egzozluk malzeme var motorda
facebook.com/kaskafa
sana anlayan anlamayan herkesın yada elınde kask goren motosiklet meraklısı herkesın sana motorunun markasını soracagını düşünürsen kesinlikle kawa alırsın bence tip olarakta raceye daha cok benzıyor hyo sadece kalıplı ama cok kalıtelı durmuyor kalite zaten tartışılmaz
Arkadaş biraz abarmışmı diim saçmalamışmı bilemedim Eğer paran varsa kawa tabiki. Görünüş işçilik teknik her yönden hyodan tabiki üstün. Evet hyo daha kalıplı ama abartmaya gerekk yok başlangıç motoru için kawa mükemmel bi motor. Kullanımı çok rahat. Benimde başlangıç motorumdu ve çok memnunum.
i.V.i.B.i
Bu başlıktan 32 milyon tane açılmadı mı... Daha geçen hafta açılmıştı bunun aynısı...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
sizleri anlamıyorum bağlantı kuramıyorum..! kawasaki & hyosung = adidas & mekap :D
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)