2010 Honda Twister 300R ve XRE 300 Enduro
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu ne güzelliktir ya
Hornetin küçük kardeşi.(Pekte küçük durmuyor ...)
Heryerini çok beğendim gerçekten ,ama arka kampana dışında .
-
egzos sistemi çok çirkin arka fren kampana....
kuyruğu kesip egzos kıçtan çıkartılırsa görüntüsü daha güzel olur...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
honda hala neden arka kampana kullanır merak ediyorum 300cc bir motorrda taksana diski..ayrıca egsoz bana görede gıtmemıs bu modele ozel bır seyler denememiş kısacası honda tasarımlarını cok degiştirmiyor..ancak cross lar gayet şık olmuş
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
2010 da piyasaya mı sürülüyo?
şu enduro süpermiş
-
Endurosu hoş olmuş, arka frende disk var.
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
Ön fren diski 270mm,arka kampana 130mm
Peki resimde neden ben arkada disk görüyorum
-
Whitehair adlı üyeden alıntı
Ön fren diski 270mm,arka
kampana 130mm
Peki resimde neden ben arkada disk görüyorum
En yakın zamanda göz doktaorunu gitmeni tavsiye ederim
(Twister'dan bahsediliyor)
-
her iki modelde güzel tabı9kı tercih enduro fakat aynı dikkati çekmişiz kampana fren şimdi kimbilir kaç para isterler birde bunlara en az 11 500 derler
-
02 Temmuz 2009, 12:02
Hangisi daha önce yapılmış bilmem ama XRE300 Derbi Terra'ya benziyor. tipi çok hoşuma gitti. Ama kampana olmadı be Benim Zongshenin bile arka fren disk
Dikkat ettim de fotograflarda arka fren disk. Benim de mi gözler bozuldu acaba
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
02 Temmuz 2009, 12:04
yanarım yanarım, bu motorların türkiye'ye gelmeme ihtimalinin çok yüksek olmasına yanarım
-
02 Temmuz 2009, 12:07
İki motor da harika,600 mi 250 mi diye düşünürken aradaki uçurum güç ve hız isteyenleri hep yukarıdaki seçeneğe daha fazla yaklaştırıyordu.Şimdi durum biraz daha dengelenebilecek.
Başlangıçta ve sonda,bir defa alıp ömürlük kullanılabilecek motosikletler bence.Şahsen enduro benim için böyle bir seçenek olabilir.
Ama çok önemli bir dezavantaj var,vergi diliminin 250den yukarıda olması.Bu fiyatları yükseltecektir.
-
02 Temmuz 2009, 12:10
hondanın kafa grenajından bulan olursa haberim olsun =)
-
02 Temmuz 2009, 12:12
Aklıma bir şey takıldı,birbirine benzer olan iki motor vtr250 geliyorsa honda twister300'ü de getirir mi sizce?
-
02 Temmuz 2009, 12:23
mephamd adlı üyeden alıntı
Aklıma bir şey mi takıldı,birbirine benzer olan iki motor vtr250 geliyorsa honda twister300'ü de getirir mi sizce?
gelmesi mümkün degil gelsede vergi dezavantajından dolayı satamaz. satsa bile uygun fiyat olması lazım ki aradaki fark kapansın. 600 hornet ile aynı vergiyi ödeyecem ama performans olarak 3 te birini alacam resimlere bakar durursunuz.
diyelimki geldi fiyat 13-14 binden aşagı olmaz. kime satacak. keşke gelse fiyatta 9-10 bin olsa ben bile alırım ama bide bu vergi sistemi degişmedikçe elalem biner biz bakarız.
-
02 Temmuz 2009, 12:31
twister'a yuvarlak far şart. ikisinin de ön grenajları çok çirkin olmuş.
ayrıca bizim verg idilimine uymuyor bu motosikletler. honda türkiye getirmez bunları.
300 degil de 250 cc adam gibi bir endurosu yok mu bu honda' nın yahu?
-
02 Temmuz 2009, 13:18
PIERzig adlı üyeden alıntı
En yakın zamanda göz doktaorunu gitmeni tavsiye ederim
(Twister'dan bahsediliyor)
Ben HALA başlıkdaki iki motor ismi ve altdaki özelliklerin üstünde (Twister'den bahsettiğini yazan) bir başlık görmedim. Sen sanırım benim anladığımı ama yazımdaki hatayı vurgulamak için yazdığım, dolaylı ifadeyi anlamamakta israr etmeye devam et...
-
02 Temmuz 2009, 13:25
çok yakışıklı motorlar ,
vtr 250 yi merak ediyorum acaba nasıl bir satış grafiği olacak ?
güzel bakan , güzel görür.
-
02 Temmuz 2009, 13:34
Selam millet benimde gözüm XRE 300 enduro da ama nette baktıgım kadarıyla satıs fiyat 12000 doalr civarı olacak yada 8500 sterlin yani kısaca 20 000 ytl civarı gözüküyor nette maalsef biz yine eski makinelere devam sükür almısım XT 350 yi uygun hacım uygun vs
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
http://www.flickr.com/photos/24203997@N04/3588999024/
buradan özelliklerr bakabilrisiniz en altta da fiyat gözüküyor:(
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
02 Temmuz 2009, 13:40
Whitehair adlı üyeden alıntı
Ben HALA başlıkdaki iki motor ismi ve altdaki özelliklerin üstünde (Twister'den bahsettiğini yazan) bir başlık görmedim. Sen sanırım benim anladığımı ama yazımdaki hatayı vurgulamak için yazdığım, dolaylı ifadeyi anlamamakta israr etmeye devam et...
Verilen özellikler sanırım XRE 300 için verilmiş ,teknik özellikler ikisinde de aynı tek fark twisterın arka kapmana olması sanırım .
Salsaboy adlı üyeden alıntı
Selam millet benimde gözüm XRE 300 enduro da ama nette baktıgım kadarıyla satıs fiyat 12000 doalr civarı olacak yada 8500 sterlin yani kısaca 20 000 ytl civarı gözüküyor nette maalsef biz yine eski makinelere devam sükür almısım XT 350 yi uygun hacım uygun vs
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
http://www.flickr.com/photos/24203997@N04/3588999024/
buradan özelliklerr bakabilrisiniz en altta da fiyat gözüküyor:(
Yalnız bu amerikan doları değil
Preço: R$ 12.890,00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler