ARKDASLAR BENDE KAZA KERVANINA GIRIS YAPTIM AMA HIZLI BIR SEKILDE OLDU SOL BACAK , 5PARMAGIN HEPSININ KEMIKLER KIRILDI VE DOKU ZEDELENMESI AYAGIM 3-4HAFTA ALCIDA KALICAKMIS OLAY İSE bduzunde oldu ben sag serıtten gıdıodum emnıyet serıdınde ÖKÜZ sagIMDa gıdıyodu sınyalımı werdım saga gırıcektım arabayı kontrol ettım ne fren lambası yanıyodu nede sınyal saga gırdım bı anda saga dondu arka kapıdan gırdım on kapıdan cıktım suruklendım ayagımda vıtes pedalında kaldı parmaklar kırıldı ıste ambulans geldı goturduler sıgorta olmadıgı ıcınde motoru bagladılar ole sacma bı olayla karsılastım fakat suanda merak ettıgım arkadan bır motorcu abım geldı kaldırdı tanımıyorum kazanın sokuyla ne plakasını ne numarasını aldım ıns bu sıtedendır ve bana ulasır cunku benı ne yapıp ne ettıysem zorla ambulansa bınıp gonderdıler adam artık nası kafa celdıyse kazada suclu ben gozukuyorum pesını bırakmıcam sahıdım war 2tane 2sınden bırıne ıns ulasıcam saten bana carpan okuzun bu hafta 3kazasıymıs ve 3ude motorcuymus ve okuzun dedıgıne gore 3undede motorcu buna vurmus