Selam dostlar. Basliktan anladiginiz gibi bugün yine kurs. Basliktaki gibi öyle yuppiii demiyecegim bugün. Basligi degistirmemek icin biraktim. Saat 14:15 te hoca ile bulusucaz ve yola cikicaz. Ben yine erken okulun önündeyim ve hoca yok.. Ben bu arada motorcugumun resmini cekiyorum. Kask im icin sakin yorum yapmayin bilincindeyim herseyin. Kaza aninda hicbir funksionu yok. Sadece güzel gözüküyor hepsi bu.
Buda mavisim.. Birazdan yine 50cc den 600cc ye gecicem.
Hocam geliyor.
-"Kulakligini tak kaskini tak gidiyoruz"
-"Hangi devlet yoluna cikicaz?" (Gecen dersimizde devlet yoluna cikacagimizi söylemisti bugün icin.)
-"Alana gidicez yine"
-"Ama gecen sefer demistiniz"
-"Demedim" diyor.. Alla allaaaa hoca bunuyor artik sanirim.
-"Tamam" deyip kaskimi kulakligimi takiyorum.. Ve o cirkin yelegimide tabiki.
Panayir yerine varinca ilk isim o yelegi cikarmak.
Havada bugün cok sicak.. 30 derece var sanirim ve nemli. Ver elini panayir alani.. Ben oraya gidene kadar terledim zaten. Terin sirtimdan, gögsümden aktigini hissediyorum. Heryerimden. ilk resimde görüldügü gibi apis aram islanmis durumda. Pantolonun deseni öyle degil yani.
Yine dolandiracak beni dolapci beygirleri gibi.
Ve sil bastan
Hocam burada nasil cektiyse? Sicak onunda basina vurdu sanirim. Ama o gölgede.
Ve basliyoruz yine.Sol sinyal sola bakis. Giderken dubalarin arasinda gelirken resimdeki gibi sol manevra sag manevra saga gec fren yap. Bunu nekadar yaptim bugün hatirlamiyorum.
Giderken
Dönerken
Hoca beni durduruyor bir zaman sonra. Motorun üzerinde zaman hissimi kaybediyorum. Sanirim bir saat gecmistir.
-"biraz mola verelimmi?"
-"bir sigara molasi verelim"
Kaskimi ceketimi cikariyorum. Hersey ipislak.
-"Banyomu yaptin sen" diyor
Gülüsüyoruz.. Daha dogrusu o gülüyor ben gülümsemeye calisiyorum. insan evladina bukadar eziyet yapilirmi yaaaaaa diye düsünüyorum icimden arkasina dogru. Benim yasimda adama bu iskence.. 10 dakika sonra devam.
Dubalarin birini ayagim dokunup deviriyorum birkeresinde.
-"Bende senin kamerani yere düsürdüm, ödestik" diye gülüyor
-"§%&%&")/%=%)?=/)?&§)$§?" iyiki hoca beni duyamiyor
Baska seferde dönüste sol manevra arkasinda sag manevrada fazla saga gelmeyip duruyorum.
-" Aferin, aracin acilan kapisindan kurtuldun ama karsidan gelen kamyonun altina girdin.
Kafayi salliyorum.. Adam hakli sonucta..
Manevra yaparken iki resim daha.
Dersimiz bitiyor. Ve geri dönüs.
Sahi yolda Nuri aramiyor gecen seferki gibi.
cünki telefonumu kapadim bu sefer.
-"Cuma günü devlet yoluna cikacakmiyiz?"
-"Cikicaz"
-"Bak unutma söyledigini" diyorum
Gülüsüyoruz.. Ayriliyorum.
Buradan cok gecerim. Bu kavsakta sanirim 4 ay önce iki motorcu vefat etmisti. Yakinlari hala hergün cicek getirirler kavsaktaki kaldirima. Helal olsun adamalara diyorum. Bizde olsa iki günde cok kisi unutur. ( kimse alinmasin lütfen) Eskiden bakar gecerdim buraya.. Simdi düsündürüyor beni.
Tesekkürler